Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit akné

Od: broucek* odpovědí: 18 změna:

Zdravím všechny,potřebovala bych poradit.Mám akné a nevim jak se ho zbavit,vyzkoušela jsem snad už všechno,byla jsem i u kožního lékaře,ale marně,jakýkoliv přípravek co mi dal,tak to bylo jen horší.Známá mi poradila i přípravky z konopí,první měsíc dobré,ale pak se začalo znova objevovat.Najde se někdo kdo by mi poradil?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Mě kožní předepsala Akneroxid 10 a k tomu Dalacin T. Od té doby se mi to výrazně zlepšilo. Je tam teda trošku vyšší doplatek (kolem 230 Kč), ale to mě opravdu pomáhá. Zkuste se ji na to zeptat, pokud Vám to nenapsala.

cocinkamichalka*

Já mám zase výbornou zkušenost s antibiotickou vodičkou Zineryt, takže zkoušet zkoušet zkoušet!

broucek*
hodnocení

Zineryt jsem taky mela,ze zacatku dobré a pak to zase začlo.Já jsem totiž nikdy akné neměla,ale po gynekologickém zákroku se mi začalo objevovat,a už to budou 4roky

cocinkamichalka*

Zinerytová kůra se musí opakovat, cca 2x až 3x do roka...

cocinkamichalka*

A co nějaká moderní medicína? Mě na akné dost pomohl tzv. chemický peeling, dělá se to kyselinou mravenčí a vyhladí to i drobné jizvičky po akné...

Potom samozřejmě životospráva, nejíst čokoládu, ostré...

broucek*
hodnocení

Já si zkusím zajít ke kožnímu lékaři.ale k jinému protože u tý kožní jak jsem byla tak mi to spíš přišlo že jsem u ní byla jako pokusný králík.Čokoládu nejim,na tu mám alergii,ale mohla bych vyzkoušet moderní medicínu,mohla by jste m poradit kde jste na ní byla?Děkuji:)

lupita*

dělá se to kyselinou gykolovou, ne mravenčí, ta je jedovatá :)

broucek*
hodnocení

Tohle jsem ještě neměla,zkusím se na to zeptat

ron*
hodnocení

0x

Dobrý večer.

Zkoušela jsem různé vodičky a přípravky doporučené kožním lékařem .Pomohlo mi až nasazení hormonální antikoncepce.

broucek*
hodnocení

Bohužel já nemůžu používat jakoukoliv antikoncepci:(

samadoma*
hodnocení

0x

kosmetika aknelot z drogerie ,já sice akné nikdy neměla ve velké míře ,spíše při hormonálních změnách během cyklu se sem tam nějaký pupík objevil ,a tento přípravek mě při pravidelném používání dokonce zbavil nečistot po celou dobu používání

broucek*
hodnocení

To už mám taky vyzkoušené a pomohlo mi to na půl roku a pak to začlo zase na novo.Já jich nemám moc,ale mám takové ty podkožní bolave:(

Já objevila mast ISIS Glyco A krém - stojí kolem 350,- Kč a velmi dobře se mi osvědčila na takové ty vodové pupínky(občas se mi jich udělá několik v jednom místě(mýdlem a teplou vodou je omeju a pak namažu.Kapánek to pálí,ale dá se to vydržet.Do čtyř dnů to mám zahojené.Ale zda to pomůže i na ty podkožní bolavé ...to nevím :(škoda( hezký den sépi

lupita*
hodnocení

0x

Zkuste vyzkušet homeopatika, zkuste mrknout sem www.kezdravi.cz/o/..., tam můžete podle typu akné vybrat, co vám bude sedět nejlíp.Aspoň za zkoušku to určitě stojí

broucek*
hodnocení

koukam na ty stranky a asi to vyzkousim,dekuji za radu,pak dam vedet jaky bude vysledek,hezky vecer ;)

george*
hodnocení

0x

Měl jsem akné a dostanu akné ,když nedodržím pravidla stravování. Základ je léčit příčinu a né nasledek. Nějaké krémy a mastičky příčinu nevyléčí.

Takže vyhnout se mléčným potravinám,omezit sladkosti a čokoládu,nejíst tučné a kořeněná jídla.A to hlavní co pomůže a vyčistí organismus je čaj z pravých čajových listů , jakejkoli zelený nebo tmavý , né nějaké ovocné sračky. Čaj obsahuje hodně antioxidantů a ty čistěj organismus.

Denně vypij tak pět šálku v průběhu dne klidně víc a za týden až dva budeš vidět změnu.

A velkou akné a silné záněty jákékoli včetně zubů používat MMS . Opravdu to funguje, vlastní zkušenost.

klaraaaa

Dovolím si oponovat. Jím zdravě (i když občas taky zhřeším) a zelený čaj piju téže denně. A stejně akné mám i ve svých téměř

25 letech...

broucek*

Je pravda že životozpráva dělá hodně,ale nemyslím si že je to tím.Já jsem nikdy akné neměla ať jsem jedla cokoliv a ničím se neomezovala,akné se mi začalo objevovat až po gynekologickém zákroku,takže problém bude spíš tam.Ale děkuji za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]