Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Syslové - co o nich víte?

Od: admin® odpovědí: 9 změna:

Zjistil jsem, že každý den přijde na poradte.cz 10 lidí, kteří hledají slovo "syslové". Vcelku mě to překvapilo, že slovo sysel je tu tolikrát skloňováno. Vážně? *smich*

Jestli bychom sem neměli přidat nějaké pojednání o nich, abychom utrhli alespoň 11 lidí denně. *vtip*

Syslové - co o nich víte?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

Adminíku *smich*. Už nevím, kdo to byl, ale není to tak dávno, co sem někdo takové pojednání o syslech dal, Bylo to fakt pěkný a na naše syslíky to sedělo *smich*. Určitě sem někdo ten odkaz znovu dá.

hodnocení

třeba já :) poradte.cz/...

janplinto*
hodnocení

0x

Moje přítelkyně má jeden ošklivý, ryze ženský zvyk - syslování. Většinou všechno usyslí tak dokonale, že tomu skončí záruka a pak se to musí bez užitku vyhodit. *smich*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, hlásím se k tomu minulému příspěvku o syslech - a to video v odkazu je stále funkční a ten dokument je opravdu zajímavý, hezký i poučný. Zdravím!

hodnocení

0x

Schválně Admine. Vzpomeneš si, jak zde syslíci(myslím termín) vznikli? ;) To už asi nedohledáš...

hodnocení

jak vznikl víme, sys...

kdo to vyslovil první? možná @mil, je to první zmínka na frázi "syse"nebo "sysl".
poradte.cz/...

Co jsem vyhrál? *king*

mil®

To se mi ani nechce věřit, že bych to byl já *frajer*. Určitě jsem to od někoho vobšleh. ;)

hodnocení

za to se stydět nemusíš *vtip*, je to pěkný. Byl si první nebo příspěvek někoho prvního už byl smazán. To se nikdy už nedovíme. Léta plynou...

mil®

Plynou dost fofrem. Už tu budu za chvíli deset let. To je pěknej kus života.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]