Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapomenout na kluka

Od: bojscity odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

potřebuji nějaké rady, jak zapomenout na kluka, který se mi hrozně líbí, ale on ve mně nevidí víc než kamarádku. Bohužel se pořád normálně bavíme, přijde mi to hrozně fajn, ale POTOM trpím. Třeba když vím, že se věnuje jiné apod. Chci ho vymazat ze života, ale bez něj mě vážně nic nebaví. To je ten problém. Nevím jak ho dostat z hlavy, protože on mě nikdy úplně asi ignorovat nebude (hlavně to nechce - to mi řekl). Vidím v něm něco víc, než asi je. Ale přijde mi, že tohle je konečná. Že nepoznám tak úžasnýho kluka, jako je on. Když už se nějaký fajn kluk objeví, tak stejně z něj mám pocit, že tomuhle se nemůže rovnat. A je konec, prostě není tak "dobrej" jako on :( Snažila jsem se nebýt v kontaktu, ale stejně to nepomáhá, pořád ho mám ve své hlavě.. Kdyby někdo věděl, co s tím - jak zapomenout, jak mít sílu na všechno.. Budu ráda. Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravím. Přestaňte ho srovnávat s jinými chlapci, protože si vždy zdůvodníte, proč je lepší než ostatní. Začněte se zamýšlet spíš nad tím, co je na druhých zajímavého, přitažlivého a v čem "Vašeho pana božského" převyšují. Odpoutejte myšlenky jiným směrem. Uzavřete sama v sobě tuto kapitolu a bude to o něco lehčí. Chce to čas a krůček po krůčku se smiřovat s tím, že do Vašeho života prostě nepatří a patřit nebude. Otevřete své srdce pro jiné. Ať již přátele, či lásku. Úžasných chlapců můžete potkat mnoho, jen musíte být ochotná to vidět a cítit. Když Vás chlapec nechce, přiznejte si, že je to marné usilovat o jeho přízeň a zbytečné. A bude mít to nejtěžší za sebou. Pak dejte šanci jinému. To je zřejmě nejlepší lék pro Vás. Přeji Vám brzské uzdravení z neopětované lásky a hodně štěstí při hledání té nové.

samadoma*
hodnocení

0x

jak už píše kapkanaděje,chce to čas ,je to sice fráze ,ale taky velká pravda. Víte ,láska je krásná ,ale taky má vždycky trochu slepé aspon jedno oko ,váš pan božský určitě není zcela božský ,jen to oněm vy nevíte ,protože všichni prostě něco máme;) ,vy si ho lakujete na růžovo ,to je normálka ,ale dejte šanci dalším po čase a opravdu se snažte nesrovnávat ,ono to svádí ,ale není to dobré ,všichni jsou individuality:) ,a věřte ,že ten pravý pro vás příjde ,když to nebudete vůbec čekat ,ono to tak bývá

hodnocení

0x

Ahoj, opravdu tady platí 2 přísloví: "Čas je nejlepší lékař" a "Sejde z očí, sejde z mysli".

Dej si klidně pauzu, nesháněj partnera za každou cenu, dobře se bav třeba s kamarádkami, v partě a nesmutni. Čekají Tě prima prázdniny. Vím, teď se Ti zdá ten nej, ale časem se vaše cesty rozejdou, nevím, zda chodíte na stejnou školu, ale život vás zavěje každého jinam. Tomu nezabráníš a bude to tak dobře. A jsi opravdu naivní, pokud si myslíš, že nikde jinde není tak pěkný, vtipný, příjemný , milý, chytrý a úžasný kluk.

Divila by ses, je jich plno. Jen hledat. Ale nelámej to přes koleno a nehraj si na tygřici na lovu, počkej, ono to přijde samo. Ne třeba dnes ani zítra, ani v létě, ale třeba o Vánocích. Až to budeš nejmíň čekat. Tak to prostě bývá. Seznámíš se třeba při nudné cestě vlakem, nebo v restauraci, když se poliješ polívkou.*smich* Nedělám si legraci, to je prostě život a ten přináší nejpitoresknější příběhy. Vzpomínáš třeba na Bakaláře?

Tak prostě zapomeň, řekni si, že není jediný a těš se na další pěkné dny svého života. Uvidíš, že ten tvůj NEJ určitě přijde a budeš šťastná. Jen to nesmíš chtít teď hned. Život je potvůrka a dává si rád načas. *mala*Jaga.

doplněno 22.06.12 06:44:

A pokud se s ním budeš bavit, chovej se taky úplně jen kamarádsky a nedávej mu najevo své city. Když kluk pozná, že jsi kvůli němu šla do kolen a shlížíš na něj jako na svatého, může toho zneužít a pak Tě odkopnout. A věř mi, to by bolelo ještě daleko, daleko víc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]