Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak alespoň omezit akné

Od: omar7* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, je mi 17 a trpím akné, kožařka mi napsala Aknenormin takže si asi dovedete představit jak moc, vypadám skoro jako zombie. S tímto lékem mi jizvy relativné rychle mizí ale stále se mi dělají nové a nové pupínky. Chci se zeptat jestli někdo neví jak aspoň omezit vznik nových pupínků, díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Omare, projevy akne můžete zmírnit dostatečným pitným režimem ( neperlivá obyčejná voda, žádné sladké nápoje!) a omezením nebo úplným vynecháním dráždivých potravitn (např. čokoláda, koření, snížit množství soli, atd.).

Hodně info se lze dočíst zde: kosmetika.doktorka.cz/...

Mnoho diskuzí zde na toto téma již proběhlo např.

poradte.cz/...

poradte.cz/...

Hodně pomuže vynechat hořčici a čokoládu a prěkořeněné věci , skočit si na kožní a nechat si předepsat zinerit ( taková čistící vodička )

z vlastní zkušenosti

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]