Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manuální práce domů

Od: nora* odpovědí: 66 změna:
máte někdo zkušenost s prací domů-nadepisování obálek,dělání kalendářu a.t.d.děkuju.jsem na mateřské a potřebuju si přilepšit.

66 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jiri012*
hodnocení

2x
Mohu Vám nabídnout prodej kosmetiky, super výdělek. jestli mate zájem napiste na : vlcek10@email.cz

shakky*
hodnocení

2x
Ahoj,ja sem zkousela takovou praci a jak chteji poslat př 50 kč jako jistotu ze se k nim pridas tak mi dosla obratem jen obalka a v ni bylo v podstate napsane ze bych mela kupovat od nich knihy a dal je prodavat a o kolik bych je prodala drazsi to by mi zustalo,ale prece jen kdo v dnesni dobe cte a kolik lidi si kupuje knihy ze?...A to se melo jednat o nadepisovani obalek...

hodnocení

1x

Kdyz chcete nejaky privydelek, muzete delat Avon lady. Moc to sice nehodi, ale taky to nezabere moc casu.

Jinak dost technickych firem nabizi napriklad prekreslovani vykresu do AutoCadu. Delate to doma na PC. Program s licenci dostanete. Akorat musite umet kresit v Cadu.

hodnocení

0x

mrknete sem: poradte.cz/...

porad to plati a v podstate nic takoveho neexistuje. Nadepisovani obalek zvladne i ta nejlevnejsi tiskarna a ostatni pomocne prace delaji vetsinou vlastni zamestnanci, kdyz nejsou vytizeni nebo tyto brigady prihravaji v ramci rodiny...

johnax

mám stejný problém...

lidoop

Zdravim vsechny,

zkusim vam objasnit jak prace z domu vypada ze strany zamestnavatele:

Mam firmu ktera potrebovala prevest cca 1000 stranek textu do excelu tak aby tomu rozumeli PC programy. Znaci to precist text a podle 3 jednoduchych pravidel vypnit sloupecky v tabulce. Ja jsem to zkusil, 1 stranka mi zabrala neco kolem pulhodky. Vynasobil jsem to 2x, rekl jsem si okej, bude mne to stat 80.000Kc. (80 na hodku) Vyvesil jsem inzerat na jobs.cz, prihlasila se spousta lidi. Kdyz jsem je pak oslovoval, pulka z nejakeho duvodu nebyla k dispozici. (?) Zadani jsem poslal 3 zenam i s detailnim vysvetlenim. Prvni vysledky prace byli uplne spatne. To jsem si rek ze jsem to asi spatne vysvetlil. V kanclu jsem jim to vysvetlil jeste jednou osobne. Druhe vysledky byli taky spatne. A takto to jelo porad dal, prakticky zadny vysledek, jenom financni ztrata. Nakonec to dopadlo tak ze jsem to vsechno predelaval sam + jim platil. Resenim se nakonec ukazalo udelat to same ale na vychodnim slovensku kde se lidem plati 25Kc na hodinu - tudiz nevadi kdyz se ztraci cas tim ze to vzajemne po sobe kontroluji. Za to tady asi nikdo pracovat nebude a za 50-80 se to zas nevyplati mne.

molda*

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli ještě nabízíte přepisování textu. Jsem na mateřské dovolené a ráda bych si přivydělala nějakou tu korunku. Děkuji za odpověď s pozdravem Lenka Moldrzyková

katka*

nenabízím manuální práci,ale možnost výdělku třeba i z domova.hledám k sobě lidi kteří chtějí pomoci sobě i ostatním v podobě zdraví i peněz.investice finanční je,ale kupujete si hodnotnou věc.jestli jste ochotna se učit novým věcem můžeme se setkat a popovídat víc.

dani*

Jakmile nekdo nabizi praci a musite mu predem poslat penize nebo zakoupit nejaky blbosti, at uz to je kosmetika nebo drogerie nebo bizuterie...TAK NEBRAT, NENALETET! Akorat o ty penize prijdete. A tem odpovedim, ze to nekdo vyrabi a jde to, tomu moc neverim, to sem muzou napsat klidne i ty podvodnici sami. A hlavne si predstavte, ze s tim budete chodit po lidech a otravovat je s nejakym vasim nedokonalym vyrobkem, co vubec nechtej. Matkam na matersky bych doporucila...starejte se o deti, pokud jsou malinky a treba pak kdyz je dvoulety, domluvte se s kamoskou at jeden den hlida ona vam a jeden vy ji a chodte na nejakou protismenu do prace. Vypadam jak pani Radka Chytra, ale jsem jednou poradne nalitla. napr. fy profist neuvadi ico, neuvadi jmeno, nic, NEVERTE JIM

mato*
hodnocení

0x
Přepisování adres z katalogu do programu excel. jedna adresa 1kč pro firmu z Německa .Manželka to vzdala. Katalogy se vyzvedávali osobně na pobočce firmy . ( naštěstí v místě nášeho bydliště ) Odesláno E-mailem a placeno po kontrole opět na pobočce.
ginusa*

Dobrý den,

měla bych zájem o práci kterou vykonávala vaše žena.Prosím napište mi nějaké informace nebo adresu na tu firmu.Jsem na mateřské dovolené.Děkuji ginusa

monis*

Dobrý den,

Čtu si rubriku poradte.cz a chtěla bych se Vás zeptat jestli máte nějakou práci na doma. Získala jste nějaké info o psaní adres na řádek dle katalogu? Můžete mi k tomu napsat víc? Já to zkoušela s obálkovou metodou viz. pošlete 100,-/500,- a vždy to byl PODVOD. Hlavně firma PROFIST...došla obálka s dalšíma nabídkama a další zaslání peněz do USA a Německa...Fakt hrůza! Také jsem na MD a chtěla bych si přilepšit! Zatím jsem na -650Kč a práce žádná...hmmm!

děkuji Monis

jambus*

Vy jste ale móóóc pěkná maminka :)

Hlavně už nikomu neposílejte peníze a nenechte se nachytat. Většinou sou to podvodníci a špekulanti co spoléhají ,že se někdo chytne. A hodně štěstí

nika1979*
dobry den mela bych zjem muzu se zeptat kde je to sidlo firmy kde se vyzvedavaji podklady nebo kde se muzu prihlasit? dekuji za odpoved s pozdravem nika
marcela488
Mám zájem o zaslání bližších informací
dajkas
Mohu se o práci dozvědět více, měla bych zájem. Děkuji
doubravka*

Dobrý den,

Prosím vás o bližší informáce k této práci. Předem Děkují. Doubravka

nov
hodnocení

0x

Prošla jsem asi 20 inzerátů, všude to končí "vlož do obálky 50,- nebo 150,- nebo 300,- dokonce i 450,- Kč a pošli, pošleme ti obratem instrukce.

No pravda nezkoušela jsem to, tak jak to kdosi tady napsal, tiskárna vychrlí mraky obálek, je to podvod.

Ano a na tomto principu je pak založena i tvoje práce, tedy někoho přesvědčit, aby ti v obálce poslal částku atd, atd..
knedlicka*
Dobrý den, to je jeden velkýýýýýý podvod *zed*
instrukce jsou takové, že ti napíší, jak můžeš podvádět ostatní i ty! ( to je taková řetězová reakce )
karin*
Je škoda těch 20kč za známky,jednu do obálky,druhou na dopis.Dostanete instrukce,že si máte podat inzerát a čekat kdo se nachytá a případně pošle určenou částku v letáku,který si ještě musíte rozmnožit.Musela byste mít obrovské štěstí,abyste narazila na seriozní nabídku.Nenechte se napálit. Přeji hezký den

rybka*
hodnocení

0x

;)Ahojte lidičky,

máte někdo zkušenosti s prací doma konkrétně fy Profist? Jak probíhá odběr výrobků apod.?

blenda
Ahojte vsichni,jsem na MDa taky jsem hledela praci domu.Musim rict ze jsem pekne naletela,ale myslim ze nas bylo vic.Je to velky podvod a pokud nechcete jen vyhodit penize oknem jako ja tak to ani nezkousejte!
ivankamalinka
ahoj,máš pravdu ,tyto práce nabízené jako 100procentní výdělek jsou nanic,taky jsem stále věřila,že je mezi nima nějaký poctivec,,ale bohužel.Pak mě oslovila známá,a nabídla mi jako přivýdělek prodej naší bižuterie...před těma 2roky jsem investovala 1600korun,a nelituji toho,momentálně je to 630korun,a to je jediná investice,pokud by jsi měla zájem,a chut přivydělat si nějakou tu korunu,stačí poslat adresu,a vše ti dojde poštou..katalog,vzorkovnice,manuál,ale není na to potřeba žádné školení,takže stačí jen ta chut...s pozdravem Iva
evule64*
Dobrý den, mohla byste i pro mne napsat kontakt na vyrobu bižuterie? Předem děkuji Eva
andrea*

dobrý den chtěla bych se zeptat zda jste získala číslo na výrobu bižuterií,nenašla jsem inzerát na který jste odpovídala,chtěla bych se ještě zeptat zda jste práci záskala a zda je práce dobrá děkuji předem za odpověď bernardová

cdalek
Prosila bych o zaslani blizsich informace mailem. Predem diky.
ali*
Ahoj, já jsem taky spokojená s prodejem šperků a bižuterie. A byla jsem před tím ve stejné situaci - posílala známky a peníze v obálkách a byl to všechno jenom podvod. A.
rybka*

Ahojky Ivi,

mohla bys mi prosím tě poslat číslo na které bych měla poslat adresu? A jak je zajištěný odběr? *uf*

susek*

Mám zájem o vaši nabídku a prosím o bliší informace. Děkuji

lm*
Psala jsem jim,že mám zájem o práci,chtějí 550kč. Prý na pokrytí výloh.Ale co je to za firmu,je mi záhadou.Ve vyhledavači se objevuje pouze stav.firma s.r.o. apod. Od téhle firmy jsou tam jen odkazy s nabídkou práce.takže také asi jen tahání peněz.
yurek*
Chápete to velmi správně.
pea
Dobrý den,tak já si nechala práci (bižuterie a šperků) domů poslat za 550,- a můžu říct, že to není žádný podvod a jsem spokojená. Přišla mi krásná kazeta a vzorky i instrukce k prodeji šperků a bižuterie. Už teď po prvním týdnu mi začínají vznikat objednávky. Lituju toho, že jsem si ale nevzala velkou vzorkovnici za 1700,-. Jediné,co to chce je chodit po lidech, respektive ženách a toto zboží jim nabízet.
lenta
ale to asi nebyla nabídka té firmy PROFIST,že?v nabídce uvádějí kompletaci nějakých drobných výrobků.Taky uvažuju nad tou nabídkou,ale jelikož 550není zas až tak málo tak hledám nějaké info.Už jsem koukala na sweb.cz/... ,ale už jsme někde našla že požadují peníze vyloženě do obálky a ještě neposílat doporučeně(že je s tím pak moc práce kolem vyzvednutí apd,tak to už mě bylo jasné že jde o podvod. A ted koukám na tuhle nabídku,ale když jsme napsala jakou formou jim mám odeslat administrativní poplatek,tak se mi vrátila odpověd zpět s opětovným odkazem na jejich stránky,takže si začínám myslet že je to taky pěkný podvod.
pea
No nebyla to tato firma.. Já narazila na jinou firmu s bižuterií. Její jméno tady ale asi zveřejňovat nebudu. Pro její jméno si v případě zájmu o informace atd. když tak napište a přidejte svůj mail. No a co se týče těch prací domů a peněz předem. Tak to je podvod si myslím skoro pořád. Sestra si nedávno našla na internetu nabídku a že když jim pošle peníze, tak jí do 14 ti dnů pošlou katalog nabídek, ze kterých si bude moci vybrat a podle toho taky pracovat. Je to asi už 2 měsíce a nedošlo ji absolutně nic a peníze jsou v tahu. Taky si dávám hodně pozor,abych někomu nenaletěla,ale je těžké odhadnout, který nabízející to myslí vážně a který z toho chce jen vytěžit.
vechy
Tak já jsem do profistu poslala těch 550,- a zatím nic. A až teď (měla jsem to udělat hned) jsem se podívala do obchodního rejstříku a nic. Nějaký profist existuje, ale ne v Ústí nad Orlicí, jak uvádí.
marcela*
Tak s těmi penězi se rozlučtě! Já jsem byla taky naivní a poslala jsem jim tam 550 Kč a asi po čtrnácti dnech mi přišla obálka, ve které byly ofocené nabídky práce. Musíte si tam vyplnit objednávku práce a poslat si to sama do USA, včetně dalšího registračního poplatku, tentokráte již v dolarech (opět nemalá částka). A sama si budete žádat o domácí práci v USA a oni Vám pak budou z USA vyplácet mzdu v dolarech. No tak to už je jasný podvod! Takže ta obálka už skončila v koši! Ten prvotní poplatek jsem jim sice zaplatila, ale za blbost se platí! Někdo na tom má postavený dobrý příjem!
matina*
Jo, tak to je podvůdek jako hrom. Já taky poslala na adresu Denis Vinček peníze a on mi místo vybrané práce z letáku poslal slovenské nabídkové listy s dalším posláním peněz pokud si chci vydělat. Je to pěkný hnus takhle okrádat lidi, kteří mají už i bez toho dost hluboko do kapsy. Ale dokud budou takoví jako já - hloupoučcí a naivní na světě, tak se těm drzým darebákům povede dobře. Takže moje rada - neposílat nic dopředu!
vachra

Dobrý den,

moc prosím o zaslání kontaktu na tu firmu. Jsem v podobné situaci a velmi uvítám podobnou nabídku. Děkuji

jit*

Dobrý den,mohla bych se dozvědět více o této práci?Děkuji

mayki
ahoj ,máš už nějaké zkušenosti s fy Profist nebo dal Ti někdo nějaké informace?Ted mi přišla jejich nabídka a chtějí poslat dost peněz,tak nevím.Budu vděčná za každou informaci.díky
pox

teď jsem se registrovala ale newím 550kč se mi nějak posílat nechce ještě když tam není udano tel. číslo ani žádné jmeno

al bunda*

A na takových nepoučitelných se ti, co nabízejí "práci domů", živí. Je vás v populaci prakticky polovina, takže jak říkávala moje babička - dej jí Pámbu věčnou slávu - "Hlupi maju penize, kramařy maju odbyt". (Ona ještě nezanala možnosti Internetu.)
Hezký den.

rebeka*
hodnocení

0x
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s vkládáním letáčků do obálek? Děkuji za odpovědi
knick
O tuto nabídku jsem si napsal, ale nevzal ji. Mělo to být asi takto: kup si 100, 500 či 1 000kusů letáků. Dostaneš své identif. číslo a to napíšeš na leták. Ty budeš rozdávat, roznášet, vkládat do obálek jak je libo. Když si někdo zboží z letáku koupí a do objednávky napíše toto ident. číslo, přísluší mi odměna z tohoto uskutečněného prodeje. Když jsem na jinou nabídku reagoval na NETu a nevzal ji (opět chtěli peníze - nejdříve 150 Kč za prvotní nic neříkající informaci, potom 2 500Kč za další) posílal asi jejich automat několik měsíců stále stejný kecy/emaily o úžasných výdělcích. Na dotaz o čem práce je nikdy neodpověděli. Takže zatím jen podvodníci.

candy*
hodnocení

0x
Achoj lidi taky jsem byl v takové situaci,že jsem potřeboval každou korunu a proto zkusil všechno možné,ale opravdu jeden podvod za druhým*zed*.Ted si ,ale přivzdělávám prodejem parfému a jsem spokojen*palec*,sice si take musite koupit tester s vuněmi,ale jinak by ste ty parfémy mohli těžko prodat:)z 1 máte cca 100kč.jestli chcete poskytnout více informací pisněte mi na mail:tkandrak@seznam.cz.Jinak přeji všem krásný zbytek dne*slunce*
lucaa*

Ahoj, přesně tak - obálky už taky neposílám a na nabídky manual. práce už nevěřím...a teď jsem taky mooooc spokojená s těmi parfémy *slunce* a navíc při takovéto činnosti mám čas na svoje 2 miminka *houpy*a jak krásně všichni voníme. Nikdo z rodiny a známých už nechodí nakupovat do obchodů svoje vůně, ale zavolají mi a já jen objednávám...*vtip* Baví mě to moc

investice do tohoto nelituju, papa

andrea*
hodnocení

0x
nadepisování obálek je podvod, pozor nikdy neposílat peníze
macka80*
Všechy ty inzeráty v novinách jsou podvod,to už napoví horentní výdělky.My teď máme slušnou dom.práci dáváme letáky do obálek sice výdělek žádná sláva ale furt lepší než drátem do oka,hlavně se nic neplatí
davidzimmermann

Dobrý den

Mohla by jste mi poslat blizsi info o te domaci praci kterou delate?Moje mamka je na MD a rada by sehnala nejakou praci na doma

Moc dekuji za odpoved

virzinka*

Dobrý den,

poprosila byc Vás o kontakt na domácí práci vkládání letáků. Já jsem ted posílala 100 paní Keitlové a přišla mi odpověď od pana Denise Vinčeka a chce po mě další peníze a 660Kč. Takže chápu že je to opět podvod jako pokaždé. Už nevěřím ale vy píšete že máte slušný přivýdělek. Mohla by jste poslat info

macka80*
Já vám ale asi moc nepomůžu protože ta práce sice existuje ale pomůže pouze jihočechům spíše BUDĚJOVICE a okolí ale pokud jste odsud určitě vám dám kontakt
macka80*
Pokud jste z okolí C.B a Prachatic pište na mail:macka80:@seznam.cz ráda předám kontakt
peitra

Dobrý den,

já jsem z Českých Budějovic a měla bych zájem o práci domů. Můžete mi poslat nějaký bližší odkaz na meil?

Děkuji mockrát

fisalu

DObrý den,chtela bych pozadat o vice informai k tom co delate..mela bych o to taky zajem...chtela jsem zkusit pani Keitlovou a kdzy jse si to tu precetla tak to delat nebudu...predem dekuji

ml

Prosím,kdyby jste byl tak hodný a napsal mi na můj mail o jakou práci se jedná,u jaké firmy a nějaké další podrobnosti a bližší údaje.Předem mockrát děkuji...

sonik*

Prosím vás můžete mi poslat bližší info o této práci protože každá kačka se hodí moc děkuji

cybermagefroll*
hodnocení

0x
Hezký seznam lidí s hodně sníženým IQ :)
macka80*
Podle sebe soudím tebe vid
lm®

Spíše seznam lidí,kteří už neví kudy kam.Taky jsem byla na MD a moc dobře vím,jaké to je počítat před výplatou drobné,aby bylo alespoň na rohlíky.Měla jsem mateřskou 900kč,do toho jsme stavěli RD,půjčka,jeden plat...co si budeme povídat.Když bylo prvnímu synovi 1a1/4roku vzala jsem uklízení na zdravotním středisku,dělala jsem to při obou mateřských a pak ještě 2 roky při práci.Nebyl za to majlant,ale stačí když kape...

Holky,bude líp,věřte.Peníze nikomu neposílejte a když někde tvrdí,že výdělek je kdoví v kolika ciferných číslech tak se nad tím tak leda ušklíbněte,to by tam měli narváno,kdyby to byla pravda.

katka*
hodnocení

0x

dobry den s nadepisovanim a lepenim obalek mam skusenosti a pri diteti vam toto nedoporucuji. delala jsem to take a bylo toho hodne za malo penez.delala jsemto cele dny i noci a to uz mi pomahala i rodina a meli jsme co delat abychom to stihli. a jak rikam... za par korun.

ansel

Dobrý den, mám k vám prosbu, i když ta práce byla za málo peněz, jsem ve velké finanční tísni, sice peníze na domácnost stačí tak akorát, ale na víc už není, nemohla byste mi na můj mail napsat, pro kterou firmu jste to dělala nebo kde bych sehnala kontakt? Já taky vlastně zatím jen vkládám peníze do obálek a práci jsem nikdy žádnou nedostala, proto mě udivilo, že to opravdu existuje, kdyžtak mi prosím, aspoň poraďte, kde kontakt mám získat a kolik za to budu muset zaplatit, jsem navíc tělesně postižená, práci hlavní mám, ale ten přivýdělek by se hodil i malý, kdyby to byly tři nebo čtyři tisíce měsíčně, hodilo by se mi to moc.

Děkuji vám za případnou odpověď

jambus*
hodnocení

0x

to bonus 2000 je normální letadlo! Ale vždycky se nejaký blbec najde co se jim chytne. Spráskat je bičem-podvodníčky

sonicka*

Ano, Bonus 2000 je skutečné nefalšované letadlo. Ale, jak už se tady několik lidí zmínilo, vážně funguje. Navíc máte jistotu, že peníze, které máte dostat, Vám skutečně na Váš účet dorazí. Mně je 45 let, a na jaře jsem se do této akce, jen tak z hecu, nechala uvrtat od spolužačky na srazu třídy. Před 14-ti dněma jsme se vrátili s manželem z dovolené v Egyptu, kterou nám celou hradila právě tato "akce". Pravda, začátky jsou těžké. Po všech těch podvodech, se kterými se setkáváme denně, nevěří nikdo ničemu. Ale, pokud obětujete vstupní poplatek, který je v tomto případě poměrně nízký, a postupně Vám začnou na účet chodit finance, uvidíte, že Vás to začne dokonce i bavit. Pokud by jste to chtěli vyzkoušet, doporučuji dvě věci. Vstupní poplatek zaplatit v té vyšší částce (570,- Kč), vyplatí se to, a začít pracovat s příbuzenstvem, nejlépe s mládeží okolo 20-ti let. Jednak mají dostatek času se tomu věnovat, a jednak nasedí u počítačů daleko více času, než my, kteří kolikrát nevíme, co dřív. Kdyby jste se rozhodli, pište jako ID číslo 75940. Trpělivost, a hodně štěstí!

johny*
hodnocení

0x

Ano, bonus2000 je klasické letadlo, ale narozdíl od jiných letadel funguje a není zde tak výrazně vysoký registrační poplatek;)

milec
hodnocení

0x

Dobrý den scháním práci domů pro mojí matku která tráví hodně volného času doma a schání domácí práci... Chtěl bych přesně vědět o jakou práci se jedná a jaké by byly podmínky děkuji za odpověd ... Milec

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]