Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký dárek na první rande?

Od: romanoman odpovědí: 16 změna:

V příštím týdnu se mám sejít s holkou (22let), ptal jse se jí a nic přinýst nechce ... proto bych pro ní chtěl vymyslet nějaké překvapení, nebo něco co by jí zaujalo... Poslední dobou mě nic nenapadá...

Prosím jen vážné rady...

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

3x

První schůzka? Stačí kytka. Vždyť ani nemáte jisté, že vy ji sám zaujmete nebo naopak, a může zůstat jen u té první schůzky. Tak proč vymýšlet kdovíjaký dárek? A když byste nepřinesl vůbec nic, tak by se také svět nezbořil. Příště byste to vynahradil. Neříkám, abyste byl na dívku škrt a lakomec, ale jestli se jí líbit nebudete (nebo ona vám), tak ani sebelepší jídlo v nejdražší restauraci to nenapraví.

anchesenpaamon
jiste, staci kytka. A popravde se ptat neni moc normalni :). Neptala bych se a dovezla ji kytku, jestli chcete byt originani, kupte kaktus, bud ho vyhodi, protoze vas dale videt nebude chtit, nebo si ho necha na pamatku, nebo se na nej za dvacet let podivate (pokud ho neumuci) spolu a reknete si, jaky to bylo hezky prvni shledani ...

marenka*
hodnocení

2x

A co úplně náhodou objevit restauraci, úplně náhodou dostat hrozný hlad a vejít tam? Tam už vás uvede číšník k připravenému stolu s lahvinkou něčeho dobrého, kytičkou na stole a třeba i zapálenými svíčkami. ;)

romanoman
hodnocení

to je super... bohužel, bydlí na vesnici a domluvil jsem se s ní že za ní přijedu.. navrhoval jsem že jí vezmu někam do města... říkala že se projdem v přírodě... takže louky lesy a tam restauraci neobjevím bohužel...

krkovicka*
Co nějaký dáreček?Bonboniera,vím je to fádní,ale učiný,k tomu bych připojila jednu růži.Z těch dárečků třeba a to jsem taky dostala na 1.schůzce kamínek s namalovaným čtyřlístkem,prý pro štěstí-mám ho dodnes,pak taky jednou jsem dostala 1cm delfínka na šnůrce,v delfinku voda,ve vodě zrníčko rýže,na zrníčku napsané mé jméno.Nádhera.To bylo sice už na druhý schůzce,pro delfínka si milej odskočil do Španělska,když jeli s kamarádama na brigadu sběr jahod.Byla to ruční práce :-D jen pro představu,vím,že do Španělska nemířite.Mají různé předměty se jmény,tužky,hopíky,klíčenky,hrníčky...
cocinkamichalka*

No, meze jsou sice ještě studené :), ale pokud bude teplo - co si udělat venku piknik? Taková malá náhrada za restauraci... Dobré víno, nějaké ty tousty, dneska se dá koupit i chlazené suši a spousta dalších specialit :)

hodnocení

1x

Kytkou nic nezkazíš.

romanoman
hodnocení

no já se jí právě ptal a to byla asi chyba.. říkala že nic nechce...

buss

A proč se ptáš? Třeba jsi chtěl slyšet to NIC.

pt®

No, ale teď, když už jste se zeptal, tak stejně v koutku duše, bude něco od Vás očekávat. Takže nějakou maličkost, jak již radili ostatní. - stařenka

hodnocení

0x

Jedna mušlenka k úvaze: když vezmete špekáčky, rozkrojíte je napúl (napříč, ne podélně), tím lbíčkem je napíchnete na čpejli a kolem řezu zapícháte párátka (taková, co jsou na jedné straně rozšířená, a zapícháte je tak, abou tvořila takvý věteček v rovině řezu, tím rozšířeným samozřejmě ven), dostanete krásnou kytici gerber :)

doplněno 05.04.11 13:07:

To je chyb, to je chyb. Tak znovu:

Jedna myšlenka k úvaze: když vezmete špekáčky, rozkrojíte je napůl (napříč, ne podélně), tím bříčkem je napíchnete na špejli a kolem řezu zapícháte párátka (taková, co jsou na jedné straně rozšířená, a zapícháte je tak, aby tvořila takový věneček v rovině řezu, tím rozšířeným samozřejmě ven), dostanete krásnou kytici gerber

l12143
hodnocení

0x

Tak já myslím, že nějaká drobnost, to jsou body navíc. Kytka je určitě fádní, bonboniéra taky, ale na druhou stranu, tím nic nezkazíte. Každopádně pro mě byl třeba hezký dárek měsíční kámen, podle mého data narození. Nebo v obchodech s dárky se prodávají takové různé blbosti pro štěstí, keramické, za pár korun nebo něco, kde je napsané její jméno, takové klíčenky, klipásky nebo něco od Albi... Určitě by to něco chtělo ;)

ano*
hodnocení

0x

Já jsem dostala na prvním rande kovový přívěsek se slonem pro štěstí - na klíče s karabinkou, nosím ho pořádm a je to milé..

romana*
hodnocení

0x

Ahoj nikdy se neptej holky co chce přinést,pokaždé odpoví stejně,nic,dekuji, Ale přines jí to bez toho aniž by ses jí ptal,,,já bych ji přinesla rozhodne čokoládu, ta potěší=)

buss

ano, nejlépe Modré z nebe ...

kritik*
hodnocení

0x

Dávat cokoliv hodnotnějšího = kupovat si přízeň, a to není dobré. Když už bylo slíbeno - tak nějakou maličkost. Nějakou blbinku pro štěstí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma dárek rande

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]