Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, žádám vás o radu. Spočítal sem si že když si kupuji cigarety vyjde mě to měsíčně asi na 1900Kč. Přítelem mi bylo doporučeno začít si balit cigarety. Poslechl sem ho, koupil jsem si DUTINKY Paramount, plničku dutinek classic ale řekl mi že tabák si mám vybrat sám. To je ten problém mohly byste mi prosím doporučit nějaký tabák který je levný a "neposeru se z něj" - myslím to tak aby se to dalo kouřit.
Dobrý den, vím, že to asi nebudete chtít slyšet, ale přesto. Nechcete s tím přestat? 2000Kč x 12 = 24 000Kč. To je poměrně luxusní dovolená, co říkáte?
Asi 5x už sem to skoušel a pokaždé sem kouřil ještě více než předtím proto už to radši nezkouším.
Já do dutinek cpu tabák z Polska. Občas do něj přimíchám doutníky KOTVA nebo HUNOR. Kilo výjde (jak kdy) na 8 - 9stovek. Na balení bez fitru používám (jak kdy) EGALITE, ARIZONA, WEST, svátečně VAN NELLE. Cigaretovejch tabáků je k sehnání fůra, záleží jenom na vás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.