Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Různé prohlížeče se spouští různě pomalu

Od: mickeymouse* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, mám na svém pc asi 4 prohlížeče. Vadí mi to že řeba Google Chrome se spustí během mžiku ale ostatním to trvá mnohem déle. Jak to?

Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Třeba dělá webové stránky a kontroluje si zobrazení v jednotlivých prohlížečích. Jinak to smysl nemá. Ale každá ať má nainstalováno co chce.

Ona se ta otázka dá pochopit i jinak: ;)

Neboj, nainstaluj si do chrome spoustu doplňků a toolbarů a bude se ti spouštět stejně pomalu jako ty ostatní.

cannibl*
hodnocení

1x

záleží na doplňcích to také ovlivňuje startování prohlížeče. Též používám 3 prohlížeče, každý na něco jiného je to dobré ozkoušet všechno není dobré mýt jen jeden, když se něco porouchá tak se dá zjistit jestli je chyba na straně serveru nebo na straně prohlížeče

Na Chrome mám 15 doplňků a nabíhá 0 1 vteřinu déle.

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Mají to prostě vymakaný;)

doplněno 17.03.10 18:40:

Ale ještě rychlejší by měla být nová Opera;)

computerworld.cz/...

pepyk93*
hodnocení

0x

A proč prosímtě potřebuješ čtyři prohlížeče? *nevi*

vosikac*

*jasne*Tak já mám třeba 3;)

Používám Google Chrome, žena Mozillu a IE je klasika.

Jak jinak otestuješ webové stránky?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]