Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechce závazný vztah

Od: felwine* odpovědí: 10 změna:

Zdravim,potřebovala bych nejspíš nejaké rady :/ seznámila sem se přes lide .cz s jednim klukem,chtel pořád ven, psaly sme si,a pak sme se sešly v lednu. Byli sme spolu venku asi 4 hodiny. Je mu 22 me 24,on chodí do školy na vysokou,já pracuji,ale problem je v tom,že on nechce nic závazného:/ ješte s holkou nikdy nechodil prý,jen snimi spával,to jsme si psaly co tak vím,když sme se ješte nevidely. Je možné že se bojí nečeho že kdyby to bylo vážný že má strach že bych ho nikam nepouštela apod? Prý mu vztah asi nevyhovuje,že chce občas s nekým zajit e projit na akci atd..(semnou nejspíš) moc me mrzí že je takový..má m ho ráda, atak snim to takto praktiuju jak on to chce..psal pak v sms že mu vadí že tuší že semnou to závazné je..asi podle mého chování nevim...a že mi nechce nekdy ubližit. pak psal i že semnoui bude pokračovat dál,a uvidme jak se to vyvine . Jak se chovat,aby se necitil že sem na nejho nejak uplá? Myslim že smsky mu už nepíšu vubec, a když je na fb pokaždý napíše vždycky on. Kamarádka tak chodila ven s klukem přes rok a až ted sou spolu, to taky nechcel nic závazného. Ale proč tuší že semnou to tak je? Psal že sem starší a pracujici a citlivá...sice ano,ale zamilovaná nejsu,jen proste bych byla radši kdyby časem to bylo lepší než je to ted..:/ On když neni v brne ve škole, tak je zas doma a má hodne práce okolo baráku s mamkou..tak to chápu. Pak mi i psal,že když sme mu napslaa je to tím že se ti nedostatečne libi m že nechce š nic vážnýho,nebo tím jaký jsi? Napsal asi oboji,ale nebavim se o vzhledu,ale o povaze,libi se mi i jiné holky a ty mi povahove sedi vic a to me asi brzdi. napsala sem tak si bud s tou která ti sedi vic,jestli chceš nemužu ti bránit..napsal : rád s tebou budu pokračovat dál a uvidime jak se to vyvine,ale nechci s tebou zacházet jak s kusem hadru jak si jednou psala,tak pokud ti to tak jak sme psal neva ,je to fajn:) prosim poradte mi co delat..chci se snim vídat,dál,ale taky nechci aby si myslel že nedelám nic jiného a čekám jen až mi napíše. Dekuju za vešekeré rady :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Ty chceš vztah, on ne. Není přece marné mít pár takových, jako jsi ty, v záloze. Pokud máš nějakou hrdost, tak ti musí být jasné, že tohle je ztráta času. Najdi si někoho, kdo bude skutečně chtít jen a jen tebe.

hodnocení

2x

Být vámi, kašlu na něj. Kluk vám jasně řekl, že nechce vztah a pokud vy ho chcete, budete se po celou dobu trápit (už teď se trápíte a to je teprve záčátek, kdy jste spolu ještě ani nespali). A to nemluvím o tom, že pokud kluk nechce vztah, pravděpodobně od něj nečekejte ani nějakou věrnost. A tím, že spolu nejste, mu to ani nemůžete zakazovat.

Pokud toužíte po vážním vztahu, hledejte kluka, který to má stejný. Tady jen strácíte čas s někym, kdo si s vámi jen hraje a vy mu na to hru přistupujete. Ve vašem věku už to nemáte zapotřebí dělat , člověk by měl vždycky mít nějakou hrdost...

Gismo, dávám vám bod, ikdyž mám výhradu. On si nehraje, on vyložil karty na stůl. ;)

hodnocení

1x

Také zdravím. Předně si Vy sama ujasněte, co chcete a očekáváte. Pokud se nechce vázat a řekl přímo, že se mu líbí i jiné holky, pak je docela možné, že stejné věci píše i druhým a jen si tak krátí čas. Pokud chcete vážný vztah, pak hledejte jiného s jiným přístupem. Vídat se můžete, ale musíte počítat s tím, že se to nakonec může ukázat jako škoda času..

doplněno 31.03.16 19:48:

On Vám to přece řekl jasně, že pokud Vám nevadí, že nechce vztah, nevidí důvod proč se s Vámi nescházet. Zdůrazňujete, že jste spolu ještě nespali. Možná i to je ten důvod, proč s Vámi zůstává v kontaktu. V každém případě vztah nechce a pokud si myslíte, že svůj názor změní až se s Vámi vyspí, musíte počítat i s tím, že to tak nebude. Je to Váš život a Vy mu chcete věřit každé slovo, takže tady bude každá rada marná. Ale přesto - važte si sama sebe a chtějte buď vztah, kamarádství, nebo poměr..To už je na Vás.

felwine*
hodnocení

ono je hrozne težké-když vás to k nekomu táhne:/ me je jasné že se to nezmeni..jenom jde o to že me to láká s nim takové to si neka m zatančit atd..ale i vztah doopravdový,proto se od nej nejak nemumim odpoutat, a sem i ráda že se nevidime furt a zas se na nej třeba vic tešim.. jak sem psala kamoška tak chodila rok s klukem co nechtel nic závazného a po roce sou spolu..uvidim co bude když psal uvidime jak se to vyvine dál...kdyžtak bych to musela ukončit:/ trápila bych se. kluk je fajn moc chytrej,ale bohužel nikhoo ješte nemel, a tak se zjevne boji nečeho akt nevim:/

felwine*
hodnocení

zapomela sme dodat-ješte sme spolu nespaly:)

eivlis*
hodnocení

0x

Jestli je to presne jak pises, tak pryc od nej. Tento vztah nevztah je k nicemu. Zaujalo me jak jsi psala, ze zamilovana nejsi, takze proc s nim teda jsi.. Uz to, ze je mladsi by mi vadilo, ale kazdej jsme jinej, beru.. Nicmene je fakt, ze on do tebe zamilovanej neni a ty vlastne do nej taky ne a vsechno je pod jakymi tlakem.. Je ti 24, tak proc ztracet cas s nim.. Tohle laska fakt neni, ale spise neco jak zoufalstvi a zoufalstvi neni nic hezkeho... Jak pise ladinpraha, tak jestli mas hrdost, tak se na nej vykasli, protoze s nim ji jen ztracis... Me rict chlap, ze se mu libi i jine hned na zacatku vztahu, tak by letel kominem.. Opravdu mejte sebeuctu..

felwine*
hodnocení

když sme spolu držíme se za ruce,psal že s nikým jiným nerandi,když neni semnou,učí se nebo jede domu na barák. kupuje mi skoro všecko proč? chová se ke me hezky když sme venku. Psala sem mu jestli me má rád když je semnou rád napsal že to dá rozum. je mi snim fajn a on řekl to samé. když sme spolu nespaly od ledna aznáme se přece tak se na me dávno vyašle ne?

eivlis*

Psala jsi, ze jste spolu jeste nic nemeli a to je mozna prave ono, ze se kluk snazi.. Nicmene je to opravdu tezke soudit a detaily vis jen ty a dej hlavne ty na to co citits...

felwine*
hodnocení

FAKT NEVIM CO DELAT..:/ kdyby mu šlo přece jen o sex,tak by mi dávno řekl,že má už jinou na randeni...ne,? má hodne práce se školou,a pak jede domuk mamce pak k tatkovi a semnou je málokdy,teda když má zrovna čas,tkže veřím že jinou na randeni nemá,psal,ale že s žádnou jinou nerandim,ale nechci se bránit jit s nejakou behat třeba

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]