Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Admine, dík!

Od: strejc® odpovědí: 9 změna:
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
už bylo na čase, abych to udělal :)

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Spidere gratuluji k titulu *smich*
mil®
Spidere též gratuluji k syslovi:)*tuc*
al bunda*
Spidere vítejte do klubu... *smich*
spider je buď na dovolené nebo se na mě zlobí, že je sys :)
Ono vůbec se mi zdá že poslední týden tu nebylo ani moc dotazů :(
Spider se určitě nezlobí,ale tak mě napadá pamatujete na to vlákno o pavoucích? Začínám mít o Spidera strach :D
Moc díky všem za gratulaci a hlavně díky Adminovi za povýšení. Budu se snažit dělat čest tomuto titulu tak, jako Al Bunda.
Spider nemá dovolenou, Spider maká jak o život a moc toho nestíhá...
hodnocení

Tak i já se připojuji s přáním spiderovi ke vstupu na nebesa Poradte.cz (omlouvám se za zpoždění - byl jsem mimo).

Jsem překvapen, že se veškeré gratulace objevují pod mým posledním sdělením, které bylo vyjádřením díku adminovi za odstranění problému s namen... *smich* A tak se sem s přáním připojuji i já... strejc

*smich* No vidíš to mi v tu chvíli ani nedošlo,ale vlákno se k tomu docela hodilo *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]