Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli někdo nemá zkušenost s firmou DENIS VINČEK. Nabídli mi přivýdělek, ale chtějí vstupní poplatek, tak váhám. Děkuji za odpovědi.
Za jednu nabídku chtěl 300,- Vybrali jsme dvě a odeslali peníze. Po 14dnech nic nepřišlo, tak sem si na něho našla mail a napsala jsem mu, že peníze byli odeslány a nic mi nepřišlo, chvilku na to mi odepsal a v příloze byla adresa na slovenskou firmu, kam mám poslat další peníze asi 250,- a oni mi pak pošlu material... Takže panu Vinčekovi se posílají peníze za to, že vám pošle další kontak, kam máte poslat další peníze... Nikde uveden žádný telefonní kontak nic. Proč se tím nezabývá policie?
Neni to tenhle inzerat co sem nasel na netu?
Práce doma. Plnění obálek. Platíme(609254)Práce doma. Plnění obálek. Platíme 30 Kč/kus. 12.000 Kč/měs. Dohoda. I pro nezaměstnané, matky na MD. Materiál dodán poštou. Žádný nákup známek ani obálek. Info a nabídka za nadepsanou a ofrankovanou obálku. Fa Denis Vinček, p.s. 175, 70800, Ostrava 8.
Ja se tu taky pridam. Pokud po vas chteji penize dopredu, tak je to skutecne nejaky divny a spise to smrdi podvudkem. Kolik si rekli jako ten "vstupni poplatek"? To by me celkem zajimalo...
A pokud je to ten inzerat, tak mi prijde uplne nerealny odmena 30kc/kus... (s mesicnim vydelkem 12000kc by to tedy bylo pouze 400 obalek na mesic, coz je taky nejak podezrele malo... )
Prosim vas,
nikdo mu nic neposilejte. Ja husa blba jsem se nechala nachytat, poslala jsem mu tisic korun za udajne vylohy a nic mi neprislo. Pravdepodobne se tomu pekne smeje. Idiot.
Dobry den chtěla jsem zeptat jestli ta adresa ktera je tam uvedena je ta na kterou mam poslat ofrankovanou obalku.Měla bych o praci velky zajem tak děkuji za odpověd po případě bližší info.děkuji! Ivanvyhl@seznasm.cz
dobrý den , četla sem vášš e-mail a chtěla bych si ráda přividělat . Jsem mamina na MD a byla bych ráda za každou tu menšíí brigádu. Už jednou jsem se sklamala na podvodu tak prosím aby toto žádný podvod nebyll .
Děkujii Věra Zejdová
Dobrý den,
nic tam neposílejte. Poslala jsem před 14 dny panu Vinčekovi 300 Kč s tím, že do deseti dnů mi přijdou materiály potřebné k práci. Byla jsem tak hloupá, že jsem uvěřila... a teď nemám ani práci ani peníze...jsem taky maminka na mateřské, ale pokud Vám můžu radit, nedělějte to.
S pozdravem
Havlíčková
už jsem to tu psala několikrát když po vás někde chtějí peníze tak je to vždy podvod za to že vám někdo nabýdne práci a vy ji chcete tak za to se přeci neplatí za práci by měli oni potom vyplácet vás, mám vlastní zkušenosti a není jich málo stálo mě to dost času a i peněz sehnat domácí práci ale vždy chtěli peníze takže jsou to sice vaše peníze ale rozhodně bych od toho dala ruce pryč
Jen pro pobavení
Když to tu tak čtu, vzpomněla jsem si na moji babičku, která se zhruba před 15 lety rozhodla, že chce zhubnout.Kdesi objevila článek, kde nabízeli 100 % radu na zhubnutí s tím, že úplně jednoduše zašlete v obálce 200 Kč a oni Vám obratem zašlou ten zázračný recept na hubnutí.Když babča objevila v poště onen dopis, zajásala radostí, že se jí konešně snad na ty její starý kolena podaří zhubnout.Radost trvala jen do toho okamžiku, než ho otevřela.Ten zázračnej recept zněl : Cheš zhubnout? Tak nežer!
Tak co na to říct...
Zkuste jim dát návrh vy. A to takový, že poplatek si mohou strhnout později z vašeho výdělku. Pravděpodobně vám nevyhoví. JINAK NEBRAT!
dobry vecer pisalci,denis vincek jako firma exzistuje,ja pod nem pracuji uz 4 měsic jsem na mateske a nestalo se mi že by mi nezaplatil,firma je vedena i na finančaku .
A na jaké pozici u pana Vinčeka jsi pracovala? Z minulosti na netu u tohoto pána je dost věcí, které toto popírají. Moje zkušenost: napsala jsem na inzerát a nějaká paní mi napsala na pc dopis, ať ji pošlu 200kč a pak mi zašle materiály abych si pak mohla vydělat, ale ne každý se nejdřív podívá na IČO, jako na jediný údaj, který se dá nějakým způsobem prověřit a zašle peníze, pak si slečna nebo paní přijde na pěkné peníze za 10kč známku a na každou ... se voda vaří...
Díky za vaše upzornění co je vlastně zač.
30kč/kus vypadá velice slibně a už už sem se mu chystal poslat peníze. Je velise zajímavé že má razítko dává číslo účtu IČO DIČ všechno vypadá jako skutečná splečnost. Díky
Pan Denis Vinček je podvodník, najímá si na to další lidi, funguje to asi jako pyramida.
Dalším v řadě je Nikol Kadlecová, Brno, Muchova 32, e-mail - Kadlecova.n@email.cz
Také mám zkušenosti s touto firmou. Byl mi zaslán dopis, kde požadují jednorázový poplatek POUZE 660 Kč A pak pokud si vyberete z nabídky přivýdělku, za každý zaplatíte dalších 290 Kč
Opravdu malé a nepatrné částky. Také mám názor, že pokud chcete pracovat, tak není důvod proč byste za to měli platit. U normálních zaměstnavatelů za práci také neplatíte. Oni platí Vám
Kdo na to naletí, nemá asi všech pět pohromadě. Zvlášť ne v tomhle světě plného podvodů
DOBRÝ DEN,REAGUJI NA VAŠE PŘÍSPĚVKY NA P.DENISE VINČEKA.CHTĚLA JSEM V PONDĚLI POSÍLAT JEHO POŽADOVANÝ POPLATEK 290KČ,ALE POŘAD NAD TÍM PŘEMÝŠLÍM,ŽE NENÍ NORMÁLNÍ POSÍLAT PŘEDEM NĚJAKÉ PRACHY.NEDALO MI TO A ŠLA JSEM NA NET SE TAK NÁHODOU MRKNOUT,.JESTLI SE NĚCO O NĚM DOZVÍM A NESTAČÍM SE TEDA DIVIT,CO TADY ČTU.JEŠTĚ, ŽE JSEM TY PRACHY NEPOSLALA.MĚLO BY SE S TÍM NĚCO DĚLAT,NEMŮŽOU PŘECE TAKOVÍ H...I PARAZITOVAT NA DŮVĚŘIVÝCH LIDECH.KAŽDOPADNĚ VŠEM DÍK ZA SVÉ ZKUŠENOSTI A VAROVÁNÍ.JE MI Z TOHO FAKT ZLE
Vážení diskutéři, o spolupráci s panem Vinčekem projevila zájem také Policie České republiky, odbor hospodářské kriminality v souvislosti s nabídkami "zprostředkování práce" od roku 2003 do současnosti. Už jen tato skutečnost hovoří pro nejvyšší obezřetnost.
také jsem měla zájem o plnění obálek, jsem na mateřské dovolené. Dopis mi přišel od paní Romany Markové z Hradce králové(která je asi také další v řadě),Jelikož u její adresy bylo Ičo pana Denise Vinčeka. Je docela smutné, že práce je nabízena hlavně ženám na mateřské dovolené, Už by jim měl někdo udělat čáru přes rozpočet šmejdům!
Chci se Vás zeptat pane Vinček, poslala jsem Vámi požadované peníze již skoro před 14 dny a stále čekám a doufám, že splníte své závazky. Jste ochoten mi odpovědět? Nereaguji na negativní ozvy na "NETu", ještě pořád Vám věřím. Odepište mi prosím.
Dobrý den,pane Vinček chtěla jsem se zeptat . Mám doma vaši nabídku a chtěla jsem vědět co bude dál,když vám peníze pošlu.Předem děkuji za odpověď
Ahoj, tak co jak to dopadlo, poslal něco? já bych tipnul, že ne Mám taky zkušenost s "domácí prací" - Taky jsem si našel inzerát - Taky jsem poslal nadepsanou obálku - Dokonce jsem potom poslal i peníze (tuším 550 Kč) - čekám - čekám - čekám - a hle po 6 měsících jsem se dočkal - u bránky zazvonila policie ČR. Shrnutí: Přišel jsem o peníze, nic jsem za ně nedostal, musel jsem třikrát k výslechu jako poškozený a nakonec jsem od soudu dostal vyhotovení případu (cca 60 stran textu) z větší části to byly jména podvedených lidí. Nevím už kdo mi tu práci měl zprostředkovat, (jsem línej nahlédnout do toho spisu) ale myslím, že co by zkušenost s "domácí prací" se to sem hodí. Takže jednoznačně radím NEBER tu práci, NEBER tu práci, nebo se z toho zblázníš
Tak už vím, jak to je. Našla jsem tuto nabídku jedné "firmy":Dodávání nadepsaných a ofrankovaných obálek (nabídka č. 19) - přímo naše firma vykupuje pro reklamní účely adresami nadepsané obálky (čitelně ručně nebo na psacím stroji, případně na PC) s nalepenými poštovními známkami v minimálním množství 50 kusů. Garantovaná výkupní cena za každou dodanou obálku (obálky ani poštovní známky nekupujete), nabízíme Vám zajímavý výdělek až 20.000 Kč ročně včetně náhrady nákladů za poštovné! Zasíláme smlouvu a podrobný postup s veškerými potřebnými informacemi, po obdržení těchto podkladů můžete začít ihned vydělávat.
Dobrý den také jsem naletěl panu Vinčekovi,teď už si nechává posílat 680 Kč,pak prý pošle materiály k plnění obálek.
Bohužel jsem mu také naletěl,jen touto cestou hledám další lidi ,které napálil.Pokud by nás bylo dost myslím (doufám) ,že by
to mohlo zajímat policii.Pokud někdo něco už podniká proti tomuto "podvodníku" rád se přidám!
Můj mail je: hornai s@seznam.cz
Dobrý den také jsem naletěla Panu Vinčekovi poslala jsem mu 290kč + nabídku na plnění obálek já hloupa jsem si nepřečetla o něm nic a poslala to.ráda bych se také přidala ke všem kdo proti tomu panovi chce podat trastní oznámení ráda vše podepiší! jsem na mateřské a chtěla jsem si přividělat,ale kde nic tu nic.Monika Szkanderová
docela by me zajimalo, cim to je, ze kdyz zadam vase ICO do obchodniho rejstriku ministerstva spravedlnosti, nic mi to nenajde.. Skoda, ze jsou nekteri lidi moc duverivi(ne hloupi), a vy tak podradny clovek, ktery parazituje na ostatnich.
S neúctou
Eva
Takze co se pana VINČEKA týče,sídlí na ulici POKORN0HO 1285/3 OSTRAVA PORUBA,DAM SI JESTE PRACI A ZJISTÍM ČÍSLO.KAMARÁDA NA FINANČÁKU JSEM UŽ UPOZORNIL NA NEKALÉ PRAKTIKY A TOTO BERU HODNE OSOBNE.TAKY SE SAMOZREJME STAVIM,MAM MANZELKU NA MATERSKE DOVOLENE A TAKE CHTELA NECO DOMU,
JINAK POVAZTE PROC BY VAM NEKDO DAVAL 30 KC ZA OBALKU KDYZ SE TED VSE DELA STROJOVE PRIMO V TISKARNE?TATO PRACE NIKDY NEEXISTOVALA.JE TO MYTUS.
JINAK UZ JEN KVULI VAM PODVEDENYM(JA NEBYL NASTESTI TAK NAIVNI)ZJISTIM JESTE CISLO MOBILU,A PANE VINCEKU UVIDIME SE BRZY
IČO: | 73061441 | |
Obchodní firma: | Denis Vinček | |
Právní forma: | 101 - Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku |
Datum vzniku: | 28.5.2001 | |
Datum zániku: | - | |
Způsob zániku: | - |
Sídlo: - ulice: | Karla Pokorného 1285/3 | |
- část obce: | Poruba | |
- obec: | Ostrava | |
- PSČ: | 70800 |
Okres: | CZ0806 | Ostrava-město | ||
Základní územní jednotka: | 546224 | Poruba | ||
Územně technická jednotka: | 715174 | Poruba |
a jeste neco...dostane audit)
Název atributu | Kód | Text |
---|---|---|
Právní forma | 101 | Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku |
Institucionální s/... | 14200 | Ostatní osoby samostatně výdělečně činné |
Činnosti - dle OKEČ | 511000 | Zprostředkování velkoobchodu |
Činnosti - dle CZ/... | 461000 | Zprostředkování velkoobchodu a velkoobchod v zastoupení |
Velikostní kat. d/... | 110 | Bez zaměstnanců |
Moje finanční stránka je naprosto v pořádku a Váš známý nemusí nic kontrolovat!
Ten známý je nějaký neznalý a že neví číslo?
Upozorňuji že dávat veřejně tel. číslo a navíc v kombinaci s pomluvou je nic porovnání s tím co čeká Vás za finanční újmu a postich.
Po právní stránce je vše v pořádku!
Nevím Pane Vinčeku, jaké pomluvy zde máte na mysli. Když tak pročítám celou tuto diskuzi, po pravní stránce zde o pomluvách nemůže být řeč. Být Vámi, byl bych opatrnější vy svých výrazech. Máte pravdu, že za pomluvu Vám může hrozit nemalý postih a dokonce i odnětí svobody. Přejete-li si, mohu Vám zaslat konkrétní §, jichž se toto týká.
Obávám se, že po shlédnutí teto diskuze Hospodářskou kriminálkou - které posílám právě odkaz, bude zahájeno řízení. Proto bych Vám doporučil veřejnou omluvu a vrácení "vstupních polatků" poškozeným. Avšak i přesto se nemusíte vyhnout trestnímu stíhání.
S pozdravem Pavel
PS: po právní stránce je max. "v pořádku " přeposlání inzerátů třetí strany... a i zde by se musely hodne podrobně prostudovat veškeré aspekty, jenž Vás k tomuto vedly..
Vstupní poplatek není protiprávní. Jedná se o program, obchodní činnost. Odesilatele domovních zásilek za účelem rozesílání nabídek výdělků smluvní firmy.
Vážení dopisující,
myslím, že nemá smysl panu Vinčekovi jakkoliv vyhrožovat, či jej zastrašovat, jak by mohlo z některých Vašich odpovědí vyznít. Nejsem studovaný právník, ale myslím, že mám nemalý přehled. (ano věřím si ) Tato nabídka oslovila i moji přítelkyni, jenž přišla o práci. Odpověděla (naštěstí jen obálkou aby dostala další info) a stejně, jako většina zvás, jenž píšete, jí byla obálka s instrukcemi zaslána až na základě urgence, a jeho "výmluvy", že se to muselo zpozdit někde na poště. Prohledl jsem si oba "letáky" s objednávkami prací a již po shlédnutí "nereálných" výdělků např. za nabídku 1/1 či 1/2, kde se uvádí sumy jako $350 USD za každou sadu 50-ti skleněných korálkových naušnic, či $6 USD za každý pár barevných perlových naušnic, musel jsem se zasmát. Už jen z toho důvodu, že moje kamarádka dělala obdobnou práci, například navlékání barevných korálků jako náhrdelník, kde cena za náhrdelník byla 1,-Kč. Navíc se jednalo o dobročinou akci, z jejíž výtěžku šli peníze na charitativní účely, např. jako pomoc dětským domovům, či celorepublikovým nadačním fondům - alespoň to mělo dobrý účel
Jenže zde jde opravdu jen o podvod, kterých u nás vyrostlo v poslední době jako hub po dešti. Po konzultaci se svým právníkem jsme oba došli k závěru, že se jedná o klasický podvod, na nějž lze podat trestní oznámení a i soud vyhrát. Sice to pan Vinček dobře maskuje kulantními slovními obraty na první stránce svého "instruktážního dopisu" - alespoň on tomu tak říká, avšak po důkladném projítí lze najít i několik obratů, jimiž lze dokázat, že se jedná o podvod. Naštěstí, Větička o tiskových chybách zde není a tak radím všem z Vás, jimž přišel tento "dopis", uschovejte si jej, pro případné trestní řízení. Myslím, že i TV Nova si na tomto smlsne.
Navrhuji tedy např. začít Občanským Judem ve spolupráci s PČR a je na světě další skvělá reportáž. A pane Vinčeku, myslím, že se nemusíte bát, že by jste byl jediný, jenž bude obviňen a pak Vám zbyde snad jen a nebo
.
Vás ostatní ještě jednou nabádám, NEPOSÍLAT, NEPOSÍLAT, NEPOSÍLAT ani kačku! Jak již jste zjistili, opravdu nemá ani živnostenský list na tento druh podnikání. Zprostředkováním velkoobchodu se totiž myslí jiná činnost, než je zde panem Vinčekem provozována.
Takže všem přeji mnoho zdaru a pokud budete chtít, mile rádi se k Vám všem poškozeným přidáme ohledně trestního oznámení a případného námětu na reportáž TV Nova.
Petr K2
PS: Je smutné, že se opravdu najdou lidé, jenž parazitují na byť nevědomosti druhých.
Všechny údaje o výdělku, které jsou uvedeny v seznamu prací jsou údají uvedenými smluvní firmou a jsou naprosto pravdivé a ověřené. Jedná se o zahraniční firmy (výrobce).
Za všechny informace odpovídá smluvní firma nabízejíci služby.
Vaše pomluvy a domnělé výpočty nejsou důležité!
Ahoj,vsechny Vas zdravim
Mozna Vas to potesi,protoze jsem byla dalsi,kdo se nechal nachytat,ale nastesti jen po urcitou cast.Na internetu jsem si nasla praci domu,rekla jsem si,skvela prilezitost.Zrovna jsem prisla o praci,tak si nejak privydelam.Bylo to KOMPLETOVANI na jmeno Dockal Radek,k tomu byl telefon 777984000 a email internetovaprace@seznam.cz nevahala jsem a odepsala,aby mi poslal informace ohledne privydelku.Odepsal mi na to takto:
"Dobrý den, tady je má adresa kam je potřeba poslat oznámkovanou a nadepsanou
obálku s vaší adresou.Tady je postup : Jednu známku nalepíte
na obálku s mojí adresou a v této obálce bude druhá obálka s vaší adresou a
nalepenou známkou, až mi to dojde tak do té vaší obálky dám informační letáky
kde jsou podrobnější informace a pošlu. Je toho více a je lepší když to uvidíte
a pak se rozhodnete jestli to chcete dělat či nikoliv.
Dočkal Radek
P.O.Box 171
Olomouc
77111
Na letáku, který Vám pošlu, naleznete veškeré informace i ohledně startovacích zálohách neboli vratnách zálohách, které se pohybují od 100Kč do 700Kč. Máte-li zájem pošlete obálku.
Přeji hezký den"
Kdyz jsem nadsene rozbalila a precetla letáky jenž mi přišly zpět, s nadpisem "NAPLNILI BYSTE OBALKY ZA 3.000 KC TYDNE?" Platime 30 kc za kazdou obalku,kterou naplnite,bylo to tak svadejici,ze jsem chtela hned odpovedet,ale zastavila me
jedna vec.Jakto,ze je tam jednorazovy poplatek 785kc,kdyz mi psal startovaci zalohy nebo-li vratny zalohy od 100-do 700kc.Dala jsem to precist svemu priteli,ale hned ho zarazila adresa na kterou se to melo posilat,rekl mi at se podivam na jeho stranky,
hned jsem to udelala,a diky za to.Uz jsem to nevidela tak ruzove,jak se zdalo.Prisla bych o penize a nic bych si nevydelala.Takze ted,kde jsou ruzne poplatky a zalohy uz nebudu premyslet nad tim,zda si privydelat.!Urcite takovou praci nebrat!Pokud muzete,vzdy se s nekym poradte
,nebo si to vyhledejte na internetu...
A ja jsem napsala panu Vincekovi posledni mail:SBOHEM:P...
S pozdravem Sierra-lady
Už dlouho sledují tuto diskuzi, je to hodně zajimavé!Hlavně se bavím. Je to tak asi 6 až 7 let nazpět kdy jsem taky odpovídala formou poslání peněz a poté nadepisování obálek a tak a víte co mi přišlo jeden papír s návodem co a jak mám dělat - instrukce, kde jsem měla napsat inzerát že nabízím práci na doma, a když se někdo ozve tak mu poslat list č.2 a za částku 300,-, takže takový kolotoč, a druhý papír na ofocení a přeposlání dál (kdysi mě to stálo cca 300,-Kč).
V dnešní době když člověk zadá do vyhledávače práci na doma, tak jen hledí ... pošlete smsku s adresou a pošlu Vám nabídky ...atd. ale je to stejný princip, nevím, ale všechny tyhle nabídky zaměstnání by měli zrušit, nechápu...
Je to tak loni co z ÚP mi přišlo domácí práce, jsem si říkala bezva to nebude jen tak ledajaký podvot, jednalo se o lepení odkladačů žvýkaček (firma GWE - www.gwe.cz) bohužel nevím co se stalo ale nic se 4 měs. neděje a moje jedna známá tam volala, a řekli ji ať zavolá v pátek, no a měs. volá v pátek a pořád ať vydrží, jako jo chtěla bych ji taky, měs. si vydělat 8 tis. je pěkné (ale musí se slepit 80 000 odkladačů) pokud někdo ví něco víc napište, bo to se mi zdá reálné, neplatí se žádný poplatek a hlavně by to bylo na smlouvu a ne jak člověk pošle peníze a má ...
Všechny zdravím a držte se! člověka to naučí SE NENAPÁLIT!
Takze pro vsechny.ted jsem domluvil s oddelenim zpravodajstvi na tv nova a slecna se do toho moc nehrnula ,pote jsem ji on line za hovoru odkal na tuto stranku,vzala si na me kontakt ze to probere s kolegy z ruznych poradu,TN,TN.CZ,OBCANSKÉ JUDO,ATD...jinak pevne verim ze se neco konecne rozjede a pane VINČEKU vy jen litujte tech vysmechu co jste tu castoval jimi vase obeti)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.