Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,začala jsem si barvit vlasy na blond,ale zjistila jsem,že se mi začaly lámat vlasy.Máte někdo stejný problém?Co používáte na poškozené vlasy?Děkuji
Já používám HENNU-Skutečná henna vlasům prospívá, protože jim poskytuje cenné bílkoviny. Lidé se suchými vlasy musejí po hennování častonanést zvlhčující kůru, aby vyvážili výslednou tvrdost a lámavost vlasů. Ti,kdo potřebují "vyspravit" poškozené vlasy bílkovinami, používají čistou hennu pro její posilující účinky.
Příště na barvě nešetřete a kupte si kvalitnější, ne tak agresivní. Myslím, že s nimi budete mít problémy, dokud neodrostou a neostříháte je. Spálila jste je na chemlon.
Řekla bych udělat zábal- olivový olej, žloutek a šťávu z citronu, ale dnes už jsou mnohem profesionálnější a vychytanější výrobky v kvalitnější drogerii. Poptejte se tam.
Chtělo by to kůru a pak bezoplachový přípravek.
Když si zlomíte nehet, tak musíte počkat, než Vám znovu naroste. Tak samé to je u vlasů. Vlasy mají dvojí funkčnost. První je tepelná izolace, druhá je zbavování těla těžkých kovů transferem do vlasů, kterých se nelze zbavit močením. Vlas je po chemické stránce globurální bilkovinou, která při rozštěpení není schopna srůstu. Vlas je tedy mrtvá tkáň (nikoliv vlasové lůžko). Musíte tedy počkat, než Vám narostou nové. Moje rada je tedy: Méně peroxidu, více přirozenosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.