Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Padaj mi vlasy-jak zakročit?

Od: lenatka* odpovědí: 5 změna:

Ahoj potřebovala bych poradit,je mi 14 a začali mi najednou padat vlasy,jako by se lámou a taky vypadávaj,můžete mi říct co proti tomu mám dělat?než mi totálně vypadaj? fakt mě to trápí,děkuju za odpovědi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

Co takhle zkusit nějaký šampon.TV je takových reklam plná.Zašel bych se zeptat někam do drogerie,tam ti některý doporučí.

A myslím,že už se zde toto téma také řešilo...;)

doplněno 12.11.09 19:41:

Mrkněte sem : poradte.cz/... *cteni*

doplněno 12.11.09 19:55:

poradte.cz/...

malvinka*
hodnocení

0x

Může se jednat o alopecii nebo hormonální nerovnováhu nech si vyšětřit odběr krve na štítnou žlázu .

amlim*
hodnocení

0x

Z praxe doporučuji vyšetření štítné žlázy.Dojdi ke svému obvodnímu lékaři a on tě pošle na endokrinologii. A NEBOJ,TO BUDE V POŘÁDKU!*mala*

hodnocení

0x

Velmi málo informací! Doporučuji velmi rychle navštívit kožního lékaře (dermatologa).

papene*

:)

Hormonální změny

Vypadávání vlasů u žen se nejčastěji objevuje právě v období, kdy jsou hormony jako na houpačce: během puberty, těhotenství, kojení, menopauzy atd. Tělo reaguje vypadáváním vlasů. Pokud se stav samovolně neupraví během přibližně půl roku, nechte si změřit hladinu hormonů v krvi. Stabilizovat ji může i podávání hormonální antikoncepce.

Více: tn.nova.cz/...

regaine.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]