Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Web Vše v akci - vsevakci.cz

Od: aja1946® odpovědí: 10 změna:

Znáte, je spolehlivý, díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Určitě bych u nich nic nekoupila, podívejte se na recenze obchody.hledejceny.cz/...

hodnocení

2x

Tak to bych se hódně divila, kdyby na AlieXpress neměli to, co Vy vidíte na "Vše v akci". Dejte sem links a určitě Vám to najdu. A ne, ten obchod solidní není. Přečtěte si recenze a i tady se už tento obchod několikrát řešil. Tak jestli chcete být mezi "napálenými", tak si tam objednejte. *nevi* nebo se koukněte na Wish. Tam to máte česky a je rozhodně spolehlivější.

hodnocení

1x

Není a je. Objednejte rovnou na Ebay nebo Aliexpress a budete to mít za půlku ceny...

poradte.cz/...

hodnocení

Znám, ale to co chci tam nemají.

Schválně co chcete, nevěřím, že to Alík nemá.

Stire, samozřejmě že má. Ale je to v angličtině a tento překupník to má v češtině. A na tento chyták vlastně nakonec všichni kupující doplácí a nechají se okrádat. Mluvíme o tom kolem dokola a pořád to nestačí.

4laskonka
hodnocení

0x

Rozhodně neobjednávat - jedná se o podvodný shop

hodnocení

0x

Nějaké diskuze o tomto zde již byly. Mrkněte:

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

hzdra

Obrátila jsem se na banku a ta peníze vymohla zpět. Obchod nedoporučuji, neobjednávejte zde, zboží mi nedorazilo. Pokud jste už tu chybu udělali, zboží zde objednali a peníze odeslali, doporučuji obrátit se na banku. Musíte doložit komunikaci s obchodem, že jste jej konaktovali a snažili se domluvit.

evajsz
hodnocení

0x
Dva měsíce čekám na roušku, chtěla jsem už vrátit peníze, ale stále se na něco vymlouvaji, telefon nefunguje a ani adresu nemají

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma vsevakci

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]