Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer všem. Brouzdala jsem na netu, ale vlastně žádné rady jsem nenašla, a tak s tím jdu sem. Jak už napovídá předmět...líbí se mi jeden kluk, je ze školy, ještě jsem s nim nikde nebyla, několikrát jsem si s ním psala. Dost dává najevo, že se mu nejspíš líbim, ale spíš líbím jakože fyzicky, tělem... to nic nemění na tom, že se mi líbí...a moc...Už asi čtyřikrát mě někam pozval, abychom někam šli, nevím, jestli to myslel vážně, nebo ne..ale alespoň jednou z toho to myslela opravdu vážně. Ale buď nebyl čas a nebo jsem prostě ještě nikam jít nechtěla. Teď jen přešlapuju doma u počítače, kdy mi konečně napíše...a třeba se zeptá, kdy mám čas a tak...docela ráda bych s ním někam šla...ale pokuď nenapíše, tak si nechci dělat žádný falešný naděje a tvořit si iluze, že někam půjdeme a tak... můžete mi říct, jak ho zaručeně dostanu z hlavy? Jsem ten typ holky, co je schopná (tak to u mě je) být zakoukaná do kluka třeba i rok! A přitom si s nim tak maximálně někdy napíše či jednou jde ven... Ráda bych se soustředila na mnohem důležitější věci, kterých mimochodem je hodně, na školu a tak...né furt jenom vidět jeho, přemýšlet o něm, listovat v paměti, jak jsem ho potkala a pak z toho všeho mít ještě o něm sny! Je to fakt vyčerpávající a vlastně z toho žádný výsledek nemám, chápete...
Díky moc za rady..
R. 17
Ale vždyť fantazírovaní či snění je krásné, a k Vašemu věku vyloženě patří!
Pokud Vás to ale obtěžuje, zkuste si na snění vyhradit určitý čas (např. před spaním a plánovitě třeba 20 minut odpoledne). A v tomto čase se představám skutečně celou dobu věnujte. Ve zbývajícím čase se snažte soustředit na něco jiného.
Chce to "trénink", pokud vydržíte, uvidíte, že své sny a představy "udržíte na uzdě".
Rozhodni se: buď s ním chceš někam jít, nebo jej chceš dostat z hlavy (obojí souběžně se ti asi nepodaří).
Ledaže by se schůzka natolik nevydařila, že "bys po něm už ani nevzdechla"...
Pokud s ním chceš někam jít, dej mu to nějak decentně najevo. Pokud jej chceš dostat z hlavy, snaž se věnovat něčemu jinému.
Zdravím. Rady, jak dostat chlapce z hlavy již zde padly. Zkus mrknout např.:
Otázkou je, zda však spíše více netoužíte po tom, být s ním. A jenom nemáte odvahu si začít nějaký vztah. On není povinen Vám psát, to ale ještě neznamená, že si nemůžete dělat iluze a naděje...Chtělo by to více aktivity z Vaší strany, pokud o něho máte zájem. Přešlapovat doma u pc a čekat, zda napíše, Vám vyhovuje víc, než se odhodlat jít s ním ven? Ne každý si raději dopisuje, než komunikuje z očí do očí a prostě žije a užívá si života. Ale jen Vy sama víte, proč se setkání a randění s ním vyhýbáte...Možná ostych, tréma, obavy...Přece když se mi někdo líbí, tak se nevyhýbám a nebráním setkání...Zvlášť, když ten druhý jeví zájem o to, někam si spolu vyjít...Vy to děláte, tak si odpovězte na to, proč? Jaký k tomu máte důvod, když se Vám líbí tak moc? Ono je potřeba jít druhému trochu naproti...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.