Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji pomoc! Mám problém s červenáním a to většinou na plesech nebo nějakých akcích, kde mi záleží na tom jak vypadám. Většinou, když někam dorazím, začnu se hned červenat. Není to ale ani tím, že bych se styděla. Je to prostě jenom TAK! A už mě to docela trápí. Když už to začne, je to na celý večer. Je to hrozné. Tak kdyby měl někdo s tímto zkušenosti, nebo věděl co s tím, prosím napište. Děkuji Váám moc všem za odpovědi, Vaše Mája
Dobrý den Májo! Možná, že Váš problém s červenáním bude tak trochu psychického původu. Připadá mi, že si to připouštíte už dopředu a když už se to stane, tak na to neustále myslíte a problém nepřestává. Já bych to zkusila mírně zakrýt dobrým make upem a možná, že to pomůže postupně se toho zbavit. Asi by nebylo na škodu poradit se nejprve s kosmetičkou, aby Vám pomohla zvolit vhodné líčení. Držím palce a přeji hezký den!
PS: Silvestr určitě už oslavíte bez červenání
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.