Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký tabák do dutinek cigaret

Od: ggg odpovědí: 8 změna:

Zdravím, prosil bych o radu. Chci si koupit tabák a naplnit si do prázdných dutinek cigaret, ale nevím jaký tábák je kvalitní a má dobrou chuť kouřil jsem normal cigarety ale vzhledem k tomu, že jsou tak drahé raději volím tuto cestu. Prosil bych o radu něakého chutného tabáku, který kouří např. více lidí nemám vůbec přesdtavu tabáku je různá škála... i cena by mohla být příznivá.

Dík všem

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

1x

Už si teď nevzpomenu na názvy, ale vždy jsem koupil balík nějakého laciného tabáku, který nebyl úplně nejhorší a do něj pak přimíchával nějaký kvalitnější a voňavý. Jo a ještě jedna rada: Tím že si budeš nacpávat dutinky dopředu moc neušetříš. Pokud chceš ušetřit a omezit i kouření, je lepší si balit teprve když dostaneš chuť na cigáro. A balit do papírku.

alf*
hodnocení

1x

1:1 tabakshop.cz/...

a tabakshop.cz/...

a do toho trochu tabakshop.cz/...

Poměr asi takový, že balíček třešňového vydrží na 3+3 nebo 4+4 balíčky prvních dvou. Ještě jinak 40 g třešně na 120-160 java+90-120 g west. Téměř nevadí ani odpůrcům kouření, prostory kde se kouří ani moc nesmrdí, je cítit celek dost po té třešni. Samozřejmě zdravé a doporučeníhodné to nikdy nebude ale s tím co produkují běžné cigarety je to vůně ;) Když se má udělat trochu dojem tak přidat třešňového.

Javy musí být více protože west je obvykle dost suchý, java ho provlhčí, třešeň je jak kdy.

Třešeň je k dostání jen ve velice málo trafikách :)

1jara*

Do dutinek je nejlepší tabák na vytápění skleníků.

Lidé kouří levný /...

vosikac*
hodnocení

0x

Já přešel na Paramount - 369kč

jabraka*
hodnocení

0x

Když jsme jako kluci tento způsob kouření praktikovali,vedl jako nej ..lulkový tabák Taras Bulba.Pamětníci jistě dosvědčí!

JABRAKA

raadek*
Vyborne jsou holandske tabaky. Doporucil bych ti Van Nelle. Dej si pozor pri nakupu, jsou tri druhy sily. R.
karelxii*

pro jabraka ...: a co tzv. mišunk?=taras+kapitán+standart?..ceny:1.50,4.00a 6 kč!

ar*
hodnocení

0x

Používal jsem nejdřív Paramount a potom sem přešel na Velta Special dobrá chuť a velmi dobře se plnil. Některé tabáky jsou hrozně přesušený a drobný a blbě se plněj. Každýmu chutná jinej tabák nejepší je si koupi to nejmenší balení od ruznejch výrobců a z toho si vybrat.

velta-plus-eu-sro.topkont/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma levný tabák

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]