Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přístroj měřící celkovou diagnostiku těla

Od: sellik odpovědí: 16 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zde poradit co si myslíte o přístrojích vyšetřující celkové tělo?

Zaujala mě tato nabídka: hyperslevy.cz/...

Myslíte si, že výsledek na tomto přístroji bude mít něco do sebe nebo je to tahání peněz z lidí?

Jde mi o to, že je se cítím poslední 3roky celkem unavená, bolívá mě celkově všechno možné, včetně častých bolestí hlavy a chtěla bych se nechat celkově vyšetřit. Mám celkem špatnou obvodní doktorku, která mě jen poslala na krev, kde mi nic pořádně nezjistili, protože mi jen řekla, že mám krvinky vpořádku.

Neporadil by mi někdo prosím?

Děkuji vám pěkně

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, napíši Vám jen dojem, který na mě ta stránka udělala. Pod "pohrůžkou" slevy Vám prezentuje soukromá firma, že její vyšetřovací metoda je ta nejlepší. Pochybuji, že po vyšetření odejde někdo zcela zdráv - každému něco najdou a doporučí léčbu. Léčba bude asi zase u této firmy (možná dlouhodobá), k tomu doporučené "léčivo" a vše nebude zdarma, ale drahé. Celé to činí dojem neserioznosti, resp. jasné komerce a "výtah" peněz z lidí. Zdravím!

P.S. Rozhodnutí je na Vás.

doplněno 03.10.16 21:56:

Možná raději uvažujte o změně praktického lékaře (snad najdete ochotnějšího). Pokud využijete onu slevovou nabídku, tak si pořádně přečtěte, co jim podepisujete (a jestli je z toho úniku bez pokut apod.).

doplněno 08.10.16 17:06:

On je asi fakt, že pokud jde o diagnostiku, tak nejlepší a nejpřesnější diagnostik je až patolog .

uska*
hodnocení

1x

Pokud máte nervy na to, aby jste se nenechala ukecat na jejich produkty a léčbu, tak do toho jděte. Maximálně vás to bude stát 1500,- Kč.

Vaše neduhy v protokole pak ale řešte s lékaři.

stir*
hodnocení

0x

nejak jsem se nedocetl, jak vas to uzdravi. zakladem je jidelnicek, ne nejaka diagnoza...

hodnocení

0x

Ano, výsledek má něco do sebe. A sice to, že si vašimi penězi někdo bez větší námahy namastí vlastní kapsu *zed*.

Tak přemýšlím proč nemocnice na celém světě vyhazují stvky miliónů korun za nespolehlivé přístroje a velmi drahá vyšetření (například CT), když to jde tak jednoduše a lacino. *haha*

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Budiž vám varováním, že použití toho "zázraku" stálo zázračných 7.000,-Kč. Potom ten "zázrak" odpárali a zbyla obyčejná svítící a blikající mašinka a 1.500,-Kč. Jsem přesvědčena, že když si sednete doma před televizi (taky umí svítit a blikat) a budete popíjet bylinkový čaj s medem, uděláte pro své zdraví mnohem víc a ušetříte patnáct stovek. *tuc* Ida

balzerka
hodnocení

0x

Dcera na tom byla. Potvrdily se jí známé slabiny, dozvěděla se, na co si dát pozor, jaký orgán si hlídat,kde má kondici na hraně. Jen je problém. Prevenci si musí nastudovat sama a léčbu stále oddaluje. Bojí se to říct své doktorce, že ta by se cítila, že ji obchází, že by doktorku tím urazila nebo, že by ta odmítla závěry tohoto vyšetření vůbec přijmout.Nakonec se dala na odkyselení podle jedné knížky Hany Synkové a potíže ustaly.

hodnocení

0x

Já na takové šarlatány nevěřím,,to by už měli Nobelovku a ne pokoutně "léčit"----ale co neudělá člověk aby zjistil co mu je..Nechte si udělat veškeré krevní testy a zajděte si k odborníkům.

Má sestřenka ta chodí stále po takových:::::a on jí řekne Flavobion a Q10 a ještě nějaký potravinový preparát,Dává za to fůru peněz a i jiné takové služby jako jsou věštci a pod.

Ztratil se jí syn a ten všeználek jí řekl kde je ,ale doslova blbě...Syn si vzal život a byl úplně jinde.

Je to jen Z lidí tahat peníze...

balzerka

Ale oni neléčí, to je diagnostický přístroj. A jsou tam lékaři.

Píše mu jaké léky...úplně obyčejné,,aby nic nezkazil

fik
hodnocení

0x

Na diagnostiku těla si budeš muset ještě pár roků počkat,až budou z lidí kyborgové*smich* pak připojíš kabel a budeš mít hnedka diagnostiku.

Jinak o tomhle pochybuju,jak na tom jsi pozná jen dobrý doktor a pár vyšetření,jestli nejsi spokojena s obvodní doktorkou,můžeš ji změnit

uska*
hodnocení

0x

Já tazatelku chápu. Není jí dobře a lékaři tvrdí, že je vše v pořádku. Hledá jakoukoliv jinou možnost dopátrat se příčiny. Já jsem to zažila, lékař sdělil - musíte se s problémy naučít žít. Kdybych na něj dala, tak jsem zůstala na vozíku. Co byste jí doporučili vy, co jí zrazujete? Někdo hledá pomoct v homeopatikách, někdo v této diagnostice, jiný v léčitelích atd.

I výsledek této metody se musí brát s rozumem. Např. na přístroji se zobrazí špatně fungující ledviny, tak tazatelka si může pomoct sama v přírodních lécích a přitom nenápadně navést svého lékaře na kontrolní vyšetření. Budou-li ledviny v pořádku, hurá a bude pátrat dál. Nevyužila jsem této metody, ale jak si člověk nepomůže sám, nemůže spoléhat na naše zdravotnictví.

balzerka

Uško, tak tak, moje řeč.

uška,,že jsem tak smělá jakou nemoc vám lékař nepoznal a jak jste si ji vyléčila jiným způsobem,,,to by mne opravdu i zajímalo

uska*

zavinac - jako vždy, chápete odpovědi jinak, než většina ostatních. Já se sama nevyléčila, ale díky jiným metodám jsem byla nasměrována na jiné oddělení v nemocnici, kde přišli na příčinu mých problémů a taky mi pomohli.

Víte co..já reaguju jak vy píšete,,podle vašeho psaní jsou tedy někteří doktoři k ničemu ,když vás takhle zanedbali.Já jsem se ptala asi špatně chápete úplně na něco jiného... než odepisujete.Pište k věci a ne oklikou --kdo vám pomohl ,,vyznělo to tak,že nějaký léčitel.

A buťe tak laskava a opět mne neponižujte,,,já vás také nechávám na pokoji díky-

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]