Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vovashop.cz, Vsevakci.cz - recenze

Od: clayman® odpovědí: 17 změna:

Dobrý den,
narazil jsem na méně známou stránku eshopu Vovashop.cz

Zaujalo mě, jak jsou aktuální - nabízejí roušky, které teď asi většina lidí hledá. Ceny jsou více než přijatelné, ale na eshop jsem narazil z druhé strany Vsevakci.cz - má stejného majitele! Vsevakci už je provařené a nemám pochyb, že Vovashop je stejný klon a bude spousta zklamaných...

Tak pozor. Eshop je udělaný humpolácky na wordpressu, ale věřím, že ne každý ví oč jde...

Vovashop.cz, Vsevakci.cz - recenze

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

4laskonka
hodnocení

1x

vševakci.cz - podvodný eshop - neobjednávat

zasobovani

Dobrý den,

19.3. jsme objednali pro firmu 100 ks roušek a zaplatili fakturu. V potvrzení objednávky po zaplaceníjsme měli lhůtu dodání 10-40 dnů. Do dnešního dne 4.6. jsme nic neobdrželi. Firma reaguje měsíc jen zprávou, že vše je na cestě. Takto poškozených v době koronaviru bude patrně více. Zkusíme hromadné trestní oznámení na tyto šmejdy?

Na faktuře je dodavatel Damainvest s.r.o.

bertrams@bertrams.cz

honzas*

Stejná zkušenost, zaplaceno a zboží nikde...

mirlet

V březnu zaplaceno, zboží do 24.7.2020 nedodáno. Několikrát urgováno, reakce bezcenná. Není nikde uvedeno IČO, aby mohla být podána kontrola na obchodní inspekci. Šmejdi, podvodníci.

leeta
hodnocení

0x

To vypadá jako nějakej koncept, to snad ani nefunguje, ne? Někdo jen do docela dost profláknuté základní šablony z roku 2017 naházel obrázky.

cs.wordpress.org/...

Pak existuje přímo http://www.vova.com/ a to je klasická nákupní galerie předražených nekvalitních věcí z Číny, který na Aliexpressu člověk sežene 10x levněji.

doplněno 19.03.20 10:39:

Ba ne, tihle nejsou předražení, to bych jim křivdila. Ceny mají opravdu nízké, vypadají, že odpovídají kvalitě.

houbes*
hodnocení

0x
Jejich stránky jsou udělaný jako e-shop ale vlastně co si objednáte vy objednání oni za vás a přepošlou vám to domů se svým rabatem. Ty roušky si objednáte ale nedorazí na e-mail vám napíšou, že zásilka je na cestě a už s vámi nebudou komunikovat. Chovají se jako hyeny. Už za své praktiky měli být zavřený !
hodnocení

A to víte, že je nepošlou? Máte osobní zkušenost, že si tohle dovolíte napsat?

Celý problém jsou teď zásilky z Číny, které jednak trvají dlouho (někdy až 60 dnů, většinou 30-40) a v této chvíli budou mít balíčky ještě větší zpoždění kvůli koronaviru. Zásilky budou na cestě velice dlouho... dokonce Pošta psala, že teď balíčky z Číny ani nebude doručovat (zřejmě je uloží na poště?).

Obviňovat, že zboží ani neposílají bych si netroufnul. Nemají důvod to obratem neobjednat v Číně a mít z toho tučnou provizi a mít vše legálně. Takto fungují všechny tyto přeprodeje (ne eshopy!) jako jsou Vovashop.cz nebo Vsevakci.cz

priklad1*

Zadrhla se objednávka z 12.2 a 18.2, další mám z 26.2. Vše starší než 12.2 již bylo doručeno

osmanka

Mám pocit, že jsem se stala další obětí podvodu jménem " roušky ", už před 20-ti dny jsem řádně zaplatila 2 ks roušek a mimo stejný e-mail který dostal pisatel houbes se nic neděje. Nechci být zlá, ale kupčení se zbožím lékařského významu by se mělo tvrdě trestat. Pokud je to opravdu lidská HYENA, tak bychom se měli všichni spojit a dát vše k proštření na policii. Pokud se mýlím a zboží dorazí nejpozději do 15.04.2020, tak se předem hluboce omlouvám.

dita

Oni se nechovají jako hyeny oni to jsou hyeny. Také jsem objednávala roušky zaplatila předem 19 března napsali.že je zboží na cestě a zboží nikde...vymlouvají se na koronavirus . Dokonce zrovna tyhle a ještě pár eshopů prošetřovala ČOI bylo to i v televizi jako varování aby jim lidi neposílali peníze předem. Jsou to svině

nakupci

Dobrý den,

19.3. jsme objednali pro firmu 100 ks roušek a zaplatili fakturu. V potvrzení objednávky po zaplaceníjsme měli lhůtu dodání 10-40 dnů. Do dnešního dne 4.6. jsme nic neobdrželi. Firma reaguje měsíc jen zprávou, že vše je na cestě. Takto poškozených v době koronaviru bude patrně více. Zkusíme hromadné trestní oznámení na tyto šmejdy? Na faktuře je Damainvest s.r.o.

bertrams@bertrams.cz

danadana*

Je to tak ,objednala jsem roušky napsali mi meil, že baliček bude doručen za 10až 40 dní ,bylo to sice ještě později ,ale když mi přišla zásilka tu jsem přebrala a zaslala zpět stím že odstupuji od smlouhy do 14 dnů od převzetí,do týdne jsem měla peníze na ůčtě.Musela jsem si ,ale vyžádat adresu ,kde poslat zboží a podle recenzi jsem nevěřila že peníze dostanu zpět,taky jsem jim opřád psala meily a byla jsem neodbytná, protože opravdu komunikace trochu vázla ,tak hodně štěstí všem

houbes*
hodnocení

0x
Ano mohu to tvrdit. Máme od nich od lustopadu minulého roku objednané zboží přítelkyně kabát a mikinu. Když jsem psal v lednu, kde to je odpověď byla v e-mailu na cestě. Od té doby už neodepisují.

houbes*
20.03.20 07:10
hodnocení

0x

m123*
hodnocení

0x

Nakupuju občas na Vova.com a celkem ok. Nicméně pokud sháníte roušky, tak já teď koupila na aliexpress z českýho skladu, takže jsem je měla doma za 10 dní místo obvyklých několika týdnů. A cena byla taky ok. 14,- kč za jednu. Dnes jsem posílala odkaz dál a už vychází i o kousek levněji.

albrechtova
hodnocení

0x

Roušky jsem objednala a zaplatila 24. 3. 2020.

Do dnešního dne pouze dostávám maily, že objednávka je na cestě...

Odkud? to cestuje...OPRAVDU VSEVAKCI = VSIVÁCI

souhlas s předchozím

marektomisek

Dobrý den,

19.3. jsme objednali pro firmu 100 ks roušek a zaplatili fakturu. V potvrzení objednávky po zaplaceníjsme měli lhůtu dodání 10-40 dnů. Do dnešního dne 4.6. jsme nic neobdrželi. Firma reaguje měsíc jen zprávou, že vše je na cestě. Takto poškozených v době koronaviru bude patrně více. Zkusíme hromadné trestní oznámení na tyto šmejdy?

bertrams@bertrams.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma recenze vova
Otázky na téma vova recenze
Otázky na téma vsevakci

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]