Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Recenze webu vsevakci

Od: alespronteker odpovědí: 9 změna:

Jako spousta ostatních, také já jsem naletěl vsevakci.cz. Jsou to šmejdi nejvyššího kalibru. Nevím, jak někdo se může radovat z takto vydělaných peněz v takovéto situaci, která je nyní v ČR a v Evropě. Objednával jsem u nich 20 roušek pro rodinu, téměř za 800 Kč. Email a ni telefon neexistují, nedá se s nimi nijak spojit. Sami se neozívají. Jsem prostě hlupák :(

Pro ostatní důvěřivé velké varování! Nic od nich nekupovat, jsou to šmejdi! NIKDY !

Recenze webu vsevakci

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

inspa*
hodnocení

1x

Řekl bych, že ten šmejd je zralej na trestní oznámení. Pokud možno ihned, za současného stavu jsou postihy dvojnásobné.

DAVID MIŇOVSKÝ

Den vzniku funkce: 4. března 2014

nic.cz/...

or.justice.cz/...

jirikoran

Máme stejné zkušenosti , jsou to opravdu šmejdi na nic nereaguji , rádi se připojíme k trestnímu stíhání . V takové situaci je to prostě hanebnost

hodnocení

0x

20 roušek za 800 Kč, to je jedna za 40 Kč. Kousek hadérku s gumou. To si snad děláte srandu. Bylo to opravdu potřeba? Určitě máte doma nějakou ženu, či ženy, které snad nemají obě ruce levé. Látka: stačí nějaké zbytky, starší tričko či noční košile. Nařasit varhánky, našít gumy. A je hotovo.

Je to stejné, jako třeba s vařením. Schopná kuchařka nadělá chlebíčky, upeče buchtu. Neschopná to objedná a pak je třeba i nemile překvapená, co jí vlastně přišlo. Že to není ono, jak si představovala.

Za sebe: co je možné, udělám si sama. A ty roušky k tomu patří. A pak nemám důvod si stěžovat, nepodpořila jsem zbytečně nějaké šmejdy.

Hodně Čechů je soběstačných. Kdybyste mezi ně patřili, nemusel byste si stěžovat. Jaga.

houbes*
hodnocení

0x
Tohla společnost co jen přeposílá zboží jak s činy a nebo z našeho trhu ,tak ty už dávno měli sedět za trestné činy okrádání a hyenismus ! Kde je ČOI oni to nečtou co tihle nabízejí?

Takových jako Vsevakci.cz je... problém je, že nedělají nic nelegálního. Normálně nakupují v Číně a prodávají dál, jako to dělá půlka světa a druhá to dělá v rámci své republiky. Co je na tom hyenistického? Že si na tom něco přirazí a prodají? Copak takhle nefunguje normální obchod?

Jediné v čem je háček, že slova o přeprodeji a ne prodeji jsou schovaná v obchodních podmínkách... ale to je problém nakupujících, že je nečtou. Proto takové firmy tady jsou a budou... proto je potřeba hledat vždy nějaké recenze nebo se pořádně zamyslet.

Nepište bludy o trestných činech, raději si to nastudujte.

jirin*
Problém je ten, že se tváří, že už mají zboží skladem v ČR, což u mě rozhodlo, že jim dám vydělat, jen když zboží dorazí jak je v ČR běžné. Objednat si zboží na Ali expresu a pak čekat měsíc umím taky. Jsou to hyeny a ne obchodníci!

alespronteker
hodnocení

Nemám nic proti tomu, když si někdo otevře business na principu nákup / prodej (přeprodej). Mám problém s tím, že je není možné kontaktovat a doptat se na stav své objednávky. Jinak stejná poznámka jako u paní Jagy - škoda, že své názory nešíříte pod svojí pravou identitou ... proč tak neděláte, ale víte asi nejlépe sám, co?

veselarenata
hodnocení

0x
Všechno jak bylo uvedeno je pravdivé.
Zaplatit předem, naslibovat při objednávce. Čekám už 44 dnů na roušky. Komunikace s eshopem žádná. Nedostupná . Nevím jde nabrali 200000 spokojenych zákazníků. Nikdy víc bych tam neobjednala !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma vsevakci

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]