Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdravotní potvrzení

Od: bubla® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,chci se přihlásit do 3. ročníku na střední odborné učiliště,a bylo mi sděleno že potřebuji zdravotní potvrzení od doktora,které sem od školy nedostal,a doktor mi řekl že si ho budu muset opatřit.Chci se vás zeptat kde tento formulář získám,zda na dané škole či někde na internetu univerzální děkuji za odpovědi,hezký večer.

doplněno 28.08.18 14:50:

Platí se něco za potvrzení?

doplněno 06.01.19 23:01: Muzete mi prosím vysvetlit odpoved uzivatele id a proc kdyz najedu na jiný nick tak se mi zobrazí tabulka a tady nikoliv? Jedná se správce webu?Já už jsem z toho na hlavu .

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

dancers4you.cz/...

doplněno 28.08.18 17:09:

@bubla - Platí se něco za potvrzení?

Platí, ale každý lékař může mít jiný ceník - ptejte se předem.

iz*
hodnocení

3x

Mám pocit, že lékař zdravotní způsobilost pro zvolený obor potvrzuje přímo do přihlášky. Odkaz z první odpovědi vede na potvrzení pro školy v přírodě apod.

doplněno 24.08.18 22:24:

Zkuste si vybrat na webu jedné SŠ + SOU (najděte si podobný obor): dakol-karvina.cz/...

souhlasím s Ivzez - zdravotní způsobilost pro studium potvrzuje lékař přímo na přihlášce ke studiu. mmch to horní potvrzení po holce na střední škole už nikdo nechtěl, i když i tam jedí na lyžáky, adapťáky, zahraniční zájezdy a další školní hromadné akce, to mé děti využily jenom na základce a táborech.

hodnocení

Také jsem toto potvrzení nepotřeboval,studoval jsem 5let a ted musím změnit obor a chtějí po mě lékařské potvrzení.

bubla, zdravotní způsobilost pro obor (ta na přihlášce) se dokládá jenom u některých oborů, ne u všech. takže je klidně možné, že při předchozím studiu nebylo potřeba. pokud je potřeba, dokládá se jednorázově, při přijímacím řízení. co moje holka na střední nepotřebovala, to bylo to potvrzení od jedubabičky, pro školy v přírodě.

id
hodnocení

0x

Bublo - odpověď jste již dostal, ale důvod proč si máte donést potvrzení bude někde jinde. Je vám 21 let, údajně jste 5 let studoval a nyní chcete jít do 3 ročníku učňáku? Chlast + drogy = důvod vyřídit zdravotní doporučení.

doplněno 06.01.19 21:19:

poradte.cz/...

poradte.cz/...

doplněno 06.01.19 21:20:

poradte.cz/...

hodnocení

Nerozumím. 1x jsem propadl a podruhé mě vyloučili,nevím kam tím míříte?

hodnocení

@Doporučili odstoupit...

hodnocení

Já vůbec těmto administrativním povinnostem nerozumím,ale 5 let studuji,mezitím jsem měl úraz a proto jsem opakoval ročník a poté jsem nedokončil ročník,přestoupil jsem na 3.leté studium.

Můžete mi nastínit vaší ideu?

"Muzete mi prosím vysvetlit odpoved uzivatele id a proc kdyz najedu na jiný nick tak se mi zobrazí tabulka a tady nikoliv? Jedná se správce webu?Já už jsem z toho na hlavu."

Uživatel id je tady jako host, proto nevidíte u nicku žádnou informaci. *nevi*

hodnocení

Host znamená?

Že ten nick zde není zaregistrovaný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]