Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se zeptat proč se červenám? Ostatní jsou tak bledí a já jsem jako jediná červená! Když se s někým bavím tak hned zčervenám prosím někdo mi poraďte co udělat abych nebyla červená třeba jestli začít s nějkým sportem a nebo jakou kosmetiku používat předem vám moc děkuji za odpověď
Sport nemá smysl, kosmetika jedině v silné vrstvě, což je samozřejmě vtip...červenání je v podstatě normální, je to především psychický problém, záleží kolik Ti je let, s kým a o čem se bavíš, na co při rozhovoru myslíš...mě osobně se červenání velice líbí! mám kolegyni co s tímto ,,problémem,, byla i kožním a nic jí neporadili, je to její celoživotní frustrace - bohužel, ale když se začne červenat, tak je velmi velmi roztomilá...
Myslím, že tvůj problém je především v mysli. Jestli máš permanentně červené tváře, svědčí to o dobrém krevním oběhu a rozhodně vypadáš zdravěji než zmiňovavé bledulky. Ale když píšeš, že zčervenáš při rozhovoru, je to nejspíš dáno trémou. Není to nic zvláštního, buď si jistá, že ten pocit známe všichni, já taky. Dobrá zpráva pro tebe: pro okolí to není tak vidět, jak ty si myslíš. Ty máš pocit, že se ti všechna krev nahrnula do tváře a že každý na tobě musí vidět, jak rudneš, ale ve skutečnosti to není tak nápadné. Nejlepší je z toho udělat přednost. Jak píše kolega, připadá mu to roztomilé a určitě není sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.