Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejaky dobry internetovy prehravac?

Od: michal958* odpovědí: 8 změna:

zdravim ,chci se zeptat jaky si mam stahnout internetovy prehravac aby internet neslel pomalu ma firefox a stoji to za nic,,, diky typy

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

1x

*nevi*nemá to být prohlížeč?*nevi*

doplněno 20.04.10 06:26:

*klik* Již se to zde nedávno rozsáhle řešilo.Viz.archiv poradte.cz.

*cteni* poradte.cz/...

poradte.cz/...

teri*

asi má :) pokud teda ano, tak mě např. vyhovuje google chrome, ale zkuste toho vyzkoušet víc, třeba operu, z tou jsem taky byla spokojená :) ale za mě ten google, protože mi sedí i tím, že se dá maximálně zminimalizovat (:D) vrchní lišta což na malém notebooku výhoda

papene*

bena*
hodnocení

0x

Já pořád doporučuji Windows Internet Explorer 8.

sondaw*

Já jsem zvyklá na FF, na svůj doplněk Fast Dial, bez kterého bych si už jen těžko zvykala, IE mi neseděl nikdy, žádná verze

hanher*
20.04.10 15:36
hodnocení

0x

VLC *palec*

pravdomluvny*
hodnocení

0x

V poslední době testuju Comodo Dragon. Jeví se jako rychlý a schopný. Přečíst si o něm můžeš zde:

digitalne.centrum.cz/...

bena*

Comodo Dragon je asi jako Google chrome - stránky načítá rychle, ale žere hodně paměti a také nepřijemně zatěžuje procesor... Jinak to není to špatný prohlížeč... Sám jsem ho testoval...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]