Nejste přihlášen/a.
zdravim,prosím o veškeré rady . . . je mi už 24 a stále jsme pana,proste jde o strach o nic vic a o bolest asi nejvic furr t se toho bojim.. to j ten duvod proč se snikým ješte nespala. Když sem s klukem v postely ,tak třeba mi šahá mezi stehny,ale jak mile se sanži zajet hloubeji,tak začnu se cukat,třepu se a nedokážu ho tam pustit..moc me to trápí tohle to..:/ jak tomu zabránit? pokouší se mi tam zajet prstem,ale začnu hned nahlas knučet,nei mi to příjemný..:/ i když su vlhká se mi zdá,tak to moc nejde..jak se pak má do me dostat penisem?:/ prosím jak to napoprvé mám zvládnout?UŽ NECHCI BÝT pana:/
Také zdravím. Nelámejte to přes koleno. Až budete připravená, oddejte se své touze, ne strachu. Pokud Vás bude mít přítel rád tak počká, až budete připravená a budete to opravdu chtít. Stresovat se předem a jakkoli se na to připravovat, nemá smysl. Musíte být uvolněná a opravdu to chtít. Ne se do ničeho nutit jen proto, abyste už nebyla panna. Nemáte nic zmeškáno. Mrkněte do této diskuze a našlo by se jich více...Nejste sama kdo se prvního milování bojí:
Možná je problém i v partnerovi, viz Vaše nedávné vlákno. Nejistota Vás může i odrazovat...?
Musíte počítat s tím, že se styk napoprvé nejspíše stejně nepodaří kvůli pevné bláně a bolesti. Tedy si kupte předně lubrikační gel. Když to nepůjde ani s gelem jděte na gyndu. Byla jste vůbec někdy na prohlídce?
že jsi ve 24 letech panna, to neřeš, já to měl podobně a nikdy to nikdo neřešil. On ten strach z milování je jako strach z řízení auta. Moje švagrová má papíry asi 4 roky. Po autoškole nejezdila, protože se prostě bála a tak dlouho to oddalovala až dostala z řízení téměř panickou hrůzu. Tak jsem si na ní udělal čas, půjčil jsem jí svou Octavii. Seděl jsem vedle ní a jezdili jsme tak dlouho (několik týdnů) až postupně ten strach odbourala. Teď jezdí jak drak a sama. Ty to musíš udělat podobně.
Přítel do tebe strčí prst a už jsi v křeči. Tak si zkus až budeš sama doma si tam prst strčit ty. Nebudeš ve stresu z partnera a uvidíš, že na tom nic není. Sice penis je větší než prst, to je jasné, ale pokud není nějak abnormálně velký a ty budeš dostatečně zvlhlá, vleze do tebe jako nic, protože pochva je elastická a přizpůsobivá. Všechno to je jen a jen o hlavě (psychice). Chlapovi, když je v psychické nepohodě, taky selhává erekce, to je prostě přímá úměra. Já ti radím, neboj se toho, protože nemáš čeho a uvidíš až odbouráš ten svůj psychický blok, že se ti sex bude líbit. Držím palce.
Hele a kdyby ti to jó nešlo, tak tě zaučím, na to jsem odborník
no taky bych umel pomoci, ale nechtel jsem to takhle psat narovinu navic o tohle slecne urcite nejde
A co sama? Sama nikdy nic? Pohlavní pud Vás dosud nedonutil k onanii? Tampóny taky nic? Vy nejste případ pro gynekologa, ten s tím nic nenadělá, pokud se ani nemůže podívat dovnitř. Což když nedáte prst, nedáte ani zrcadla a u panen se stejně vagínou nevyšetřuje. Vy jste případ pro sexuologa. A ten stejně nejspíš poradí začít u sebe, tedy nebát se sama sobě sáhnout mezi nohy. Nejdřív sama prst vlastní, potom prst cizí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.