Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fa Denis Vincek - co to je?

Od: bohumildominikmaxa* odpovědí: 79 změna:

Dobry den rad bych vedel zda Fa Denis Vincek je pravda dostal jsem jeho dopis kde bylo razitko z jeho firmou a chtel po me vstupni poplatek 785kc ...Zda mam poslat nebo ne ...Jeho Kontak poslala nejaka pani Jana Marikova vlastni e-mail.usvit@seznam.cz

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

79 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nahlédněte do těchto diskuzí a utvořte si vlastní názor:

poradte.cz/...
poradte.cz/...

iveta544*

Název: DENIS VINČEK - nabídka práce
Podrobnosti: Dobrý den všem,
dne 14.08.2009 odvysílala ČT1 reportáž na téma domácí práce, ke konkrétní firmě, pana Denise Vinčeka z Ostravy, viz následující odkaz. Prosím všechny, kdo, stejně, jako já, poslali panu Denisi Vinčekovi z Ostravy peníze, aby se mi přihlásili na e-mail: iveta.halfarova@s/...
ceskatelevize.cz/...
Již jsem podala na pana Vinčeka trestní oznámení. Čím více se Vás přidá, tím lépe...
Halfarová Iveta

ka*

Vy asi neumíte počítat, když říkáte v tv, že by ste nic nevydělala. Mám naprosto opačnou zkušenost. Vaše inzeráty, které jsou všude,

zavání urážkou na cti.

kyky1977*

dobrej dneska jsem dostala tuto nabídku kde pomně chce 660 za obalky a 290 jesště za jinou domací praci četla jsem všechny skazi kterýmy jsou lidi už ve skušenosti z p. vinčkem . *sok* je toto možny že takhle vydělava na nic tušícich lidech ktery potřebujou živit rodiny

rebel2302*
Dobry den,to teda cucim!Narodila jsem se v minulem stoleti.Jsem rocnik 1953 a v podstate poprve-temer samostatne-nahlizim do teto diskuse.No obcanka napovi.Nektere veci ale nejdou vydrzet! V 8-mi slovech mas 3 hrubky,jako prase.Chces-li se zivit a jeste z domova,nauc se cesky nebo se radeji vrat na prvni stupen zakladni skoly a bud tam tak dlouho nez to budes umet.Protoze kdyz to jde do p...ryc s "tim cestinem",pak neni divu,ze to pujde jeste do vetsi(ho) p...ryc s celou nasi republikou.NAZDAR!

Rebel 2302, z tebe mají radost češtináři...
Ty jsi těch slov napsala poměrně více a tvému písemnému projevu by se dalo také poměrně více vytknout.
Jedině to, že jsi ročník 1953, by mohlo tvoje chyby ospravedlnit. Lidé ve vyšším věku zapomínají.

Zapomínají, že po tečce na konci věty se dělá mezera...
Zapomínají, že po čárce za slovem se dělá mezera...
Zapomínají, že místo v 8-mi slovech se dá napsat v 8. slovech...
Zapomínají, že někde třeba napsat čárku, aby věta měla správný smysl a někde je zbytečné jí psát...
Zapomínají, že "ten češtin" pozná háčky a čárky a počítače i mobily už dnes mají českou diakritiku...
Zapomínají, že i jejich vyjadřování vede celou naši republiku "jeste do vetsi(ho) p...ryc"

Ani se nenamáhám počítat všechny tvoje prohřešky proti češtinovi, možná se někdo najde. Jsem ještě starší jak ty, také občas udělám chyby a prohřešky proti češtině. Možná i v tomto příspěvku, alespoň se snažím své písemné vyjadřování po napsání zkontrolovat a případně opravit. Žiji dlouhá léta v cizině, mluvím jazykem s odlišnou stavbou a gramatikou, ale svůj mateřský jazyk se snažím si udržet čistý.

S pozdravem Hejkal

agentka*

Naprosto souhlasím. Nejen, že tahle debata nemá nic společného s pusuzováním kdo jak co napsal, ale dokonce se ozývají zrovna ti co neumí složit normální a naprosto jednoduchou větu, která by obsahovala alespoň základní znaky a to háčky a čárky ve slovech .

ani*

No, jak vidím, vy asi taky nějak český jazyk neovládáte...háčky, řárky...čárky ve větách :))

vlasta1*

zdravím tak i já jsem nakonec nalítla panu vinčekovi a poslala mu 660,- jeho inzerát jsem si našla v regionálních novinách a koukám že je každý den i v blesku. no stalo se bohužel jsme na MD a manžel mně pořád tlačí do nějaké práce na doma. pan vinček neni jediný který nabízí práci pouze za vstupní poplatek na inernetu je jich řádově kolem 100.moje blbost že jsem si nejdříve neprojela net ale nejsme sama

přeji všem co jsou na MD a hledají práci na doma, hodně štěstí

koudacka*

Dobrý den všichni!§§ Dnes mi přišel dopis od Vinčeka a tak mě napadlo se kouknout na net sháním práci na doma tak jsem se těšila,že ji budu mít.Ale bohužel jsem poslala 350 kč na petr.havlicek111@seznam.cz .Je to taky vkládání obálek! Nevíte někdo něco o tomto pánovi? A je ňáká možnost najít opravdu práci na doma moc by se mi hodila.Jinak co se týče pana Vinčeka je to fakt neskutečný když se někdo takhle živý na úkor jinejch.Tak prosim poraďte nebo napište.Moc děkuju Iva

kytka*

Fakt neuvěřitelný ,čemu všichni věříte. Nemohu to vůbec pochopit*haha*

dagry*

Souhlasím, ikdyž jsou lidi ve srabu a chtějí práci, přece nebudu taková trubka a posílat někomu a někam peníze, když vůbec nevím kdo to je a o co se jedná. To mi fakt hlava nebere. *zed**zed**ee*

evik*

Ahoj, reaguji na Váš vzkaz. Já poslala také panu Havlíčkovi 350,-Kč za plnění obálek, od té doby neodpovídá na žádné emaily a práce nedorazila. Vyhodila jsem peníze oknem. Je to už skoro dva měsíce. Pochybuji, že by za poslané peníze ještě dorazil materiál a smlouva k práci. Pokud by někdo věděl o práci na doma, kde opravdu se poctivě pracuje, písněte na email: evca84@seznam.cz, děkuji

fanni*

taky jsem hledala nějaký přivýdělek,nejsem líná a mladá rodina potřebuje každou korunu,odpověděle jsem na inzerát v novinách,obratem mi přišla sms odpověd s adresou,kam mam poslat obálku s přiloženou poštovní známkou,to mě přišlo v dnešní době podezřelé,když mi odepisuje z mobilního telefonu,tak může dát i informaci po telefonu a nemusím posílat žádné obálky,tak jsem zadala FA Denis do vyhledávače a má předtucha se potvrdila.Děkuji lidem,kteří se podílejí na odpovědích a varují ostatní před takovými gaunery a vy poškození nedejte se a podejte trestní oznámení s pozdravem fanni

kaja*

Dobrý den, já jsem byla zvědavá, zda firma s tímto IČem existuje a v živnostenském rejstříku jsem ji našla. S poměrně dlouhou historií podnikání. Takže jsem se kousla a poplatek 290,- Kč za zprostředkování práce (výroba bižu) poslala. Dokonce jsem se dočkala i odpovědi - s překvapením přesně 14. den. Nejsem úplně hloupá, abych si myslela, že dostanu peníze za nic, ale manuální práce mi jako "nic" nepřipadá a proto jsem to zkusila.

Nemile mne ovšem překvapilo, že jsem jen obdržela leták od jisté slovenské firmy, která nabízí opět zprostředkování práce, za poplatek "pouhých" 15 eur. Dostanu prý kontakty (adresu, e-mail, telefon a fax) na americkou firmu. Ovšem další vyřizování by bylo zase na mně. Navíc tam má ta firma jistou poznámečku, že za platnost informací, dodávání, za adresy atd. nenese odpovědnost. No a to už mluví za vše, že?

Takže já opláču necelé tři stokoruny, o to méně dopřeju své malé dcerce, a na jakýoli výdělek z domova přestávám věřit. A nafackuju si, že mne nenapadlo dříve kouknout na takovéto debaty.

Nicméně po tom, co mi leták od slováků přišel, jsem znovu důkladně přečetla původní nabídku pana Vinčeka. Bohužel na něj vůbec nic nemám. Má to napsáno velice šikovně, takže když nevíte, jak je to myšleno, věříte, že kontakty Vám zašle přímo on. Ale když Vám přijde jen další leták a žádost o další poplatek, přečtete si první nabídku znovu, zjistíte, že jediné slovo, bohužel, nebyla lež. Ale ani úplná pravda, protože pan Vinček nějak zamlčel, že to bude nadále stát další peníze - a kdo ví, jestli se vůbec nějaké práce dočkáte, já to rozhodně zkoušet nebudu.

Nemám tedy slov. Jen doufám, pane Vinčeku, že se Vám stále dobře spí a že se Vám dobře žije z peněz, které v převážné většině utrhly svým malým dětem od úst maminky na MD. Má dcera to rozhodně pozná, protože jsme spolu samy a žijeme pouze z rodičovského příspěvku.

sharim

Díky za varování, také jsem dnes poslala SMS panu Vinčekovi na poptávku práce doma, protože v poslední době doma nějak nevycházíme. Zatím jsem peníze neposlala a tak mě to stálo jen SMS.

Ještě jednou díky a snad bude lépe.

emaali

Dobrý den.

Díky této diskuzi vím,že v žádném případě nemám posílat žádný jednorázový

poplatek ve výši 660,-(jedná se plnění obálek)!

Je to hnus,že existují i takové h.o.v.a.d.a,kterým není trapné

okrádat matky na md,důchodce a vůbec všechny,kteří

si chtějí přilepšit.

Také jsem matka na md se dvěma dětma a chtěla jsem

do rodinného rozpočtu více přispět,ale jak čtu,tak bych akorát

ubrala a radoval by se někdo jiný z "výdělku" navíc!

tulinka*

Já pracuji už 2 roky a stále platí bez prodlevy. Tak nepomlouvejte když nevíte.

agentka*

Přijde mi naprosto absurdní, že tato výše jmenovaná osoba jedná naproto viditelně a bezostyšně protiorávně. Když pominu to, že zneužívá důvěry obyčejných lidí, nedokážu pochopit, jak může tato osoba dále pokračovat v tomto rádo by nazýváno ´ˇpodnikáníˇˇ aniž by tomu někdo učinil přítěž. Naposto neuvěřitelné! Takže Vážený pane Denisi Vinčeku tímto Vám chci jen od srdce říci, že jste jen obyčejný chudák, co se sám osebe nedokáže postarat jiným způsobem, než tím, že zneužívá důvěry a potřeb druhývh lidí.Tohle nelze označit jinak než HYENISMUS.

tulinka*

První si vyzkoušejte apak pomlouvejte pana Vinčeka. Já pracuji už pro něho dlouho. Posílá mi peníze každý měsíc a poctivě.

ola*
hodnocení

0x

neposilat!

brno.unas.cz/...

ctete dole na strance.

mahon*
hodnocení

0x

I já nezaměstnaná jsem si chtěla přivydělat, proto jsem poslala panu Radku Dočkalovi z Olomouce ofrankovanou obálku. V této obálce mi informace o možnostech práce doma odeslal pan Denis Vincek z Ostravy. Po přečtení letáčků jsem byla nadšená jak si doma v klidu pěkně vydělám. Pak jsem uviděla poplatek 660,-Kč, pojala podezření a začala pátrat na netu. Radím všem kteří mu už peníze poslali aby se spojili a podali trestní ozmámení. Také podnět do Občanského juda apod. by nebyl špatný.

odpoved*

dobrý den, já si chtěl stejně přivydělat jako ostatní tak jsem to zkusil a poslal panu vinčekovi peníze ale víte jak to pak dopadlo.

CHtěl abych inzeroval a podával inzeráty a pak mu posílal obálky,ale to jsem dělal jenom chvilu a když mi pak neposlal žádné peníze tak se mi to jen potvrdilo,takže já jsem v tom nevině,omlouvám se. Dočkal Radek

danuse*

Ještě, že jsem sem jukla.Dvakrát teď otočíme korunu, než ji za něco vydáme. Dvě velký děti na soukromé škole něco stojí, byla jsem nadšená z domácí práce. Nějaká kačka navíc by se hodila, takže mně to stálo naštěstí jen dvě obálky a dvě známky. Peníze rozhodně posílat nebude, ach jo, existuje vůbec nějaká poctivá dom. práce?

hacker*
hodnocení

0x

Zdravim. Po prvnim zachvevu eko-krize jsem chtel tez vyhledat nejakou financi pomoc. Dnes jsem obdrzel dopis od Pana Vinceka. Ovsem po precteni techto diskuzi se smeju sam sobe, jak jsem svou naivitou a obavami si prilepsit, naletel stejne jako vy, ovecky. Takze pro ty dalsi z Vas, odkazuji na vicero clanku bezne sehnanych na NETu, poctete si.. a Pane Vincek, vy se muzete tesit na vybornou budoucnost :) snad Vam penize takto vydelane pomohou stejne jako nam chybeji. Preji hezky den vsem ;) Mj. zalezitost uz dost stara a lide se stale nechaji nalakat..

jobcentrum.cz/...

spotrebitele.info/...

laborantka
hodnocení

0x

Dobrý den.Znáte jméno Jana Kejdová?Nabízí mi práci domů a chce poplatek 200kč.Vím,není to moc,ale jde o princip:(

Díky.Můj mail:lenka-smidova@centrum.cz

Principem je zase nabízet ostatním práci domů za 200 Kč.

laborantka
hodnocení

0x

tak jsem to zjistila.Ptala jsem se přímo na té společnosti,pro kterou bych "prý"dělala.Raději se všude poptejte,ť potom nemusíte plakat nad odeslanými kč.Myslíte,že existuje nějaká práce domů?

martha
hodnocení

0x

Dobrý den, nemám zkušenosti s touto firmou ale raději nic neposílejte nikdi vám to už nevrátí

lusiiil

Rovněž jsem scháněla práci domů,, jsem na mateřské tak každá kačka dobrá,,jenže od p. Denise vinčeka jsem obdržela dopis kde chce po mě startovné 660,-kč... je tady někdo,,kdo opravdu pracuje z domu u nějaké seriózní firmy nebo jsou to fakt všechno jenom podvody, jak z lidí co potřebujou nějakou tu kačku navíc dostat i to málo co mají.

-

janko*
hodnocení

0x

Ahoj,bohužel jsem také naletěl,možná jsem hloupý,ptž jsem si to nejdřív neověřil tady na netu,ale už je pozdě.Poslal jsem mu 660 Kč a zatím mi nic neposlal.Je nás docela hodně,proč s tím něco neuděláme?

iveta544*

Milý Janko,

poslala jsem na tuto diskusi kontaktní údaje. Ozvěte se mi prosím na e-mail:

iveta.halfarova@seznam.cz

Pošlete mi prosím na Vás kontaktní údaje. Ovzu se, co a jak dále. Mějte se pěkně.

Iveta

cybermagefroll*
hodnocení

0x

Na tohle je už i škoda slov. Jen přidám dva zajímavé odkazy s touto tématikou.

www.brno.unas.cz//...

aktualne.centrum./...

iveta544*
hodnocení

0x

Dobrý den, posílám kontaktní e-amilovou adresu a telefon pro všechny, kdo naletěli, stejně, jako já, panu Denisi Vinčekovi z Ostravy. Nesmíme to tak nechat. Podáme hromadné trestní oznámení. Prosím ozvěte se mi, ostatní zařídím já.

POZNÁMKA: Prosím nechte mi na sebe v e-mailu Kontaktní údaje, jméno, adresu, telefon, všem se Vám ozvu. Vaše údaje nijak nezneužiji, nemusíte mít obavy.

Iveta Halfarová, Olomouc ( iveta.halfarova@seznam.cz) mobil: 605 920 544

jerabina*

Dobrý den , taky jsem naletěla a poslala před 14 dny peníze, já hlava skopová co na to jiného říct...takže jsem o 660 ,- kč lehčí, v dnešní době se to stává, co?! Radši bych je propila. Tak se mějte všichni podvedení, s pozdravem Mirka

ivulikm*

Dobrý den. Já taky naletěla. Ani jsem to tady všechno raději neměla číst. Pokud máte doklady o zaplacení myslím že by se to dalo řešit vrácením peněz. Pan Vinček v podkladech které poslal má napsáno, že objednávky se vyřizují nejdéle do čtrnácti dnů. Což nedodržel. Píše se tam že zaslané peníze jsou záruka že práci opravdu chcete a při zpracování první zakázky 200 kusů obálek bude poplatek refundován. Tak myslím že pokud nedodrží podmínky které písemně se svim jménem a razítkem zaslal a nepošle materiál tak se obohacuje na zakladě klamných informací.

denisvincek

Nabízíme program odesilatele domovních zásilek,plnění obálek. Vše vyřizujeme včas. Vše probíhá jak je uvedeno v nabídce.

Žádný podvod nenabízíme. Upozorňuji na veřejně nepravdivé a pomlouvačné věty. Budeme vše řešit právní cestou. Pokud se Vám něco nelíbí máte možnost reklamovat. Zasíláme vše jak je uvedeno.

tereza*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Snad už ani není třeba reagovat...rozhodně nikomu žádné peníze neposílejte! A těmto podnikavcům už vůbec NE!*ee*

jerabina*

Dobrý den, už jsem sem psala a po přečtení dalších příspěvků je mi na nic, vůbec nechápu jak někdo může takhle okrádat lidi. Dávejte si taky pozor na pani Petru Szarzecovou, je to úplně to stejný, jen poplatek je 50 ,- kč. Zkoušela jsem to u ní, sice odpověděla ale je to tak, že si musíte dát co nejvíce inzerátů do novin nebo na internet a když se vám někdo ozve, tak musí nejprve poslat peníze a vy mu odpovíte , že musí podat inzer.atd... je to stále do kola. Pan Vinček má inzeráty opravdu všude, jsem z jižních čech a co jsem koukala, je to všude, má tam mobil a upozornění ,že musíte reagovat jen SMS. Jsem na počítači každý den a opravdu mě nenapadlo se sem podívat, co je to za podvodníka, věřila jsem tomu, má dokonce razítko a tuším že IČO. Trestní stíhání by mohlo projít, ale záleží jak to má ošetřený a určitě bude opatrný. Psal na diskuzi, že máme platit že chce nový auto, tak ať si ho užije ubožák, doufám že daleko nedojede, protože na každou svini se vaří voda. Mějte se a buďte opatrný, já už blbnout nebudu, to to vážně radši propiju. Ahojky všem. Mirka

denisvincek

Nikdo nemusí nikde posílat peníze dopředu a už vůbec ne Vám. Žádný řetězový dopis nenabízíme.
Nabízíme program odesilatele domovních zásilek,plnění obálek. Vše vyřizujeme včas. Vše probíhá jak je uvedeno v nabídce.
Žádný podvod nenabízíme. Upozorňuji na veřejně nepravdivé a pomlouvačné věty. Budeme vše řešit právní cestou. Pokud se Vám něco nelíbí máte možnost reklamovat. Zasíláme vše jak je uvedeno.
mrkvajsik

Ještěže jsem se podívala. Také jsem na mateřské a delší dobu scháním nějakou tu domácí práci pro malou na přilepšenou. Také se mi do ruky dostaly papíry od pana V. Nejprve jsem tomu nevěřila,pak jsem byla šťastná,že konečně se něco našlo,ale červík ve mne hlodal,tak jsem mrkla na stránky obchodního rejstříku,že si tam tenhle podnik podle IČa zkontroluji. Hádejte co jsem našla! NIC,vůbec nic,to číslo má pan V. vymyšlené, nikdo s takovýmto IČem neexistuje,ani ta firma(podle názvu) neexistuje! Takže bacha na to! Jak jsem říkala,naštěstí jsem byla ve fázi rozhodování,takže mně mých 660,-Kč v peněžence zůstalo. A těm kdo naletěli držím palce,aby toho podvodníka dostali a obrali i trenky,nic jiného si nezaslouží. Mějte se Alena

ola*

O problematice pana V. nic nevim, ovsem pokud hledate podnikajici fyzickou osobu, v OR ji opravdu nenajdete /pouze pokud by o tento zapis sama pozadala/. Fyzicke osoby - podnikatele se zapisuji do jineho registru, tudiz musite i toto IC hledat jinde... zkuste ARES! Tudiz pokud nekoho nenajdete v OR, jeste to neznamena, ze nepodnika...

ukulele*
hodnocení

0x

Kristova noho! lidi, mějte rozum, vždy když o tomto problému čtu, nebo slyším, vždy si říkám, že to není možný, že každý kdo umí do deseti počítat, tyto filuty odhalí a oni spláčou nad vlastní vyčůraností, ale jak tady čtu, pořád najdou nějaké hejly! Vím, že mi asi neodpovíte, ale strašně by mě zajímalo, jaké máte vzdělání a co vás vedlo k tomu mu poslat peníze, neuražte se odpovězte, prosím...

iveta544*
hodnocení

0x
Dobrý den všem,
dne 14.08.2009 odvysílala ČT1 reportáž na téma domácí práce, ke konkrétní firmě, pana Denise Vinčeka z Ostravy, viz následující odkaz. Prosím všechny, kdo, stejně, jako já, poslali panu Denisi Vinčekovi z Ostravy peníze, aby se mi přihlásili na e-mail: iveta.halfarova@seznam.cz
ceskatelevize.cz/...
Již jsem podala na pana Vinčeka trestní oznámení. Čím více se Vás přidá, tím lépe...
Halfarová Iveta

veritas*
hodnocení

0x

Pane Vinčeku:NA KAŽDOU SVINI SE VODA VAŘÍ!*smich**smich*

handa*
hodnocení

0x

Dnes mi přišel dopis s nabídkou prací od pana vinčeka.Obálku jsem posílala Karin Janečkové.!Nejdříve jsem vybírala co vyzkouším a ouha,na konci je poplateček. Tak zas nic.P*zed*ak mrknu sem a čtu a mám jasno.Vážení díky za vaše názory Hanka

kyky1977*

hando nejste jedina mě zas přišlo 606kč a 290 za každou nabídku ataky jsem si myslela že to bude ok ale bohužel ne hol naci lidéé jsou prostě prasata ktery si hrabou jen do sví kapsy

*mala*

kyky1977*
24.10.09 22:20
hodnocení

0x

*cteni**cteni*

guitarista8
hodnocení

0x

Jsem zvědavý jestli mi pošle nějaký materiály,protože jak tady čtu,no moc to dobře nevypadá,jsem student prachy se hodí a já blb si předtím nepřečetl žádné fóra , tak jsem zvědav,jestli to bude podvod, tak se spojíme na facebooku a zajedeme za nim a ... to už si domyslíte ,papa lidičky

lucifer*
hodnocení

0x

Teeeda ještě že jsem koukla na ty stránky.je to mazec.Hnus jak tohle může někdo dělat.zrovna dnes mi přišla nabídka od pana Vinčeka.nepřečíst si tohle zítra by byl o 660,- bohatší.

Minulý týden jsem se už takhle napálit nechala jedno za 390,- takže to stačilo.Pokud je tu náhodou někdo kdo posílal 390 kč na skládání černo-žlutých a černo-zelených součástek ,které se objednávají podle počtu hodin.Tak pisněte na mail Kocenka24@seznam.cz .Chlapík zněl věrohodně o tejden později vyplý mobil a já s kamarádko o 390,- lehčí :( Já hloupá jméno jsem si nezapamatovala :( Inzerát byl v profitu. :(

díky moc a držte se :) Lucie

Proboha lidi kolik máte let?!je 20 let po revoluci a Vy jste nepoučitelní.Moje krutá odpověd nemuže byt jiná než-DOBŘE VÁM TAK!SORY.

nikita111
hodnocení

0x

Proboha lidi, tolik nás je podvedených, všichni jen nadáváme a podáve trestní oznámení, a já se ptám...Proč se stále nic neděje, proč nic nedělá policie, pan Vinček podvádí více než 8 let, je na svobodě a inzeruje úplně všude. Pravděpodobně, to, co dělá není trestní čin, pokud naše policie nereaguje...přemýšlejte, proč je na svobodě, když už podvedl tisíce lidí

malemdalsiblbec
hodnocení

0x

Tak už mi taky přišla obědnávka na materíály za 660 korun českých... ještě že mě napadlo projet si pana Vinčeka ve vyhledávači... :-D :-D :-D a nestačil sem se divit... Díky všem kteří byli ochotni se podělit o své zkušenosti... dík!

papene*

Od toho tady poradna je*palec*

lerojka

Dnes mi přišel dopis s vysvětlením domácí práce od p.Vinceka, jeho žádaný poplatek ve mě trochu zahlodal a tak jsem koukla na net a díky vám všem mi zůstane 660 kč. Díky.

michelle*
hodnocení

0x

Zdravím,právě jsem poslala panu Vinckovi dopis se žádostí o informace ohledně obálek..nevím co mě táhlo se podívat na jeho firmu..a jsem docela mimo z toho co tady čtu. Ještě že jsou lidé,kteří píšou recenze..díííky za ně! Ale asi by mě zabrzdil poplatek, který je požadován.Jak jsou ti lidé najivní,boží mlýny melou takže i na něho dojde..Mějte se

ester*
hodnocení

0x

Dobrý den!
Tak jsem v kladenských inzertních novinách narazila na kontak Fa Denis Vinček, říkala jsem si, že obálku teda zašlu a poznám(když na mě někdo vybafne se vstupním poplatkem posílám ho tatam), no ale ještě jsem pročítala články o domácích pracích a tak dle rad jsem si zkusila tu jeho slavnou firmu zadat do vyhledávače, tak jsem se ocitla tady a nestačím se divit...z těhle podvodů je mi na nic, mám strašnej vztek, že se takový věci dějou a to ke všemu na lidech, co peníze právě potřebují...sakra a nechápu, že i ty inzertní noviny to vůbec otiskují, jak je to sakra možný, že se to pořád děje?Lidi, já se napálit, tak udělám všechno proto, aby si to schytal, tak nevím, to je to policii úplně u pr...pardon, ale tady neumím volit lepší slova!Se** mě to a to sem ani neposlala obálku!
Zajímalo by mě jestli existuje skutečně seriozní domácí práce?
No a nakonec chci moc poděkovat za tuhle diskusy, která může ostatní varovat!
Zdraví
Eva

ester*
hodnocení

0x

Ahoj!Tak jsem koukala na dalších mnoho nabídek práce a všude chtějí prachy předem, nechápu, že tyhle podvody tak veřejně a v podstatě neskrytě procházejí, copak to nikoho nezajímá?Ty lidi bych dala zavřít!A usekat jim ruce, minimálně!Asi založím nový dotaz, neb tady už o to asi moc lidí nezavadí.

lenka*
hodnocení

0x

ahojky lidičky, maminka také hledá práci doma... a naštěstí vše řeší semnou, takže má stále svoje penízky doma.. akorád mám před sebou obálku v níž kdo jinej než pan Vlček nabízí práci za 660,- . Jak se říká, důvěřuj, ale prověřuj a o to více mě překvapuje, že i v této době, kdy se o tom mluví na každém kroku jsou lidi stále tak naivní... do kapsy mají hluboko, hledají práci, aby jim bylo líp,, ale pak v klidu pošlou 660 korun někam a vlastně nevědí kam... tak co je to za logiku. Pak není divu, že se maj takový podvodníci jako pan Vlček dobře, vždy se najde nějaký s prominutím blbec, který mu ty peníze ochotně pošle... a to ne jen pan Vlček, takových jako on je spousta a je jedno zda chce předem pajdu, stovku nebo několikrát tolik. Dokud tady budou lidi, kteří budou naivně věřit, tak oni budou dál vesele vydělávat... Je to smutné, ale bohužel dle toho co jsem tu četla, se vám všem pan Vlček akorád vysmívá... navíc hrubost a vulgárnost některých vzkazů je až zarážející. Pan Vlček je člověk, který prostě vydělává nalidské hlouposti, je bezcharakterní, bezcitnej a to jediné co na to jde říct... Na každého se voda vaří... Přála bych mu aby bylna místě mojí maminky a vás všech tady... snad by pak pochopil co je to zoufalost.

A ještě něco, když jsem se koukla na ičo a dičo na údajném razítku, které tu je... tak i to už ve mě vyvolalo podezření, čísla vypadají tak nějak vymyšleně...

Je dobře, že je zde takovýto portál s tímto tématem a čím více lidí o tom bude vědět tím lépe. Líbí se mi to zde a jen tak dál.;)

hop®
hodnocení

0x

Vstupní poplatek = koleda o průser, nevím co dodat.

Pokud chcete varovat, potom děkuji za ostatní naivky, pokud chcete brečet, máte smůlu...

pepr*
hodnocení

0x

děkují za vaše odpovědi na domácí práci od slavného pana Vinčeka .dnes mi také přišla odpoved´ na plnění obálek za 660 kč nemohu pochopoit ,že žije taková hyena ,ktera těží z neží z lidˇi kteří v dneší době hledá práci přejí všem kteři naletěli ,aby se dočkali spravedlnosti.

marapav
hodnocení

0x

Mě zaráží jedna věc. Tato diskuze už je poměrně stará a p. Vinček neustále pokračuje ve svých podvodech. Taky se mi dostal do ruky inzerát onoho "podnikatele", ale já jsem ještě před odesláním obálky zadal jeho jméno do vyhledávače a dostal se sem. Takže ode mě nedostane ani tu blbou obálku. Jen je mi opravdu fakt divné, že na takové lumpy u nás není metr a klidně si ve svých podvodech pokračují. Pryč s takovými parazity.

bube
hodnocení

0x

... a to se nemůžeme divit, že poskytuje nebankovní půjčky, když už si popůjčoval od tolika lidí. Já vám všem děkuji za tuto debatu, ušetřili jste mi 660,00Kč.

bube
hodnocení

0x

zdravím všechny,

a víte někdo něco o tomto člověku Tomáš Janota, Husova 803, Vratimov, 739 32?

Též od něj mi přišla nabídka na práci doma *placni*. Díky všem.

alexmbkrnov
hodnocení

0x

I já bych málem naletěl. Ale já si vždy raději vše nejdřív prověřím...taky mi došel dopis a že mám zaplatit 600 Kč. Nezdálo se mi to, tak jsem se radil a dneska zkusil vyhledávač na netu...a vida. Takže mám jasno. Sice přivýdělek, který potřrbuji, hledám dál...ale 600 Kč mi zůstane, které by byly jinak vyhozené...Moc děkuji všem, že jste si to nenechali pro sebe. Lidi bacha, a ti, co jste naletěli- nebuďte pohodlní a srabi,ale spojte se a dejte mu co proto. Není možné, aby naše zákony byly vážně špatné natolik, aby ho nebylo možné dostat. Jen se musíte dát do kupy. Tak držím palce.

volsovecek
hodnocení

0x

Proboha co dělá naše policie. Jak může někdo tak dlouho a tak okatě okrádat lidi?

pavka76*
hodnocení

0x

Pro velký zájem je tu čerstvá nabídka *smich* Ono to asi nic nelegálního nebude, jen využívání lidské b...i. Tím nechci nikoho urazit.

doplněno 14.05.10 12:52:

zdroj: InzertExpres

Fa Denis Vincek - co to je?
mej

Zdravím všechny,

CHťela jsem jako mnozí z vás domácí prací KOMPLETACE PROPISEK vylepšit finanční situaci,

ale včas jsem objevila tuto poradnu,takže neprodělám.

Jen doufám,že na p.Vinčeka jednou DOJDE. Snad není možné,aby mu to stále procházelo.

Ješťe jedno heslo Důvěřuj,ale prověřuj a v tomto případě to platí dvojnásob.

bobbyno1
hodnocení

0x

jen zvás bude tahat peníze. Nejdřív za registraci potom za nabidku prace a na záver vám nabádne preklad s jednání s firmou kterou si prejetze oslovit - samozdrejmě za tučnou provizi pro něj. A kdo vi jestli vůbec něco sprostredkuje a nebali si kapsu jen on sám.

novotnaalenseznamcz

Dobrý den.Včera jsem v Brně našla na vývěsce inzerát s tel.číslem.Jednalo se o kompletaci propisek.Napsala jsem tedy na uvedené číslo a přišla odpověď. VÝDĚLEK 300KČ/HOD.SMLOUVA.CELÁ ČR.POŠTOU INFO+OBJEDNÁVKU ZA NADEPSANOU A OFRANKOVANOU OBÁLKU...Takže taky podvod?Nejspíš ano!Kde vyděláte 300kč za hodinu,nebo se jen jedna nula vloudila omylem?Je to velice lákavá nabídka,ale nechám si chuť na tak pěkný přivýdělek zajít a nebudu ani posílat obálku,protože jak vidím,je škoda už peněz za sms,na co ještě kupovat obálku a známku,abych se dověděla kolik musím zaslat peněz.A kdo ví jestli 660 kč v dnešní době bude panu V.stačit?

lucieu*

Dobrý den, tak přesně tahle stejná sms mi přišla dneska. Na inzerát jsem narazila v novinách- kompletace propisek, odpověď pouze za sms s adresou...Napsala jsem na uvedené číslo a odpověď naprosto stejná: VÝDĚLEK 300KČ/HOD.SMLOUVA.CELÁ ČR.POŠTOU INFO OBJEDNÁVKU ZA NADEPS. A OFRANKOVANOU OBÁLKU...Ukázala jsem to mamce a ta mi právě poradila zadat jméno do vyhledávače na netu a dostala jsem se až sem...Jsem studentka a hledám už nějaký týden práci na doma, protože peníze se vždycky hodí, jenže zatím jsem narazila jen na same podvodníky. Takže varuji i před www.chytraprace.cz... napsala jsem jim e-mail, ale chtěla jsem asi na nich moc, tak se pro jistotu neozvali a v podobných diskuzích jsem našla i podpobně reakce jako tady- pohořčené a napálené lidi...Též by mě také zajímalo jestli je možné sehnat opravdovou práci na doma...?

pipinamonika
hodnocení

0x

Dobrý den všem podvedeným,

upřímně je mi vás všech moc líto, ale díky za to, že jste měli odvahu to vyzkoušet a podělit se o zkušenosti. Vím sama jaké to je, když člověk kudy chodí tudy myslí, jak si přivydělat, aby nějakou kačku měl navíc a dostat se do úzkých a takové situace může i vzdělaný člověk, nikomu bych to nepřála, ale život je takový, též jsem chtěla přispět rodinnému rozpočtu na baráček a zkusila odpovědět smskou, dokonce jsem i hloupá naivka poslala dopis, ale víc neudělám, takže mě má naivita stála naštěstí necelých 20,-, díky Vám, ale i těch pár korun lituji, takovému člověku něco poslat. Nepřeji nikomu nic špatného, každý strůjcem svého štěstí jest, ale Boží mlýny melou pomalu, ale jistě. Tedy neztrácejte naději a držím pěsti těm, kteří naletěli.

S pozdravem

pipina

hanula*
hodnocení

0x

Tak jsem asi další na řadě.Dnes jsem odeslala obálku za účelem vydělat si v mateřské nějakou korunu navíc a jako normálního člověka mě napadlo, že se kouknu na net. A je Vás Tady požehnaně.

rayeneu
hodnocení

0x

Zdravim Vas vsechny. Tak vidite.Zlate ceske rucicky a hlavicky.A pak si o nas v cele Evrope povidaji jako o zlodejich atd..A na jednu stranu maji pravdu i kdyz nikde nejsou zadni svatousci.Kazdopadne lidi,zapnete mozky a uvedomte si ze kdyz potrebuju vydelat penize a jsem ochotny si je odpracovat,nehodlam za to nekomu jeste platit..a to same i s pujckama kde zadaji poplatky tesne pod hranici vymahatelnosti.Tedy 4500 apod.Davejte si na lidi pozor.Nezijeme v zadnem svete z romantickych serialu..a kazdy chce vydelat.Ovsem nekdo ma svedomi a nekdo ne.Taky jsem shanel praci na doma ale myslim ze to nema smysl.Nu coz,budu muset makat starou osvedcenou metodou..:)Vsechny Vas zdravim.A budte ve strehu.To je kapitalismus..:)papa Rayen.

valach*

ale ale, podvodníci existují nezávisle na tom, jaký je režim! Na to musí být dva, kdo nabízí a kdo bere ...

valach*
hodnocení

0x

Za blbost se platí!

jira*
hodnocení

0x

Firmu Denis Vlček jsme taktéž našli v Kladenských inzertních novinách poslali jsme obálku a asi za týden nám přišla odpověd kde po nás chce 660kč vstupní poplatek,proto jsme se rozhodli nic na uvedenou firmu neposílat poněvadž si myslíme že je to podvod.

bube

Dobrý den, chtěla jsem jen upozornit na S.Palíkovou z Chropyně *stop*, je to to samé, co p. Vinček. Lépe řečeno jedna jeho odnož. Přišel mi od ní kompletní seznam výdělků a platba se měla uskutečnit no na koho...? Jistě, D.Vinček. Takže tudy cesta také nevede.

Na zdraví *pivo* všem, co neposlali a všem poctivcům, a *zed* těm co poslali. Iva

privydelek

Jo jo hajzlové byli a budou! Taky jsem našla inzerát na práci nadoma od D. Vinčeka. taky jsem poslala nadepsanou obálku, ale 660 Kč které požadoval jako vstupní poplatek ode mě neuvidí ,NEJSEM PADLA NA HLAVU, abych podporovala takovýho krypla ,kterej se dovede takhle přiživovat na druhých.A jak tu čtu, daří se mu to už dost dlouho.A co na to naše policie? Díky za Vaše názory a varování.Snad včas pomůžou i těm ostatním, kteří si potřebují přivydělat Díky!

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]