Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat tohle nero

Od: macek* odpovědí: 15 změna:

dobrý večer byl by tu prosím někdo kdo by mi mohl poradit na kterých strankách bych si mohla stáhnout tohle nero?

glyfx.com/...

a popsat mi přesný postup jak si ho stáhnout děkuji moc všem

doplněno 25.02.10 22:18:

jedná se o nero 6 a ještě vás chci poprosit zda by mě někdo mohl o tomhle neru6 najít článek

doplněno 25.02.10 22:19:

jsem v tomto absolutní začátečnice tak mi prosím pomozte děkuji všem

doplněno 25.02.10 22:20:

jsem v tomto absolutní začátečnice tak mi prosím pomozte děkuji všem

doplněno 25.02.10 23:01:

jedná se o nero start smart ale jen tohle co je v odkaze

doplněno 25.02.10 23:41:

má ho moje známá je s ním spokojená ale stránky kde bych si to mohla stáhnout tohle nero 6 které je v odkaze si už nepamatuje.mám windows xp poradíte mi kde ho stáhnout

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Nevím, jakou verzi Nera máš na mysli, freeware program najdeš na

www.stahuj.centru/...

placenou verzi potom na stránkách výrobce.

Co myslíš tím přesným popisem jak stáhnout, to netuším, klepněš na download a stahuješ

papene*

pravdomluvny*
hodnocení

2x

oldversion.com/...

Zde se dají stáhnout staré verze Nera. Jaká je to přesně verze, kterou chceš?

doplněno 25.02.10 23:08:

Tak jsem padl ještě na jednu stránku:

nero-burning.net/...

P.S.: A co KEY?

ar*
hodnocení

2x

Starší verze Nera jdou stáhnout tak jak je uvedeno v příspěvcích výše a nebo za pár kaček koupit třeba na Aukru

aukro.cz/...

aukro.cz/...

Jinak body za dobré odpovědi jsem dal za vás ale to tady začíná být běžný jev.

doplněno 25.02.10 23:14:

Papene ja nepochybuji že dáváte body ,taky už jste "ostřílená mazačka"a víte co se patří.

papene*

Pozor já je dala taky.*palec*

doplněno 25.02.10 23:09:

A smím se zeptat proč to musí zrovna tento?*nevi*

doplněno 25.02.10 23:16:

@petronell i vy lichotníku*hi*

pravdomluvny*

Zřejmě proto, že je známo, papene, že 6ka je pro XPéčka nej :) Nejsou v ní všelijaké zbytečnosti, jako v dalších verzích a maká bez problémů.. Alespoň mně a mnoha jiným uživatelům ano..

doplněno 25.02.10 23:23:

P.S.: Je moc hezké, že se bodujete i za kraviny a nepřesné odpovědi, ale tím to bodování zcela ztrácí smysl, že? :)

papene*

pravdomluvny- jéžíši tak to by bylo i pro mne vhodné, jako totál laika? Mám už ale připravenou 9.

Teď v tom mám ouplně zmatek*smich*

pravdomluvny*

Pokud máš zájem o přednášku na téma Verze programu NERO. bylo by možná vhodné založit nové téma. Zde se řeší kde stáhnout 6ku a jak ji používat.

papene*

To bych byla vděčná.A sem by to nešlo?

poradte.cz/...

sondaw*

Papene, nic nezakládej, stáhni a nainstaluj si "šestku", bohatě ti bude stačit a to nemyslím nijak ironicky. Dělala jsem na ní celou dobu (několik let), když jsem měla XP a byla jsem spokojená, žádný problém a vždycky jsem na této verzi udělala všechno, co jsem potřebovala.

Nová verze - devítka je už fakt pro lidi, kteří využíjí všechny nástroje, které nabízí, pro nás běžné uživatel zbytečně nafouklá verze s nástroji, které nikdy nevyužijeme

doplněno 25.02.10 23:53:

Tady je link se spoustou návodů a manuálů, je tam i nero, i když myslím sedmička, ale příliš se od šestky neliší, jako vodítko určitě pomůže

www.cdrhard.cz/in/...

papene*

*hej*Sondaw díky to jsem chtěla slyšet.;)To je to pravé pro mně= jasně a stručně*palec*.

doplněno 25.02.10 23:57:

Tak dám 9 pryč *smich*a dám si 6.Jak prosté.

doplněno 26.02.10 00:07:

;)Aha, ještě , že jsem nezačala.Budu se řídit dle tvé rady.Ď.*tuc*

sondaw*

Pokud budeš Nero odinstalovávat, použij k odinstalaci nástroj přímo od výrobce - Nero General Clean Tool, je to šikovný nástroj pro kompletní odinstalování Nera

Stáhni z odkazu dole, po spuštění programu zvol "Clean Button". Všechny nainstalované programy Nera budou odinstalovány vč. všech pluginů.

www.nero.com/eng//...

pravdomluvny*
hodnocení

0x

stručný návod na ovládání NERO 6 je ke stažení v PDF - třetí odkaz na téhle stránce:

google.cz/...

papene*

Asi problém?Ser.číslo jsem nenašla.

doplněno 26.02.10 00:29:

*smich*

sondaw*

JJ zkus popřemýšlet:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]