Nejste přihlášen/a.
1. Když pozvete dívku na rande osobně, budete mít větší šanci, že vaše pozvání přijme. Neměl byste využívat telefon, email, Facebook nebo jinou sociální síť. Kdyžtak romantický E-mail.
2. Zjistěte co dívku zajímá a podle toho volte cílovou destinaci rande. Nemělo by to být napoprvé kino, ve tmě sálu si toho o sobě mnoho nepovíte. Určitě by to mělo být veřejné, ale příjemné prostředí, kde bude také dostatečný klid, abyste si mohli povídat.
Už se též probíralo, tady s dopravou: poradte.cz/... a s dárkrm poradte.cz/...
Ale už jste jí přece napsal a nereagovala. Takže zbývá osobní kontakt. Víte na které zastávce nastupuje, tak si tam na ní počkejte. Nebojte se.
Zdravím. Pokud o setkání tolik stojíte, tak jí zavolejte. Nebuďte zbabělý komunikovat s ní přímo a pozvěte ji někam. Když jste jí psal, tak Vás ignorovala a neodpověděla Vám. Tak s ní komunikujte a uvidíte, zda Váš návrh přijme, nebo Vás odmítne. Alespoň budete vědět na čem jste. Pokud Vás odmítne, nic si z toho nedělejte - budete alespoň vědět, že se nemáte dál vnucovat.
Zkus to trošku vtipně. Kup dva lístky do kina a napiš jí : Mám dva lístky na film roku, chci ho vidět po tvém boku! Půjdeš?
Minimálně se usměje, ale na 99% odpoví...
A až odpoví, napiš jí : Koupím popcorn, taky colu, budu rád, když půjdem spolu!
Ona zase něco napíše a ty odpovíš : Bude to jak sedmý nebe, strávit večer vedle tebe...
atd atd něco vymyslíš...
Prostě se nestresuj a vem to trochu odlehčeně...
Na to kašli, důležitý je jí někam vytáhnout. To kino je dobrej začátek. Nebudeš toho muset moc říkat, tudíž nebudeš tak moc nervózní. Tou společnou vycházkou do kina povolí ledy a příště už jí vezmeš někam, kde se musí kecat víc. Ale to kino je jako první štace super nápad, to mi věř...
@jakub15 - myslím si, že když bych jí pozval osobně ani ji moc nepotkávám tak by spíše řekla ano než ne ze slušnosti
Stejně tak se může zachovat při jiném kontaktu - dokud spolu někam nepůjdete, tak to stejně nepoznáte. A jestli si nedovedete zařídit, abyste ji potkal, pak se máte ještě hodně co učit
Jakube, lepší než screenshot by byl odkaz na původní /..., nebo - ještě lépe - v ní pokračovat.
Podle mne to přeháníš. Dívka podle všeho moc velký zájem neprojevuje, ale ty pořád přemýšlíš, kam ji kdy (případně jak) pozvat. Jestli budeš pořád takhle hr, odradíš ji.
Tušíš, že v internetu nejsi anonymně a že si zde ta dívka může tvé otázky i naše odpovědi přečíst? Co by si asi pomyslela, kdyby zjistila, že opakovaně sháníš rady, "jak na ni"? (Mne bys odradil. Cizími "básničkami"bys mne také neohromil.)
A když jí teda vidíš jenom v tom autobuse, jak reaguje na tebe. Po tom, co jsi jí napsal - to se na tebe ani nepodívá nebo ani nějak křivě nepodívá, nebo dělá, že tě nevidí? Ona ví, že jezdíš také tímto autobusem? Už by ti teda musela dát pohledem nějaký náznak, který by ti naznačil, že jí zpráva od tebe nenaštvala - pokud by měla zájem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.