Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrická plnička cigaret

Od: toms29* odpovědí: 27 změna:

Zdravím,chci se zeptat zda někdo používá elektrickou plničku dutinek/cigaret a pokud ano jaké máte stímto zařízením zkušenosti.Jestli se vyplatí do toho investovat dík za odpovědi.

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Já teda nekouřím, ale myslím si, že lepší by byla manuální plnička cigaret.

hodnocení

0x

Tomsi kolik toho vykouříte?.?.? Nebo budete plnit špinky na kšeft?.?.? Já plním ruční a pohoda.

toms29*
hodnocení

Zdravím,no na kšeft nechci balit jen pro vlastní potřebu.S přítelkyní vykouříme deně asi 50 cigaret a jeto docela otrava,balit je ručně.Tak jsem náhodou na internetu narazil na elektrickou baličku cigaret a vcelku se mi líbi,ale nevím jestli se to vyplatí kupovat,tak proto se ptám zda stím nemá někdo zkušenosti.

Kámoš si ji loni taky pořídil přes net asi za 1200 a říkal že je s ní naprosto spokojenej. Asi před 1/4rokem ji přenechal svýmu bráchovi protože u nich kouří 5 lidí. *smich* Můžu vědět jakej kupujete tabák?.?.?

toms29*
hodnocení

Tak tabák kupuju většinou Boru nebo Paramount,vcelku se to dá ikdyš originál je lepší máte nějaký tip na tabák?

Já sem si teď začal kupovat UTAH za 62 kč.

doplněno 05.07.10 22:30:

Sou jemný, vlásenkový . Móóóc dobrý. Ten vanilkovej ani moc nesmrdí jako vanilka. *smich*

doplněno 06.07.10 13:18:

Paramount sem si taky balil.

Elektrická plnička cigaret
although*

Ahoj, lujsi. diky za tip, určitě vyzkouším! Mimochodem, všiml sis, že ten, kdo vytvářel ilustrační foto napsal "othres" namísto "others"? Takhle vyvedený balíček by mezi sběrateli byl určitě ceněn jako modry mauritius :)

Doufám, že chápeš, že v žádném případě nerypu do tebe ...

Zdravím a ještě jednou díky

hodnocení

0x

Ono ale hodně záleží na tom na jaký cigarety jste zvyklí? Lehčí, silnější, doutníkový. Já ho ale balím bez filtru. Do dutinek cpu tabáky z POLSKA nebo doutníkové tabáky KOTVA nebo HUNOR 5ks doutníků cca 50gr za 39Kč.

tuk*

Chtěl jsem se zeptat,jestli se dá kouřit v dutinkách fajfkový tabáb black luxury.

hop®
hodnocení

0x

Jen na okraj přidám vzpomínku...

Před léty, kdy proběhlo radikální zdražení cigaret, si lidi z naší party koupili (i já) ruční "kombajny", dutinky a tabáky a cpali jsme. No a na jedné společné akci nějak vznikla soutěž, kdo ve městě sežene nejlevnější tabák. Vyhrál jsem. Koupil jsem, a potom jsme si přečetli na pytlíku, že je to tabák na vykuřování skleníků (takže s jinou daní v ceně, poto nejlevnější). Věřte, nevěřte, stejně jsme ho nevyhodili...;)

Bude to asi12 let co mi jeden kámoš, kterej si taky cpal a balil povída, maj tady dobrej a levnej tabák. Koupil sem si jeden sáček 150gr. Zabalil sem si 2 cíga a hodil sem mu to na hlavu. Nedalo se to kouřit. Jmenoval se Cézar. Byl na vykuřování skleníků. Do dneška toho kámoše podezřívám že mi to poradil naschvál, protože věděl že sem si už za komančů balil tabáky z tůzexu. Tak sem mu ho dal. Se cpaním dutinek nemám takovou zkušenost jako s balením v rukách.

raadek*
Větve pouzivaji ve svych nelegalnich plnirnach vykurovaci tabak zcela bezne. Ja jsem zatim s cigaretama z Polska na padesati korunach. Primo polske jsou jeste levnejsi ale me nechutnaji. R.

Když občas jedu do Polska tak si tam nějaký retka koupím. Nevalná chuť. *palec*

hop®

Polsko - to si můžu dojít do Lidlu pro nějakou odvykačku. Před pár lety mi strejda dovez "Popularne" bez filtru, fakt humáč. Jinak praferuju Start bez, průměr je dvě krabky za den...

Ne každej TYTOŇ DO PALENIA je hnusnej. Za komančů byly STARTky bez (kromě KubánskejchLigerosek a Partagasek), nejlepší cíga u nás. Bohužel po roce 89 zřejmě změnili technologii výroby. Od tý doby se nedají kouřit. *zed*

hodnocení

0x

V dnešní době je z tabáků co jsou u nás v prodeji nejlepší Javaanse Jongens, Golden Virginia neboVan Nelle . V cizině byl nejlepší ve francii GAULOISES. To už jsou ale tabáky spíš na balení bez filtru než do dutinek a pro fajnšmekry. Jsou to prostě chuťovky. Taky podle toho stojí.

Elektrická plnička cigaret #2

bedas*
hodnocení

0x

Je to fajn věc,ale problem je v tom že se zahríva injektor a začne se protáčet a je dobaleno! Navíc u nás jsou tyto plničky poměrně drahé v Polsku se dají koupit od čtiřech stovek a tabak mají taky levnější! Ale pokud jste trochu šikovny tak se dá i ten problém s injektorem vyřešit a cigara jsou steto plničky na podstatně lepší úrovní než balené ručně jsou plněny strojně a proto výsledek je hodně podobný kupovaným cigaretám.

Já si pěstuji i vlastní tabák a naklady jsou minimalní a cigara super!

elektrickaplnickadutine

Dobrý den,

tak nevím jestli se smát nebo naopak.

Nejdřív "se přiznám", že jsme dovozci těchto plniček a byla tu už předtím o našich stránkách řeč. Souhlasím se vším co píšete, ceny tabáku ovlivňují spotřební daně a DPH (při ceně 2kč/1gr tabáku jde 1,68 Kč pouze na daně, zbývající haléře na nákup, dovoz, zpracování + velko a malo obchod, prodej tabáku opravdu není zlatý důl pro žádného ze zúčastněných). Podstata je v tom, že Poláci nemají ze zákona tak šíleně vysoké zdanění tabáku, proto ho mají levnější.

Souhlasím i s problémy s injektorem, to výrobce podcenil. Nicméně je to problém řešitelný a my se nespoléháme na (ne-) či šikovnost zákazníka a injektory upravujeme sami předem.

S čím jste mě ale dostal, je ta údajná cena plniček v Polsku! :)

Nedal byste mi kontakt na toho nějakého šílence, který prodává za dumpingové ceny? :)

Cena na polském trhu je v přepočtu 1050-1250 Kč, občas se objeví repasované bez záruky za zhruba 750-850Kč nebo po objednání zjistíte, že je vlastně prodejce ani nemá nebo Vám tak "zakulatí" dopravné a náhradní díly, že jste opět na té ceně +- 165-210 PLN a věřte mi, že vím o čem píši.

Vámi oznámená cena je holý nesmysl a pletu-li se, tak si nepřeji nic jiného než abyste mě o Vaší informaci předvědčil.

Díky předem:)

Dlouhá

jarus*

Čitala som,ze elekt.plnicka dutiniek so spiralou drvi tabak a preto potom z cigarety odpadava pocas fajcenia uhlik. Ake su ale elektricke piestove plnicky? Oplati sa do nich investovat?

elektrickaplnickadutine

Pístovou plničku coby vzorek jsme si nechali zaslat již zhruba před rokem, uvažovali jsme o rozšíření sortimentu. Zklamala nás a tento typ jsme neobjednali.

Výrobce nám nicméně zaslal před vánoci údajně inovovanou. Problém tentýž. Především - naplnění tabáku musí být naprosto souvislé a ani mnoho ani málo. Přesahuje-li i jen trochu přes okraj prostoru pro tabák určený, víko nejde zavřít, použijete-li sílu, tak se oddělí celý plnící díl. Plnička je totiž konstruována i jako plnička ruční, s vyjímatelným horním dílem. Zasazení dílu zpět je o nervy a hrubé fyzické síle.

Dáte - li tabáku málo, není dutinka naplněna zcela a souměrně zkrátka je to podobné jako při plnění plničkou ruční.

Závěr - doba plnění touto plničkou výrazně překračuje dobu plnění plničkou ruční, o klasické elektrické spirálové ani nemluvě. Výsledná kvality cigarety je možná závislá na cviku, grifu a připouštím, že jsem na to trpělivost neměla, plnící díl se neustále odděloval nebo jsem vyrobila poloprázdnou cigaretu.

P.S. Nejde ani tak o drcení tabáku, jako o jeho vlhkost. Do elektrické plničky je vhodný tabák vlhčí, vláčnější...zkrátka nesušit, nenechávat vyschnout ani jen na vzduchu, plnit přímo z balení výrobce, sáček znovu uzavřít + vhodný stupeń nastavení hustoty plnění v závislosti na velikosti tabákového řezu.

Bedas nechcete se zaregistrovat? Rád bych s váma přes vnitřní poštu nebo mejl pokecal o pěstování vlastního tabáku. Lujs

milantrucker*

potrebuju poradit jak mam uchitit injektor elektr.plnicky cigaret stale ket se prehreje tak se otaci alebo vipadne

dik za radu.

3t*
hodnocení

0x

To je opravdu zvláštní problém, že někdo vykouří tolik cigaret, že už je ani nestačí balit. Taky kouřím baleniko, ale jen svátečně, takže balit v ručně do papírků mi nedělá problém. Preferuju Drum Bright Blue, což je směs tabáků Virginie, Burley a Kentucky a ta chuť je fakt libová*frajer*. Cena cca 120kč/40gramů. S tím domácím pěstováním tabáku to je dobrý nápad, když existují boxy s umělým osvětlením a zvlhčovačem na pěstování marihuany, tak stejně asi jde pěstovat i tabák. Problém bych viděl spíš v tom, že se musí nějak zpracovat, aby to bylo kouřitelné - fermentace, napuštění ledkem kvůli prohořívání atd.

hutnhetn

Dobrý den,koupil jsem si elektrickou plničku a po naplnění a kouření cigarety se mi popel na cigaretě ohýbá,nelze kouřit v autě,při odklepnutí to i zhasne,nemáte na to nějakou fintu,případně nejvhodnějí tabák de elektrických plniček.Díky za info

flekla

Mám naprosto stejný problém, oharek najednou vypadne a to je to nepříjemné, když je to na koberec, nebo na kalhoty. V žádném případě nekouřit v autě. Už mám děravé snad všechny kalhoty co mám.

Již jsem zkoušel tabák tak jak je, potom trochu vysušit a více vysušit, ale stále to není ono. Když dáte přímo z balení, tak je moc vlhký a nedá se to utáhnout. Ani na stupeň plnění 1.

Není to tedy nijak dobře vymyšlené, chtělo by asi něco s tou spirálou udělat, aby to plnilo trochu jinak. Anebo nějaký dobrý vyzkoušený postup, jak na to.

houmr*
hodnocení

0x

Čau, koupil jsem si elektrickou plničku cigaret a nějak jsem nepřišel na to jak s ní pracovat. Při kouření popel vypadává a kroutí se. Mám za to, že to spůsobuje pružina co plní dutinku. Tabák je tímto dost nadrcený. Neskoušel jste někdo např skrátit pružinku?:)

janek*

Poraďte mi,kterou El.plničku cigaret zakoupit,aby mi z cigarety navypadával žhavý tabák.Jednu mám a jsem z ní nešťastný,mám propálené kde co.Předem děkuji za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma levný tabák

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]