Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit stydlivosti a červenání

Od: ovečka* odpovědí: 2 změna:
*pusa*je mi 16 let a mám problém, se kterým bych už konečně měla něco udělat.Jsem strašně stydlivá.Stačí třeba, že na mě promluví učitel a hned se červenám.je to nejspíš důvod, proč jsem nikdy neměla kluka.Spolužáci se mi posmívají a já opravdu nevím jak dál.Navíc jsem se v lázních, kam každoročně jezdím, zamilovala do svého vychovatele.Je mu asi tak 24.nevím ale co on, já jsem rudnula, sotva jsem ho uviděla, natož abych se s ním někdy dala do řeči.v zimě tam pojedu naposledy a on tam určitě bude.Poradte mi prosím, jak mám zabránit stálému červenání se, abych ho mohla alespon pozdravit.Jste moje jediná naděje.Prosím vás o to, abyste mi odpověděli na můj mail,a NEZVEŘEJNOVALI HO.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Všechno jednou přejde, i to červenání, je to ale krásný, když se holka červená. Normálně vychovatele pozdrav, je to taky jen člověk a ještě k tomu mladej a hezkej. Musíš ale počítat s tím, že má možná jinou přítelkyni.

Přeji hezké červenání*tuc*

doplnit odpověď
hodnocení

0x

Víš, taky bych souhlasil s Milem, nech to červenání bejt, nebojuj s tím. :D

Chápu, že je nepříjemné, když se ti někdo z okolí posmívá, ale většinou si tím kompezuje jen svoje vlastní frustrace. *tuc* Pokud bys měla pocit, že je to opravdu problém, měla byses s tím svěřit někomu blízkému, - třeba mámě, nebo babičce, nebo tak.

A pokud jde o vychovatele, zkus se o něm dovědět něco víc - jak píše Mil, může být n-důvodů,*nevi**stop* proč by ani nemohl tvoji lásku opětovat. *cert*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]