Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pozvat slecnu na rande

Od: fosters24 odpovědí: 11 změna:

Jak pozvat slecnu na rande?Co mam rict?Je dobry treba rict...muzu te pozvat na kafe?Nebo jak tu vetu mam lepe formulovat.A taky nemam auto.Nebude ji vadit ze pojede na rande autobusem?Je vhodne zvat na rande kdyz nemam auto a musel bych na to rande jet MHD?Diky za odpovedi na obe otazky.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pozvat na rande můžete slečnu i bez toho, že nemáte vůz. Pokud Vaše pozvání přijme, určitě jí to vadit nebude. Řekněte jí, že byste jí rád pozval na kávu, nebo jestli má jiný návrh, kam by chtěla zajít, tak že se jí přizpůsobíte. ;)

doplněno 27.12.11 12:24:

Je dobré dát pro nápad prostor i druhé straně a ukázat, že Vám nedělá problém se přizpůsobit přání druhého. To by jí mohlo oslovit.:)

gara2
hodnocení

0x

Doporucuji Joeyho hlasku "Jak to jde?" a tvarit se pritom velmi sexy ;) Stari kanci lovici mlade stiky zase pouzivaji oplzle "Slecno, nevideli jsme se uz nekdy?" ... moznosti je plna rada *smich* A jet na rande autobusem (se svou vyvolenou - to jak se dopravis na misto setkani ty, je putna), to zrovna neni znak solventnosti, zvlaste pokud jsi ve veku, kdy vetsina tvych kamaradu nejakym tim autem uz disponuje (nebo si ho aspon je schopno pujcit na to rande). Ale zase je to dobre sito a pokud ti po prvnim rande neda kosem, tak vis, ze: a) te miluje a nejde ji o prachy, b) je zoufalejsi nez ty, c) potrebuje nejakyho moulu ke svym detem z predchoziho vztahu *frajer*

gara2

Omlouvam se, prehledl jsem se a myslel jsem, ze v dotazu stoji, jak oslovit zenu a pozvat ji na rande a ne jen samotne pozvani na rande ;)

polulinapermanenta

Pořizovat si kvuli rande autobus mi připadá dost originální. Slečna určitě ocení, protože taxíkem nebo na kole jezdí kde kdo. Moje babička jela z kostela ze svatby tramvají- speciální svatební, pro tento účel pronajatou a vyzdobenou. Dnes už by to asi nešlo, ale možná jo.

forestr24

Sem myslel jako jestli to slecne nebude vadit kdyz prijedu na rande mhd

forestr24

Proste kdyz prijedu na rande MHD tak jestli to nebude slecne vadit.

Kdyby to bylo za mého mládí, mě tedy bys okouzlil úplně nejvíc, kdybys přijel na koni. V té době frčel Divoký západ, filmy s Vinnetouem, country písničky Waldy Matušky i jiných. Všude se to jen hemžilo koňmi a kovboji. Už jenom třeba: ... často k nám jezdívá s kytkou růží, nejhezčí z kovbojů v okolí...co na tom, že kovboj byl vlastně "jézetďák". Byla to prostě romantika jako hrom!;)

Jinak na rande se nechodilo na kávu, ale do přírody a nemyslím to nějak dvojsmyslně. Prostě se pocourat. A pěšky. Hodně chlapců také jezdívalo na rande na Pionýrech od 05 po 21, to byla velká móda. A jak každá vyvolená byla ráda, když ji chlapec svezl.

Tak si z toho autobusu vůbec nic nedělej, proč by ses styděl? Za co? Ukaž se té dívce takový, jaký skutečně jsi, nemachruj, chovej se přirozeně. Já bych Ti tu MHD zaručeně odpustila. Ale přivez jí aspoň jeden květ. To dívky potěší.*palec*Jaga.

lidus*
hodnocení

0x

Je to snadné, zeptáš se zda by nešla do kina, na kafe a podobně. Mé dcery se její manžel zeptal v šalině při cestě do zaměstnání zda by nešla na vánoční koncert na Petrov, že dostal v práci dva lístky, šla a dnes už mají dceru.

amadeus*
hodnocení

0x

Zkuste následující věty, ze kterých jde mnoho žen do kolen:

"Slečno, ač s tím nesouhlasím, společenské konvence jaksi požadují, abychom, ještě než se spolu vyspíme, šli na rande. Co říkáte třeba na támhletu kavárnu?"

otázka 1) Nijak si to nekomplikujte a klidně se jí zeptejte tak, jak navrhujete, to ji určitě neurazí. Pokud se neznáte, asi by se slušelo představit. Já obvykle šel rovnou k věci a řekl jsem jí, že mě moc přitahuje, protože pokud v té chvíli kývne, je jasné, že i vy ji přitahujete.

otázka 2 ) To záleží na věku. Pokud vám je čerstvých 18, pak je to fuk. Pokud 25, tak je to asi nepříjemné. V každém případě by bylo lepší vybrat něco poblíž jejího bydliště, aby dojíždění MHD bylo jen na vás.

nu*
hodnocení

0x

nesmysl, prostě jí oznámíš že jdete spolu do kina nebo na kafe..Když se jí budeč přiblbe vyptávat zdy by náhodou někdy na chvilku někam nešla a ona odpoví NE, NEŠLA...jsi v koncích, začneš koktat a nebudeš vědet jak se z té situace vykroutit s čistým štítem...Neboj se ničeho, chlap má být rozhodný a ona to pozitivně ocení:-P

chrest*

přesně tak, spíš jí to jak kdyby oznámit, že do toho kina na kafe jdete, zbytečně se jí nevyptávej :) s tou dopravou záleží kolik jí je a jaké má třeba zvyky no, ale když budeš vystupovat jistě a sebevědomě (ale ne namyšleně), tak s tím nebude mět problém... a když řekne že ne tak se usměj a s klidem jí řekni ok tvoje mínus :) hotové

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]