Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Noha pálí jako čert

Od: tomasgulas odpovědí: 8 změna:

Přeji Všem pěkný večer,

mám takový malý velký pálivý problém. Před asik 5 dny mě začala pálit pravá noha. Těžce se to identifikuje, ale zhruba koleno, přední část stehna a trochu i bok a lýtko. Je divné, že to není permanentně, ale třeba někdy ve stoje ano, někdy ne, jakoby se to střídá, třeba teď sedím a pálí to jako čert. Neklepl jsem se. Nic není napuchlé, horké, vlastně je jakoby vše ok. Jenom to pálení. Mám trochu pocit, ale to až dnes, že by to mohlo být od kolena, ale to je možná jenom špatný tip. Nevíte někdo, co to může být?

Děkuji, Hot Tom

P.S. Zhruba před měsícem jsem měl klíště

poradte.cz/...

a týden potom

poradte.cz/...

Nevím, jestli to může souviset.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Tomáši, může to souviset. Může to být cokoliv zanešené od toho hmyzu, nebo zánět žil. Dojděte si k lékaři, tady končí sranda. *modla*

tomasgulas
hodnocení

To se chystám, jenže je problém, že já končím dneska třetí dvanáctku a ráno k doktorovi se mi nechce, navíc má v pátek jen 4 hodiny. Pak mám 6 dnů volna, tak jsem si říkal v pondělí, ale abych něco nezanedbal...

lidus*
hodnocení

0x

Nejdřív začal pálit kotník, potom lýtko a pak i stehno, taky si myslel, že ho něco štíplo na zahradě a že to rozchodí hmm zkončil s hlubokou žilní trombozou v nemocnici a pobyl tam 3 týdny. (manžel) Dnes se snaží doplňovat tekutiny, nevysedávat a jak ho někde píchne už by běžel k lékaři, takový má strach aby to zase nebylo to stejné.

tomasgulas
hodnocení

Díky za odpověď, trombóza to snad nebude, přecijenom jsem docela na nohy aktivní... uvidím, co řekně doktor.

kosak*
hodnocení

0x

Taky to klidně může bejt encefalitida. Inkubační doba je 14 dní až měsíc, to by odpovídlo. Jedny z prvních přínaků bejvaj boleti svalů a kloubů. Nechci tě nejak strašit :) , protože to může bejt cokoliv, jen ti ukazuju jaké máš možnosti.

tomasgulas
hodnocení

Něco veselejšího bys tam neměl? Je fakt, že já se vždy zajímal o boreliózu, ne o encefalitidu... dneska to vypadá v práci v pohodě, tak zkusím něco naštudovat...

kosak*

Né, tak je fakt že ty křečáky jesou pravděpodobnější. Hlavně ti můžou na noze naskočit třeba až za dva roky (a nebo vůbec ne), takže na první pohled nebude na noze nic vidět. Stejně tak to může bejt jakákoli jiná infekce.

tomasgulas
hodnocení

Hmm... zajdu k doktorovi již ráno, ačkoli budu nevyspaný. Tlak mi snad měřit nebude :) Každopádně se pro mě osobně tato otázka zařadila do kategorie "těžce nevtipných"...

diskuse.doktorka.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]