Nejste přihlášen/a.
ahojky vsem..prosim potrebuji pomoct..mam velmi suche a poskozene vlasy.. ktere se mi ulamuji a tudiz mi nerostou..chci mit dlouhe vlasy..poradte mi prosim co by mi mohlo pomoci jak na ruct..treba tabletky tak na suchost a ulamovani vlasu..moc dekuji za rady
Zkuste BIOSIL PLUS, v lékárně stojí kolem 60kč. Je to na podporu růstu vlasů, lámání i padání, ale musí se to brát minimálně 3 měsíce, aby to mělo účinek.
uz jsem o tom slysela..stirhat se teda dat nechci to opravdu jako.. pac nebudu chodit s kratkymi vlasy.. mate osobne nejakou zkusenost s biosilem plus?
Není nutné ostříhat se na ježka, ale bezpodmínečně se musí ostříhat poškozené (roztřepené nebo zeslabené) konce. Jinak nemáte šanci se s problémem vypořádat - víc se toho uláme, než naroste a je to nekonečný boj. A nevěřte žádným prostředkům, které poškozené konečky "zacelí" - je to totální nesmysl, jako byste čekala, že napůl ustřižený nehet zase přiroste.
doplněno 04.11.09 08:52:A doporučuji používat vlasovou kosmetiku jen z lékárny, nepoužívat kulmu, natáčky, tužidla a další věci, které vlasy poškozují a vysušují.
Ano mám,padaly mě po operaci vlasy,doporučila mi biosil doktorka.Vlasy padají o dost méně a ještě mi hodně zesílily nehty.Vlasy rostou také lépe,ale já chodím nakrátko,tak to tak nepozoruji. Asi máte ty vlasy barvené, že? Chtělo by to přestat barvit a zkusit ještě různé vyživující masky na vlasy, nebo je dobrý olivový olej s citr.šťávou- napatlat, zakrýt igelitem a ručníkem, nechat zapařit a pak dobře smýt. Dobrá je i majonéza na hlavu, na zábal...to jsou takové letité rady,ale jsou účinné...Tak ať se Vám to zlepší, ty konečky to chce střihat často...
moc dekuji za radu.. biosil si koupim.. a jeste jsem se chtela zeptat jak je to s tim olejovym zabalem? jestli mam primo do toho olivoveho oleje nakapat citron? a kolik?jako napriklad jestli cely nebo pulka citronu staci..pak jak rikate zakryt tim igelitem a rucnikem a nechat zaparit na jak dlouho? doufam zhe mi ty vlasy z te masky nevypadaji.. a jeste muj posledni dotaz: potom si muzu normalne vlasy umyt samoponem a kondicionerem..?
Majonéza je vlastně olej se žloutkem a citronem. Tedy domácí majonéza. Ta kupovaná ale je nastavovaná kdoví čím. Jsou tam nějaká ztužovadla, chemikálie.
Ale teď mi došla regenerační kúra od GLISS KURu, TOTAL REPAIR a tak jsem kupovala v drogerce a koukala jsem i okolo. Je tolik specializovaných přípravků, že kupovaná majonéza není asi to pravé ořechové.
Chtělo by to šetrný šampon na časté mytí pro poškozené vlasy. A pak nějaký kvalitní přípravek , který se opláchne a pak na to takový, který se neoplachuje. Všecko od jedné značky.Tak mě poučila kadeřnice.
Jinak bych měla na hlavě rozzuřenou drátěnku. Zajděte do droderky a dejte řeč s prodavačkou. Za 300-400kč to stojí. Když v konečném důsledku sečtete náklady za pokusy, vyjde to nastejno.
Já osobně jsem s Glissem velice spokojená. Přípravek, který se neoplachuje se nanáší tak, že vlasy vysuší ručníkem, naklotit nad vanu a nanést na konce vlasů. Ne na pokožku. A vyfoukat vlažným vzduchem. Ne horkým.
Tak holky, to jste me fakt rozesmali , uz vidim tu chudinku jak si na vlasy patla majonezu nebo tatarku, ha ha ha
, ale protoze Vas nechci podezrivat z nejakeho zertu, budu tomu take verit a zadavatelko, jak vyzkousite, napiste! Camelot
Pokud bych mel poradit ja, tak predne souhlasim s Martinou30, jsem take zastancem ostrihat a pecovat si o ne prirodnimi produkty, zadne chemie! Ostrihat klidne na uplne kratko, 2 ci 3 milimetry, by jste neverila, jak by Vam to treba sluselo, spousty zen to odrazuje, ale je to hezke, sexy , tedy zena musi mit tedy vhodnou tvar, to je fakt. Camelot
Pokud je vlas nebo cibulka mrtvá už ji asi ničím neoživíme,že by mrtvá a živá voda.Pokud se vlas ostříhá ,tak se obživne a už se na něj může dát i ta slavná majonéza
a jak píše camelot,.změna a krátký střich je sexy a to mohu potvrdit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.