Nejste přihlášen/a.
dobrý večer byl by tu prosím někdo kdo by mi mohl poradit na kterých strankách bych si mohla stáhnout tohle nero?
a popsat mi přesný postup jak si ho stáhnout děkuji moc všem
doplněno 25.02.10 22:18:jedná se o nero 6 a ještě vás chci poprosit zda by mě někdo mohl o tomhle neru6 najít článek
doplněno 25.02.10 22:19:jsem v tomto absolutní začátečnice tak mi prosím pomozte děkuji všem
doplněno 25.02.10 22:20:jsem v tomto absolutní začátečnice tak mi prosím pomozte děkuji všem
doplněno 25.02.10 23:01:jedná se o nero start smart ale jen tohle co je v odkaze
doplněno 25.02.10 23:41:má ho moje známá je s ním spokojená ale stránky kde bych si to mohla stáhnout tohle nero 6 které je v odkaze si už nepamatuje.mám windows xp poradíte mi kde ho stáhnout
Starší verze Nera jdou stáhnout tak jak je uvedeno v příspěvcích výše a nebo za pár kaček koupit třeba na Aukru
Jinak body za dobré odpovědi jsem dal za vás ale to tady začíná být běžný jev.
doplněno 25.02.10 23:14:Papene ja nepochybuji že dáváte body ,taky už jste "ostřílená mazačka"a víte co se patří.
Pozor já je dala taky.
A smím se zeptat proč to musí zrovna tento?
@petronell i vy lichotníku
Zřejmě proto, že je známo, papene, že 6ka je pro XPéčka nej Nejsou v ní všelijaké zbytečnosti, jako v dalších verzích a maká bez problémů.. Alespoň mně a mnoha jiným uživatelům ano..
P.S.: Je moc hezké, že se bodujete i za kraviny a nepřesné odpovědi, ale tím to bodování zcela ztrácí smysl, že?
pravdomluvny- jéžíši tak to by bylo i pro mne vhodné, jako totál laika? Mám už ale připravenou 9.
Teď v tom mám ouplně zmatek
Pokud máš zájem o přednášku na téma Verze programu NERO. bylo by možná vhodné založit nové téma. Zde se řeší kde stáhnout 6ku a jak ji používat.
Papene, nic nezakládej, stáhni a nainstaluj si "šestku", bohatě ti bude stačit a to nemyslím nijak ironicky. Dělala jsem na ní celou dobu (několik let), když jsem měla XP a byla jsem spokojená, žádný problém a vždycky jsem na této verzi udělala všechno, co jsem potřebovala.
Nová verze - devítka je už fakt pro lidi, kteří využíjí všechny nástroje, které nabízí, pro nás běžné uživatel zbytečně nafouklá verze s nástroji, které nikdy nevyužijeme
doplněno 25.02.10 23:53:Tady je link se spoustou návodů a manuálů, je tam i nero, i když myslím sedmička, ale příliš se od šestky neliší, jako vodítko určitě pomůže
Sondaw díky to jsem chtěla slyšet.
To je to pravé pro mně= jasně a stručně
.
Tak dám 9 pryč a dám si 6.Jak prosté.
Aha, ještě , že jsem nezačala.Budu se řídit dle tvé rady.Ď.
Pokud budeš Nero odinstalovávat, použij k odinstalaci nástroj přímo od výrobce - Nero General Clean Tool, je to šikovný nástroj pro kompletní odinstalování Nera
Stáhni z odkazu dole, po spuštění programu zvol "Clean Button". Všechny nainstalované programy Nera budou odinstalovány vč. všech pluginů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.