Nejste přihlášen/a.
V příštím týdnu se mám sejít s holkou (22let), ptal jse se jí a nic přinýst nechce ... proto bych pro ní chtěl vymyslet nějaké překvapení, nebo něco co by jí zaujalo... Poslední dobou mě nic nenapadá...
Prosím jen vážné rady...
První schůzka? Stačí kytka. Vždyť ani nemáte jisté, že vy ji sám zaujmete nebo naopak, a může zůstat jen u té první schůzky. Tak proč vymýšlet kdovíjaký dárek? A když byste nepřinesl vůbec nic, tak by se také svět nezbořil. Příště byste to vynahradil. Neříkám, abyste byl na dívku škrt a lakomec, ale jestli se jí líbit nebudete (nebo ona vám), tak ani sebelepší jídlo v nejdražší restauraci to nenapraví.
A co úplně náhodou objevit restauraci, úplně náhodou dostat hrozný hlad a vejít tam? Tam už vás uvede číšník k připravenému stolu s lahvinkou něčeho dobrého, kytičkou na stole a třeba i zapálenými svíčkami.
to je super... bohužel, bydlí na vesnici a domluvil jsem se s ní že za ní přijedu.. navrhoval jsem že jí vezmu někam do města... říkala že se projdem v přírodě... takže louky lesy a tam restauraci neobjevím bohužel...
No, ale teď, když už jste se zeptal, tak stejně v koutku duše, bude něco od Vás očekávat. Takže nějakou maličkost, jak již radili ostatní. - stařenka
Jedna mušlenka k úvaze: když vezmete špekáčky, rozkrojíte je napúl (napříč, ne podélně), tím lbíčkem je napíchnete na čpejli a kolem řezu zapícháte párátka (taková, co jsou na jedné straně rozšířená, a zapícháte je tak, abou tvořila takvý věteček v rovině řezu, tím rozšířeným samozřejmě ven), dostanete krásnou kytici gerber
To je chyb, to je chyb. Tak znovu:
Jedna myšlenka k úvaze: když vezmete špekáčky, rozkrojíte je napůl (napříč, ne podélně), tím bříčkem je napíchnete na špejli a kolem řezu zapícháte párátka (taková, co jsou na jedné straně rozšířená, a zapícháte je tak, aby tvořila takový věneček v rovině řezu, tím rozšířeným samozřejmě ven), dostanete krásnou kytici gerber
Tak já myslím, že nějaká drobnost, to jsou body navíc. Kytka je určitě fádní, bonboniéra taky, ale na druhou stranu, tím nic nezkazíte. Každopádně pro mě byl třeba hezký dárek měsíční kámen, podle mého data narození. Nebo v obchodech s dárky se prodávají takové různé blbosti pro štěstí, keramické, za pár korun nebo něco, kde je napsané její jméno, takové klíčenky, klipásky nebo něco od Albi... Určitě by to něco chtělo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.