Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak překonat strach z prvního milování?

Od: felwine* odpovědí: 12 změna:

zdravim,prosím o veškeré rady . . . je mi už 24 a stále jsme pana,proste jde o strach o nic vic a o bolest asi nejvic furr t se toho bojim.. to j ten duvod proč se snikým ješte nespala. Když sem s klukem v postely ,tak třeba mi šahá mezi stehny,ale jak mile se sanži zajet hloubeji,tak začnu se cukat,třepu se a nedokážu ho tam pustit..moc me to trápí tohle to..:/ jak tomu zabránit? pokouší se mi tam zajet prstem,ale začnu hned nahlas knučet,nei mi to příjemný..:/ i když su vlhká se mi zdá,tak to moc nejde..jak se pak má do me dostat penisem?:/ prosím jak to napoprvé mám zvládnout?UŽ NECHCI BÝT pana:/

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Také zdravím. Nelámejte to přes koleno. Až budete připravená, oddejte se své touze, ne strachu. Pokud Vás bude mít přítel rád tak počká, až budete připravená a budete to opravdu chtít. Stresovat se předem a jakkoli se na to připravovat, nemá smysl. Musíte být uvolněná a opravdu to chtít. Ne se do ničeho nutit jen proto, abyste už nebyla panna. Nemáte nic zmeškáno. Mrkněte do této diskuze a našlo by se jich více...Nejste sama kdo se prvního milování bojí:

poradte.cz/...

doplněno 05.04.16 22:05:

Možná je problém i v partnerovi, viz Vaše nedávné vlákno. Nejistota Vás může i odrazovat...?

poradte.cz/...

joudic*
hodnocení

0x

Chtelo by to starsiho nebo zkuseneho partnera, aby se o vse opatrne postaral :) A take se zda, ze vy byste se mohla trochu uvolnit, ale to porad spada do te prvni vety :)

rv*
hodnocení

0x

Troška alkoholu pomůže.

hk
hodnocení

0x

Musíte počítat s tím, že se styk napoprvé nejspíše stejně nepodaří kvůli pevné bláně a bolesti. Tedy si kupte předně lubrikační gel. Když to nepůjde ani s gelem jděte na gyndu. Byla jste vůbec někdy na prohlídce?

felwine*
hodnocení

bylo mi řečeno před peti lety,že mám jit na prohlidku,až budu mit sex...byla sem tAM,ale prohlidnout me asi nemohla,když sme ješte nemela kluka.

hodnocení

0x

že jsi ve 24 letech panna, to neřeš, já to měl podobně a nikdy to nikdo neřešil. On ten strach z milování je jako strach z řízení auta. Moje švagrová má papíry asi 4 roky. Po autoškole nejezdila, protože se prostě bála a tak dlouho to oddalovala až dostala z řízení téměř panickou hrůzu. Tak jsem si na ní udělal čas, půjčil jsem jí svou Octavii. Seděl jsem vedle ní a jezdili jsme tak dlouho (několik týdnů) až postupně ten strach odbourala. Teď jezdí jak drak a sama. Ty to musíš udělat podobně.

Přítel do tebe strčí prst a už jsi v křeči. Tak si zkus až budeš sama doma si tam prst strčit ty. Nebudeš ve stresu z partnera a uvidíš, že na tom nic není. Sice penis je větší než prst, to je jasné, ale pokud není nějak abnormálně velký a ty budeš dostatečně zvlhlá, vleze do tebe jako nic, protože pochva je elastická a přizpůsobivá. Všechno to je jen a jen o hlavě (psychice). Chlapovi, když je v psychické nepohodě, taky selhává erekce, to je prostě přímá úměra. Já ti radím, neboj se toho, protože nemáš čeho a uvidíš až odbouráš ten svůj psychický blok, že se ti sex bude líbit. Držím palce. *palec*

doplněno 05.04.16 22:00:

Hele a kdyby ti to jó nešlo, tak tě zaučím, na to jsem odborník *smich*

joudic*

no taky bych umel pomoci, ale nechtel jsem to takhle psat narovinu *smich* navic o tohle slecne urcite nejde :)

Jasně, o to jí nejde, ale znáš to :)

hk

Jeden odblaňovač vedle druhého. Právě proto ta slečna má pohnutou mysl.

felwine*
hodnocení

no dekuju chlapci,ale to neni třeba:D budu muset to nejak dát:DD

pb®
hodnocení

0x

A co sama? Sama nikdy nic? Pohlavní pud Vás dosud nedonutil k onanii? Tampóny taky nic? Vy nejste případ pro gynekologa, ten s tím nic nenadělá, pokud se ani nemůže podívat dovnitř. Což když nedáte prst, nedáte ani zrcadla a u panen se stejně vagínou nevyšetřuje. Vy jste případ pro sexuologa. A ten stejně nejspíš poradí začít u sebe, tedy nebát se sama sobě sáhnout mezi nohy. Nejdřív sama prst vlastní, potom prst cizí.

ehm

Začinat ve 24 letech se sexem je u zeny docela pozde, blana uz neni nejpruznejsi a pokud se normalne styk nepodari, tak problem vyresi bezbolestne a spolehlive gynekolog *jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma první milování

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]