Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velké pocení v pubertě

Od: romile2 odpovědí: 9 změna:

Zdravím.Je mi 14let a už od 13ti mám problém.Strašně se potím v podpaži.Například sedim a hraju na pc a začnu se potit pod paží a taky se mi potí ruce.Prosím vás,čím to je?.Když sem byl malý,tak sem problém s tímto neměl.Začlo to v 13ti.Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eb*
hodnocení

0x

Puberta ...

romile2
hodnocení

Aha a jak dlouho to bude trvat?

Hooodne dlouho...
mpmp
29.11.12 20:35

18

romile2
hodnocení

jaj :( a není nato nějaká tabletka,sprej nebo něco?Celkem hodně mě to štve.

Ahoj. Těch diskuzí tady bylo již mnoho o pocení. Zde jsou namátkou jen některé z nich a v nich rady, které se mohou hodit:

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

axlik*
hodnocení

0x

Za sebe ti mohu potvrdit, že to nepřejde :D dlaně se mi potí přišerně a to je mi 21, nejvíc na to pomůže si je pořádně umýt dobrým mýdlem :) potí se hlavně z nečistot.. Na podpaží je dobré oholit a používat deodorant, pak není problém :)

romile2
hodnocení

Nepřejde?A taky ti to začlo dělat kolem 13ti let?

joudic*
hodnocení

0x

pisu to vsude, jedine co funguje je Driclor... ale potis se pak jinde :) takze funguje, ale ve finale je to k nicemu, pac mas misto podpazi mokry zadek :D A taky to trochu ovlivni zivotosprava...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]