Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Něco pro naše syslíky

Od: ben® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, pročítám TV program a najednou tam vidím, že bude nějaký zajímavý pořad o syslech.

Tak jsem si říkal, že by to měl každý správný sysel vidět. No, doufám, že to vezmou s humorem.

A ještě důležité citace z textu viz odkaz: "Sysel je tedy nejen sympaťák, ale může být zajímavým objektem zkoumání. Každý ho zná – a přece ho málokdo viděl na vlastní oči. Dokonce i odborníci o něm vědí dosud jen velmi málo."Děkuji syslům za pochopení tohoto humoru, ale i vážněji za jejich celoroční práci na poradně. Zdravím!

ceskatelevize.cz/...

doplněno 25.12.14 23:32:

Na té stránce viz odkaz je už v provozu i video o syslech - to jen, aby to nikomu neuteklo .

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nádhera, díky *smich*

ladinpraha*
hodnocení

0x

"... dnes patří mezi nejvzácnější savce ..."

Je to chráněný druh, tak pozor ... :-D

doplněno 26.12.14 00:07:

Bene, já na TV nekoukám, takže se tam na ně určitě kouknu. Takže díky. I za tu pochvalu.

ben®
hodnocení

Dobrý den, jo, ten text je vtipně a hezky napsán - a většina se hodí i na lidské sys. Ale, snad ještě jednou a důrazněji poděkuji za práci zdejším syslíkům, kteří nás udržují v mezích slušnosti a likvidují nevhodné a vulgární příspěvky, které by z poradny udělaly žumpu. Zdravím!

doplněno 25.12.14 16:25:

kapkanadeje - nemáte zač.

doplněno 26.12.14 20:32:

ladinpraha - tak (když už propaguji syslíky) jsem se na to video podíval a je to hezké i poučné.

Ani jsem nevěděl, že sysel je dnes již vzácný živočich. A je sympaťák - prospí až 8 měsíců v roce, což je úžasné .

25.12.14 16:14
hodnocení

0x

Děkujeme! *pusa*

hodnocení

0x
I mne potěší pochvala a uznání...
Ovšem u nás na východě se děkuje převážně flaškou.
Tak snad příště...
A při předání bude dárce čtvrtým uživatelem této poradny, který mne uvidí...
Mám připravit pořadník?
Jen teď pár dní nechoďte, ten virus skolil i mne! Hapčí...
ben®
hodnocení

Dobrý den, naznačujete dobře, ale vzhledem k tomu, že tak nějak tuším, kde až je ten východ, tak je flaška nereálná - asi stejně jako pochvala před nastoupenou jednotkou (poradnou). Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]