Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žena mi nadavala a jsem na dně

Od: icijapexev odpovědí: 31 změna:

Zdravim, jsem na dně. Od středu mě bolí záda, dnes v pátek je to horší, vzal jsem do Voltaren a do toho mě začíná bolet zub. Dnes je to nejhorší, vzal jsem si Ibalgin. Zitra máme jet do jižních Čech na oslavu s ženou a ona se mě ptala, v kolik vyjedeme. Já řekl, ze ji řeknu rano, ze uvidím co zub a záda, ze muže jet klidně s její mámou či příbuznými, když mi nebude nejlépe. A ona na to: Já to potřebuji hned vědět, budeme brát dědu a začala mi nadávat, ze jim oslavu zkazím, ze jsem pro dědu úplný nula, pěkná sebranko, i žena mi nadavala, ze to dělám schválně jaký jsem pěkná sebranka, ze se vyhýbám jejich oslavě, ze jsem pěkný hajzl apod. I pro moje rodiče jsi nula. Pak kritizovala naši rodinu, co jsou zač a její rodina se ke mě zachovala hezky a ta moje prý nikoliv. Když jsem ji řekl, ze rano ji dam vědět, tak říkala, ze pojede s někým jiným a o mě nestojí, ze jsem pro její rodinu skončil a všichni mě budou opovrhovat. Opravdu mě bolí zub, záda a nechce se ni jet 150 km na oběd a zase zpět. Spis při zhoršení rano zajdu na pohotovost. A ona to, to ti nevěřím, ty budeš hned zdravý jak rrípa, jen se vymlouváš, už ti zmatku nevěřím a začala na mě házet špínu. Musel jsem si vzít prasek na nervy Neurol 1.0 1tbl., abych usnul. Co tomu říkáte? Jsem na dně? Žena má někdy strašné výkyvy nálad a je strašná hysterka?

Mám jít k psychologovi co nejdrive?

, jaký jse

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lipanek
hodnocení

4x

Proč si necháte nadávat od nějaké ženské?

Tohle přece není Vaše manželka.

Pošlete ji k šípku a než se vrátí z oslavy, sbalte si všechny svoje věci a jděte do podnájmu. Máte tohle zapotřebí být ve svazku, kde není láska, tolerance, jemnost, ale pouze nadávky.

Neničte si svoje zdraví chemikáliemi, mějte se rád, ať si baba ničí svoje zdraví sama, jak se bude muset o sebe postarat sama.

Nemá Vás ráda, ani Vaši rodinu.

Možná jste už sem psal, nebuďte beránek, ale chlap. Vyprdněte se na ni.

icijapexev
hodnocení

Jsem slaboch, to já vim. Jen ona bude dělat z odchodu strašný peklo. Jít do podnájmu, je blbost, neboť toto je můj byt koupený před svatbou. Zatím asi dočasně k rodičům.

lipanek

Musíte se rozhodnout sám.

Dojděte si do poradny, pro manželské vztahy, tam poradí, jak dále postupovat.

Rozvod by to všechno vyřešil, pokud jste silný a rozhodnut. Možná, že máte takovou povahu, že chcete trpět a dělá Vám to dobře. Jenom si postěžujete, jak trpíte, ale další krok neuděláte. Je Vás škoda, ale prášky to nespraví.

Ano, pokud je byt Váš, tak v případě rozvodu zůstáváte Vy v bytě. Ale dokážete to?

jaký máte majetek a zařízení. Pokud byste odešel k rodičům, tak po návratu můžete mít prázdný byt, zdemolováno, nebo i dluhy na energiích. Tak si to všechno ošetřete. Jestli to dokážete.

Poradíme, ale za svůj život si musí každý bojovat sám.

Hlavně ať nepřijdete k úrazu, nebo domácímu násilí.

Pokud by na Vás vztáhla ruku, volejte policii, nechte to zadokumentovat lékařem, foto úrazů, modřin apod.

Při týrání by bylo nejlepší vykázání ze společné domácnosti a na dlouho.

icijapexev
hodnocení

Neříkám, ze bych ji nikdy nelhal, ale ono to nešlo, neboť ona dělá z kdejaké kraviny peklo a radu věci si vymysli a říká, ze si myslí, že je to tak, ale skutečnost je to jinak. Z radě věci děla z komára velbloudi. Lze však zcela výjimečně. Na mě si pak stěžuje její mámě, jakým jsem za člověka.

Lipánku, on může být zvyklý na takovéto chování z dětství. Ponižovala ho takto třeba jeho matka, tak je na to zvyklý poslouchat ženskou, nadávky a trpět. Neznamená to, že se mu to líbí. Jen se prostě nenaučil bránit a neumí to jinak ve vztahu. Je to špatně převzatý, nezdravý vzorec chování od rodičů a výchovou daný.

hodnocení

4x
Vzpomínám si na legendární výrok Miloše Kopeckého, alias doktora Štrosmajera.

youtu.be/...
---
Tak, to je Vaše žena.
Bez pardónu.
Nejen, že Vás nemá ráda, ona nemá ráda ani Vaši rodinu, ba co, přímo Vás všechny nenávidí.
A s takovou chcete žít dál !?
Pokud ano, vítejte v pekle.
Pokud máte v sobě alespoň kousek hrdosti, sbalte se a utíkejte od ní co nejdále, nebo Vás roznese na kopytech.
Život v manželství by měl být svátostí, radostí, blahem, potěšením, láskou a úctou jeden ke druhému.
Jo a psychologa potřebuje očividně ona, nikoliv Vy.

hodnocení

4x

Zdravím. Tyto problémy sem píšete opakovaně a stejně si nedáte poradit, abyste od ženy šel a žil si klidným životem po svém. Abyste si našel vhodnější partnerku. Sám nejlépe víte, proč se držíte právě této a ničíte tak sebe a svůj život. Vaše žena je psychicky nemocná a Vy na tom nejste o moc lépe. Jděte od ní a dejte si svůj život do pořádku. Ovšem to slyšet nechcete, Vy si potřebujete zase jen postěžovat na ženu, viďte? A stejně s tím nic dělat nebudete, protože je to tak pro Vás zřejmě pohodlnější..Jak myslíte, je to Váš život...

doplněno 20.09.19 19:52:

Zlkuste si pročíst Vaše vlákna a opravdu se zamyslet. Je to pořád do kola s Vámi..

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

icijapexev
hodnocení

Chapu, chci jít od ženy pryč, je psychicky nemocná, jen se k tomu musím dokopat. vim, ze nebude chtít odejít, bude dělat naschvály, všude mě pomlouvat a házet na mě špínu. Taky se bude bránit rozvodu a nebude chtít odejít z mého vlastního bytu. Nemám s rozvodem zkušenosti, určitě napište, jak to lze vyřešit a jak se postupuje v takových případech. Uznávám, ze to odkládám. Díky za odpověď

id
hodnocení

4x

Stejně nic neuděláte, přesto napíšu. Byt je váš, nemáte kam odcházet. Při příjezdu vaší ženy jí před domem předejte dva kufry s jejími osobními věcmi s tím, že pro zbytek osobních věcí co jste opomenul si může přijít za týden. Vyměňze zámky. Hlavně jí nabalte prášky. Zbytek majetku se dořeší před podáním návrhu na rozvod.

Tak hurá, začněte balit a a ni prášek na nervy nebudete potřebovat. Dokážete to? Nebo za čas si zde zase pofňukáte?

To jsou špatné rady ,,není tak jednoduché ji vystěhovat.Má trvalé bydliště a je jedho žena.Musí zajít na obecní úřad a dát ji vyzvání k opuštění bytu.Ale ona také se nemusí dostavit a bude to trvat dlouho.I kdyby to nebyla vaše žena,,tak jsdou velké problémy.Měla jsem také takový případ loni .Ale nebyli jsme manželé ,,ale byly problémy než se dostavil a souhlasil.Je to těžké i když je to váš byt.

liska5
hodnocení

4x

Ta záda Vás bolí právě z toho, že trčíte na místě a nedokážete jednat. Jste ochromený už jen představou s ní někam cestovat, zároveň představou, jak ona bude vyvádět, když nepocestujete... Proboha, co to máte za vztah? Je to Vaše manželka nebo přítelkyně? Máte děti? Jak jste staří? Nevěřím, že takovou ženu předěláte. Přece tohle nechcete do konce života! Jediné řešení - rozvod. Rozvádí se skoro polovina manželství. Pokud nejsou společné děti, je to snadné.

liska5

No ano, to jste Vy, co jsme Vám psali opakovaně, ať se rozvedete.*alene* Právě z takových nevyřešených vztahů jsou nemoci.

Tak si vezměte nějakého kámoše na pomoc s vyplňováním žádosti o rozvod, když netrefíte do partnerské poradny. Zvedněte se a jednejte! Jinak si takovou babu zasloužíte:

hodnocení

3x
Podívej se se do kalhot a jestli tam najdeš koule tak si chlap a jako chlap se chovej
Nenech si nadávat přejdi do útoku
Seřvi jí na dvě doby tak že si to nedá za rámeček
Ukaž jí že se jí nebojíš
Pošlí ji tam kam i císařpán chodil pěšky sám a kde světlo nesvítí

Podle všeho je jeho žena psychicky nemocná a na takovou neplatí to, co na normální blbou babu. Bohužel pán už to tady řeší někdy od února, kdy docházel snad do poradny, výsledek jsme se nedověděli. To by umořilo každého. Asi bych se odstěhovala, byť ze svého bytu, a řešila vše odněkud z "úkrytu". I kdyby mi baba měla zdevastovat byt. Ten si pán dá časem do pořádku, ale šrámy na duši nemusí srůst nikdy.

iz*
hodnocení

2x

Michale,

proč se tady ptáte pořád dokola, když si z rad, které už jste tady od řady rádců dostal, nic nevezmete a situaci neřešíte?

"Samodiagnózou" ani "samomedikací" žádný problém nevyřešíte.

Vedle problému s manželkou máte i vlastní problémy, na kterých jste měl už dávno začít pracovat. To za Vás nikdo neudělá, budete se s tím muset poprat sám. Psycholog Vám může pomoci jiným úhlem pohledu, jakýmsi zrcadlem, ale vlastní práce bude na Vás.

hodnocení

2x

Podle toho, jato čtu je vaše manželka energetický upír. Setkal jsem se s tím i já. Má to jen jedno řešení. okamžitý rozchod. Ona vás má jako potravu, když se potřebuje dobít, tak začne řádit, vytoči vás a obere o energii. Má to všechny znaky. Něco jsem našel tady:

Nebo tady:

Pak si dejte meditaci na odvedení přísedlíka a pak ochranné vajíčko. A budete fit. Partnerka si najde jinou oběť.

Já ty přisedlíky nechápu. Jak může udělat přisedlík z člověka vegetariána nebo hráče na klavír? Jinak něco na tom pravdy bude. Buď někomu něco jde nebo nejde, ale nemůže za to přisedlík. To se mi nezdá.

vilik*
hodnocení

1x
Já bych ve vašem případě věnoval celou noc balení kufrů manželce a nácviku mávání na rozloučenou, aby mohla ráno napořád v klidu odjet.
Ale vy si zřejmě lehnete do vany, abyste byl opravdu na samém dně. A ráno pojedete na ten oběd.
:). Kéž by Michal poslechl. Byl by šťastnější bez ní.

iz*
hodnocení

1x

Nejspíš porušuji pravidla, ale "nedá" mi to.

Zaujalo mne, kolik rádců odsuzuje manželku a/nebo radí okamžitý rozchod/rozvod, aniž by si přečetli dřívější tazatelovy otázky a nad situací se více zamysleli.

Tazatelova manželka se chová "hrozně", alespoň z pohledu tazatele to tak vypadá. Omluvu si takové chování nezaslouží. Ale vezmu-li v potaz manželčinu nemoc a tazatelovo chování vůči ní, nemohu ji odsoudit za to, že některé situace nezvládá. Tazatel na tom má (podle mne) značný podíl.

hodnocení

0x

Je mi líto, ale především jste slaboch, který si neumí zjednat pořádek a autoritu. A pokud už je situace v popisovaném stavu, není to na psychologa, ale na rychlý rozvod.

doplněno 20.09.19 19:49:

@kamaradmichal: Zamysli se! Rozchod bude peklo dočasné. A jen takové, jaké ho připustíš! Další život s tou mrchou bude však peklo TRVALÉ!

icijapexev
hodnocení

Rozvod ano, ona bude dělat strašný peklo a bude se bránit. To vim, už teď, ale nějak se to řešit musí.

Šmarja, tak zaměřte pozornost na světlo na konci tunelu. Nemáte nějakého dobrého kamaráda, který by to s Vámi absolvoval? Který by byl po ruce, kdyby bylo potřeba? Někoho s chladnou hlavou a zdravým rozumem? Jestli ne, běžte za právníkem, zaplaťte mu a nechte to na něm.

hodnocení

0x

Mno... Popsal jste to sice barvitě, ale je to názor jen jedné strany. Nemá Vaše manželka náhodou důvod k takovému chování? Proč Vám nevěří? Nelhal jste jí už někdy v podobné situaci? Nevymlouváte se třeba občas na bolesti, když se Vám zrovna něco nehodí? Pak bych se jí totiž ani moc nedivil.

iz*

Michal je "větší kalibr".

Jako ukázku připomenu "kamarádku" kterou si přivedl domů v době manželčiny nepřítomnosti a naordinoval jí psychofarmaka. Pak se hrozně divil, že manželka, která se vrátila dříve, než čekal, "vyváděla"...

liska5

Vzpomínám. To byl ten experiment.*alene*

Nakonec i to s tím bytem bude jinak.

jenda2*
hodnocení

0x
Jdete do baru slavit. Od te pani je to jen zaminka k rozchodu. Pokud jste soudny, uz jste ji zabalil veci a poslal zpravu, ze se nemusi vracet. Uvidite reakci. Pokud jste backora, tak se uz na nic neptejte.

hodnocení

0x

Kamarádemichale, chodíte k psychologovi? Ten by Vám měl pomoct dát se psychicky dohromady a poradit, jak si sám sebe vážit a zvýšit si sebevědomí, mít se rád. Normální je tohle chování si nenechat líbit. Vykopněte ji z bytu, když je Váš. Co si to ona dovoluje? Ale nemyslete si, takové chování mají i někteří muži.

doplněno 21.09.19 07:02: Kamaráde Michale, poslechněte nás kamarády rádce :).
doplněno 22.09.19 07:56:

A teď si představte mít s takovou ženskou děti. Chudáci děti. Trpěly i oni. Najděte si normální, se kterou budete moci mít i děti.

houbes*
hodnocení

0x
Tak se na to vykaslete ! Vztah je a manželství je o porozumění dvou lidí ! Pokud necítíte od manželky porozumění, že by Vám taky někdy mohlo být špatně atd. Pošlete ji k šipku ! Tohle není žena ale hysterka , který se rychle zbavte a sam si pomůžete ! Hlavně se neridte filmem už mlčím už mlčím ! Kuš dědku !?

petr888
hodnocení

0x
Chápu, někdy je to fakt záhul. Z některých ženských jde fakt strach, je mi jasné jak se Vám vůbec nechce poslouchat ten řev a nadávky, až jí budete chtít vyhodit. Samá výhružka a kdo ví co ještě. Každému se to řekne, co byste měl udělat, ale realizovat to, to je jiná. Ani se Vám nedivím. Berte to peklo ale jako nutný krok... Dům je Váš. Vyhoďte ji, flákněte rozvodovýma papírama o stůl, ať je podepíše. Berte to jako Vaši poslední bitvu... Jestli je to, co píšete pravda, tak se z ní můžete skutečně bez nadsázky zbláznit. Navíc tyhle její řeči neudělají nic dobrého s Vaším sebevědomím...

karel556*
hodnocení

0x

jak jste si ji vychoval, takovou ji máte. Když jste si léta nechal s*át na hlavu tak se teď nedivte. Upřímně, ani vás nelituju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]