Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První chození s klukem vs strach

Od: sarusajus odpovědí: 7 změna:

Dobrý den mám takový problém že mám ještě takový malý strach ze vztahu s klukem. Vždycky když se mi někdo líbí a ten kluk zareaguje tak dostanu strach a stáhnu se :( Poradíte někdo jak to překonat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

2x

Dobrý den.

A kolik je ti let? V každém případě, máš-li z nějakého vztahu strach, tak tomu dej čas. Neuspěchej to. Začni s klukem nejdřív jen kamarádit a až ho poznáš lépe, určitě už strach mít nebudeš. A pokud z toho nevznikne žádný hlubší vztah, nevadí, budeš mít kamaráda a to se počítá.

sarusajus
25.06.12 10:48
hodnocení

Je mi 15 :)

hodnocení

2x
Jak to dopadlo s tím rtuťovým teploměrem, resp. s tvojí dcerou?
doplněno 25.06.12 11:21: Je vidět, že jsi po matce...
Děláte stejné chyby v písemném projevu!
doplněno 25.06.12 11:22: Je vidět, že jsi po matce...
Děláte stejné chyby v písemném projevu!

sargo*
hodnocení

0x

Jestli je ti 14, je to v pořádku a nech to tiše dozrávat, jestli 20, už by s tím chtělo něco dělat :-D

Možná to líbí - nelíbí bereš moc vážně; nešlo by je zkusit brát víc jako kamarády? :)

limetka*
hodnocení

0x

Hejkal *palec* poradte.cz/...

doplněno 25.06.12 10:47:

poradte.cz/...

sarusajus
hodnocení

Jo a s tou dcerou ( tedy s mojí sestrou) to dopadlo dobře u doktora jsme byli. A tu otázku psala moje matka ona si totiž píše nějaké otázky přes moje jméno :D

martinaa*

Zajímavé, matka tvrdila, že u doktora nebyla. Připadá mi, že nás zase někdo tahá za fusekli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]