Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Diagnostika METATRON-ZKUŠENOSTI

Od: karlosdos* odpovědí: 7 změna:

Máte někdo zkušenost s vyšetřením na diagnostickém zařízení METATRON?

Není to zase nějaká finta,jak vytáhnout z lidí peníze?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

vzhledem k mytologii nazvu urcite *smich* a co potrebujete mermomoci diagnostikovat? :)

karlosdos*
hodnocení

Já nic,jenom vidím na netu reklamu na zázračný přístrojmkterý Vám diagnostikuje všechny nemoci a parazity v těle ,nyní ze 7000 na 1400Kč.sleva.Už to prý existuje 6 let a má to moc spokojených pacientů. Tak se jen ptám,jestli na tom někdo byl,nebo má nějaké zlušenosti.

nox®
hodnocení

0x

Zrovna nedávno jsem ohledně tohoto zařízení viděl jeden velice pozoruhodný test.

Jsou zde další dvě části, doporučuji zkouknout. Například test jahodového kompotu je velice zajímavý. :)

karlosdos*
hodnocení

Děkuji,tak už mi je to jasné,zase oblbovák na lidi.

roman68*
hodnocení

0x

prosím zamyslete se !

možná to ten stroj dovede-diagnostikovat všechny nemoce...ale !

jaká je pravda? medica mente.mo medicamentis !

"léčí mysl , ne léky" ! k čemu je vám informace o všech neduzích jaké máte, když nemáte MOTIVACI se vyléčit "zevnitř"?

v tomhle vám žádný přítsroj nepomůže..možná osvícený léčitel, která vás jednou (maximálně 3 x) "nakopne" a dostane "nahoru", abyste ochutnali jaké to je, mít to v hlavě v pořádku a měli prožitek blaženosti a svobody mentálně i tělesně zdravého člověka...

nikdo*
hodnocení

0x

TADY. Je docela střízlivý článek.

hodnocení

0x
Doplním odkaz na starší otázku: poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]