Nejste přihlášen/a.
Kdyz chcete nejaky privydelek, muzete delat Avon lady. Moc to sice nehodi, ale taky to nezabere moc casu.
Jinak dost technickych firem nabizi napriklad prekreslovani vykresu do AutoCadu. Delate to doma na PC. Program s licenci dostanete. Akorat musite umet kresit v Cadu.
mrknete sem: poradte.cz/...
porad to plati a v podstate nic takoveho neexistuje. Nadepisovani obalek zvladne i ta nejlevnejsi tiskarna a ostatni pomocne prace delaji vetsinou vlastni zamestnanci, kdyz nejsou vytizeni nebo tyto brigady prihravaji v ramci rodiny...
Zdravim vsechny,
zkusim vam objasnit jak prace z domu vypada ze strany zamestnavatele:
Mam firmu ktera potrebovala prevest cca 1000 stranek textu do excelu tak aby tomu rozumeli PC programy. Znaci to precist text a podle 3 jednoduchych pravidel vypnit sloupecky v tabulce. Ja jsem to zkusil, 1 stranka mi zabrala neco kolem pulhodky. Vynasobil jsem to 2x, rekl jsem si okej, bude mne to stat 80.000Kc. (80 na hodku) Vyvesil jsem inzerat na jobs.cz, prihlasila se spousta lidi. Kdyz jsem je pak oslovoval, pulka z nejakeho duvodu nebyla k dispozici. (?) Zadani jsem poslal 3 zenam i s detailnim vysvetlenim. Prvni vysledky prace byli uplne spatne. To jsem si rek ze jsem to asi spatne vysvetlil. V kanclu jsem jim to vysvetlil jeste jednou osobne. Druhe vysledky byli taky spatne. A takto to jelo porad dal, prakticky zadny vysledek, jenom financni ztrata. Nakonec to dopadlo tak ze jsem to vsechno predelaval sam + jim platil. Resenim se nakonec ukazalo udelat to same ale na vychodnim slovensku kde se lidem plati 25Kc na hodinu - tudiz nevadi kdyz se ztraci cas tim ze to vzajemne po sobe kontroluji. Za to tady asi nikdo pracovat nebude a za 50-80 se to zas nevyplati mne.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli ještě nabízíte přepisování textu. Jsem na mateřské dovolené a ráda bych si přivydělala nějakou tu korunku. Děkuji za odpověď s pozdravem Lenka Moldrzyková
nenabízím manuální práci,ale možnost výdělku třeba i z domova.hledám k sobě lidi kteří chtějí pomoci sobě i ostatním v podobě zdraví i peněz.investice finanční je,ale kupujete si hodnotnou věc.jestli jste ochotna se učit novým věcem můžeme se setkat a popovídat víc.
Jakmile nekdo nabizi praci a musite mu predem poslat penize nebo zakoupit nejaky blbosti, at uz to je kosmetika nebo drogerie nebo bizuterie...TAK NEBRAT, NENALETET! Akorat o ty penize prijdete. A tem odpovedim, ze to nekdo vyrabi a jde to, tomu moc neverim, to sem muzou napsat klidne i ty podvodnici sami. A hlavne si predstavte, ze s tim budete chodit po lidech a otravovat je s nejakym vasim nedokonalym vyrobkem, co vubec nechtej. Matkam na matersky bych doporucila...starejte se o deti, pokud jsou malinky a treba pak kdyz je dvoulety, domluvte se s kamoskou at jeden den hlida ona vam a jeden vy ji a chodte na nejakou protismenu do prace. Vypadam jak pani Radka Chytra, ale jsem jednou poradne nalitla. napr. fy profist neuvadi ico, neuvadi jmeno, nic, NEVERTE JIM
Dobrý den,
měla bych zájem o práci kterou vykonávala vaše žena.Prosím napište mi nějaké informace nebo adresu na tu firmu.Jsem na mateřské dovolené.Děkuji ginusa
Dobrý den,
Čtu si rubriku poradte.cz a chtěla bych se Vás zeptat jestli máte nějakou práci na doma. Získala jste nějaké info o psaní adres na řádek dle katalogu? Můžete mi k tomu napsat víc? Já to zkoušela s obálkovou metodou viz. pošlete 100,-/500,- a vždy to byl PODVOD. Hlavně firma PROFIST...došla obálka s dalšíma nabídkama a další zaslání peněz do USA a Německa...Fakt hrůza! Také jsem na MD a chtěla bych si přilepšit! Zatím jsem na -650Kč a práce žádná...hmmm!
děkuji Monis
Vy jste ale móóóc pěkná maminka
Hlavně už nikomu neposílejte peníze a nenechte se nachytat. Většinou sou to podvodníci a špekulanti co spoléhají ,že se někdo chytne. A hodně štěstí
Prošla jsem asi 20 inzerátů, všude to končí "vlož do obálky 50,- nebo 150,- nebo 300,- dokonce i 450,- Kč a pošli, pošleme ti obratem instrukce.
No pravda nezkoušela jsem to, tak jak to kdosi tady napsal, tiskárna vychrlí mraky obálek, je to podvod.
Ahojte lidičky,
máte někdo zkušenosti s prací doma konkrétně fy Profist? Jak probíhá odběr výrobků apod.?
dobrý den chtěla bych se zeptat zda jste získala číslo na výrobu bižuterií,nenašla jsem inzerát na který jste odpovídala,chtěla bych se ještě zeptat zda jste práci záskala a zda je práce dobrá děkuji předem za odpověď bernardová
Ahojky Ivi,
mohla bys mi prosím tě poslat číslo na které bych měla poslat adresu? A jak je zajištěný odběr?
Dobrý den,
moc prosím o zaslání kontaktu na tu firmu. Jsem v podobné situaci a velmi uvítám podobnou nabídku. Děkuji
teď jsem se registrovala ale newím 550kč se mi nějak posílat nechce ještě když tam není udano tel. číslo ani žádné jmeno
Ahoj, přesně tak - obálky už taky neposílám a na nabídky manual. práce už nevěřím...a teď jsem taky mooooc spokojená s těmi parfémy a navíc při takovéto činnosti mám čas na svoje 2 miminka
a jak krásně všichni voníme. Nikdo z rodiny a známých už nechodí nakupovat do obchodů svoje vůně, ale zavolají mi a já jen objednávám...
Baví mě to moc
investice do tohoto nelituju, papa
Dobrý den
Mohla by jste mi poslat blizsi info o te domaci praci kterou delate?Moje mamka je na MD a rada by sehnala nejakou praci na doma
Moc dekuji za odpoved
Dobrý den,
poprosila byc Vás o kontakt na domácí práci vkládání letáků. Já jsem ted posílala 100 paní Keitlové a přišla mi odpověď od pana Denise Vinčeka a chce po mě další peníze a 660Kč. Takže chápu že je to opět podvod jako pokaždé. Už nevěřím ale vy píšete že máte slušný přivýdělek. Mohla by jste poslat info
Dobrý den,
já jsem z Českých Budějovic a měla bych zájem o práci domů. Můžete mi poslat nějaký bližší odkaz na meil?
Děkuji mockrát
DObrý den,chtela bych pozadat o vice informai k tom co delate..mela bych o to taky zajem...chtela jsem zkusit pani Keitlovou a kdzy jse si to tu precetla tak to delat nebudu...predem dekuji
Prosím,kdyby jste byl tak hodný a napsal mi na můj mail o jakou práci se jedná,u jaké firmy a nějaké další podrobnosti a bližší údaje.Předem mockrát děkuji...
Spíše seznam lidí,kteří už neví kudy kam.Taky jsem byla na MD a moc dobře vím,jaké to je počítat před výplatou drobné,aby bylo alespoň na rohlíky.Měla jsem mateřskou 900kč,do toho jsme stavěli RD,půjčka,jeden plat...co si budeme povídat.Když bylo prvnímu synovi 1a1/4roku vzala jsem uklízení na zdravotním středisku,dělala jsem to při obou mateřských a pak ještě 2 roky při práci.Nebyl za to majlant,ale stačí když kape...
Holky,bude líp,věřte.Peníze nikomu neposílejte a když někde tvrdí,že výdělek je kdoví v kolika ciferných číslech tak se nad tím tak leda ušklíbněte,to by tam měli narváno,kdyby to byla pravda.
dobry den s nadepisovanim a lepenim obalek mam skusenosti a pri diteti vam toto nedoporucuji. delala jsem to take a bylo toho hodne za malo penez.delala jsemto cele dny i noci a to uz mi pomahala i rodina a meli jsme co delat abychom to stihli. a jak rikam... za par korun.
Dobrý den, mám k vám prosbu, i když ta práce byla za málo peněz, jsem ve velké finanční tísni, sice peníze na domácnost stačí tak akorát, ale na víc už není, nemohla byste mi na můj mail napsat, pro kterou firmu jste to dělala nebo kde bych sehnala kontakt? Já taky vlastně zatím jen vkládám peníze do obálek a práci jsem nikdy žádnou nedostala, proto mě udivilo, že to opravdu existuje, kdyžtak mi prosím, aspoň poraďte, kde kontakt mám získat a kolik za to budu muset zaplatit, jsem navíc tělesně postižená, práci hlavní mám, ale ten přivýdělek by se hodil i malý, kdyby to byly tři nebo čtyři tisíce měsíčně, hodilo by se mi to moc.
Děkuji vám za případnou odpověď
to bonus 2000 je normální letadlo! Ale vždycky se nejaký blbec najde co se jim chytne. Spráskat je bičem-podvodníčky
Ano, Bonus 2000 je skutečné nefalšované letadlo. Ale, jak už se tady několik lidí zmínilo, vážně funguje. Navíc máte jistotu, že peníze, které máte dostat, Vám skutečně na Váš účet dorazí. Mně je 45 let, a na jaře jsem se do této akce, jen tak z hecu, nechala uvrtat od spolužačky na srazu třídy. Před 14-ti dněma jsme se vrátili s manželem z dovolené v Egyptu, kterou nám celou hradila právě tato "akce". Pravda, začátky jsou těžké. Po všech těch podvodech, se kterými se setkáváme denně, nevěří nikdo ničemu. Ale, pokud obětujete vstupní poplatek, který je v tomto případě poměrně nízký, a postupně Vám začnou na účet chodit finance, uvidíte, že Vás to začne dokonce i bavit. Pokud by jste to chtěli vyzkoušet, doporučuji dvě věci. Vstupní poplatek zaplatit v té vyšší částce (570,- Kč), vyplatí se to, a začít pracovat s příbuzenstvem, nejlépe s mládeží okolo 20-ti let. Jednak mají dostatek času se tomu věnovat, a jednak nasedí u počítačů daleko více času, než my, kteří kolikrát nevíme, co dřív. Kdyby jste se rozhodli, pište jako ID číslo 75940. Trpělivost, a hodně štěstí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.