Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Musim vratit darek po zruseni objednavky

Od: poplach* odpovědí: 16 změna:
Objednal jsem si monitor od jednoho znameho prodejce prosluli nizkymi cenami ale velice spatnym reklamacnim systemem ktery hazi klacky pod nohy. Dostal jsem kod kterej muzu aktivovat (xbox pass) nakonec jsem se ale rozhodl ze si pockam na novou generaci monitorů, protoze nehodlam priplacet za malej generacni rozdil a objednavku sem zrusil, kod/darek neni ani vubec napsanej v objednavce.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

inspa*
hodnocení

8x

Aha, vy budete zřejmě profesionální vykuk:

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poplach*

díky že jste mi připomněl čas na nový účet, opravdu nemám zájem o paranoidní odpovědi nebo kus historie mého účtu, kodu si můžu koupit 20x *andel*

inspa*

@poplach - ano, to jen přesně dokresluje, co jste zač... Vy patříte na blacklist nejen u obchodníků, ale i tady.

Pravidla poradny: Je zakázáno: - Z8 - zakládat vícenásobné registrace pro jednoho uživatele.
Zdroj: poradte.cz/...

poplach*
hodnocení

Tak to že nékde za život nechám několik tisíc, a pak mě pouze zajímá věc o hodnotě 50kč, vy jste opravdu zralý na paranoiu udělejte si dovolenou.
Je moc hezké že je toto v pravidlech, ale tyto odpovědi jsou v rozporu s mými pravidli, znáte VPN? :)
poplach*
31.10.21 13:37

pravidly*

kami123

Každý si na tebe udělá názor podle tvého chování a vlastních měřítek. Můj by se ti třeba nelíbil.

Je ještě negativnější než od Inspa. Dokonce i trochu sprostý.

Tím, čím jsi, budeš i s VPN.

hodnocení

4x

Dárek přidaný k zakoupenému zboží je jeho součástí a v případě vrácení zboží se současně vrací i dárek. Navíc tady lžete, od tak špatného prodejce byste tolikrát zboží nekupoval. A věřte, že pokud by od vás prodejce dárek vymáhal zpět, ne kvůli jeho hodnotě, ale z principu, že má mnohem silnější právníky, než byste měl vy!

hodnocení

1x

Já bych dárek vrátila. Se zbožím jste spokojen nebyl, zřejmě jej budete vracet, neudělal jste jim tedy žádnou tržbu, proto je snad jasné, že nemáte nárok na žádný dárek.

Nevím, zda je to někde zakotveno, ale v rámci dobrých mravů bych to vrátila všechno a se vším všudy. . Kdyby zákazníci zboží vraceli, ale dárky si ponechávali, prodejci by se to nelíbilo. Líbilo by se to Vám, kdybyste byl na jeho místě? Jaga.

poplach*
hodnocení

Ja na tohoto prodejce procetl tolik spatnych zkusenosti ohledne reklamaci, to je rekord, a spoustu jinych intrik. Koupil sem u nich jinak spoustu drahych veci co mam na ucte v objednavkach. Takze by me svedomi nejak netrapilo, spis nevin jak to je pravne
inspa*

@poplach - jasně - dočetl jste se o prodejci spoustu špatného a proto jste si u něj jinak koupil spoustu drahých věcí. A teď tu o perníkové chaloupce. Já tady vidím vyčůránka, co chce ukrást kód na Xbox Pass.

poplach*
hodnocení

Přesně tak pane, všichni lżou a kradou. Když mají někdy dobré ceny a většinou jsou naštěstí věci funkční i po záruce, proč ne. Až se to stane mě tak si ten obchod sám zakážu.

hodnocení

0x
Dárek si můžete nechat po domluvě s prodávajícím a zaplatit ho.

hodnocení

0x

na hloupou otázku jedině hloupá odpověď.. ,) Třeba ten kód prodejte ať z toho ještě něco máte.*palec*

jurajjuraj*
hodnocení

0x

vycuranost nekterych lidi je neuveritelna, ani se nedivim ze se v mnoha odvetvich zacina v neoficialnich cenicich objevovat prirazka za blbost

hodnocení

0x

Já si tedy nedovedu představit, jak byste prodejci vracel nějaký kód. Z toho popisu moc nevím, o jaký kód se tedy přesně jedná - zda jde o slevový kód na nákup nějakého dalšího zboží, nebo je to něco jiného. Pokud by si prodejce nepřál, abyste kód po odstoupení od smlouvy použil, tak jej nejspíš umí nějak zneplanit. Jestli je kód funkční i po odstoupení od smlouvy, tak bych jej klidně použila - známý prodejce proslulý nízkými cenami tohle určitě musí vědět, že když jako dárek posílá nějaké kódy.

poplach*
hodnocení

0x

Tak jsem teda kod použil, jak tu někdo radil, přece hloupý kdo dává hloupější kdo nebere, a právě si užívám ušetřenou pěněženku. Věci zdarma jsou fajn, paráda *jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]