Nejste přihlášen/a.
Zdravím a prosím,
všechny trpělivé rádce.
Kam směřuje první krok filmu, který chci vypálit?U fotek a hudby se mně to zdá nějaké lehčí.Stejný postup?
Záleží na tom v jakém formátu budeš film pálit. Pokud v kontejneru .avi /DivX, Xvid,.../ pak stačí vypálit jako obyčejné datové DVD.
Pokud ve formátu DVD-VIDEO je nutné nejprve film do tohoto formátu překonvertovat /pokud není/ nějakým programem např. www.stahuj.centru/... a potom vypálit jako DVD-VIDEO. Výsledné soubory po konvertování se při pálení ukládají do složky VIDEO_TS
Tak z toho rozumím a vím, že je to ve formátu avi.
Ostatní je španělská vesnice.
Tak jinak mám film je v avi.Ptá se stáhnout ano a kam-jak?V archivu poradte nic takového není, tam jsou jen specifické věci pro někoho kdo ví očem je řeč.
Jo, ale fotky mám už uloženy v pc, to znamená, že nejdřív stáhnout film a pak ho přetáhnout k vypálení?
To znamená, že se bude stahovat 3hodiny jak je psáno a pak zase vypalovat taky tři hodiny ,to snad né,
Ne, vypálení netrvá tak dlouho. To je za pár minut hotové. Rychlost stahování pak záleží na tvé rachlosti internetového připojení a serveru odkud stahuješ.
Teď jsem chtěla vyzkoušet stáhnout Bohouše protože je krátký a napsalo to 3hodiny a nějaké minuty to je pěkná blbost.![]()
Já to přerušila, protože nemá cenu stahovat něco přes 3 hodiny, když originál trvá 30minut
To je na palici
.
Nedá se někde najít něco na měření rychlosti.Na netu jejich spousta, ale který je dobrý.![]()
Díky
To, že film trvá 30 minut, neznamená, že ho také za 30 min. stáhneš. Některá stahování mohou trvat i dny, podle objemu dat, rychlosti připojení a několika dalších faktorů, které na to mají vliv.
Jasně že může. Možná jen brouzdání po internetu bude kvůli probíjajícímu stahování o něco pomalejší.
Ano, stejný akorát místo spousty fotek vypaliješ jeden soubor (film AVI).
Pokud je ale jedná o fil ve formátu DVD, musíš si jako základní projekt ve vypalovacím programu dát DVD-video. Do té kompilace pak přetáhneš všechny soubory ze složky Audio/Video.
X-Site mi jako značka nic neříká, ale ano, můžeš i na toto DVD. Jestli vypaluješ jen AVI soubor jako takový a neděláš z něj film (DVD-video) měl by se ti vejít i na obyčejné CD.
Jestli to vypálíš jako avi. Tak ti to nepůjde pustit na všech DVD přehrávačích. 100 procentně to půjde jenom na PC.
Ne v čem, ale v jakém formátu. Takže ve formátu DVD což je MPEG 2. V běžné kvalitě se Ti na jedno DVD vejde necelé 2 hodiny filmu. Můžeš mít ovládací menu atd.
V tom Avi dostaneš na DVD těch filmů asi 6, nepřehrají to přístroje které neumí DIVX (XVID) a ty co to umí tak to taky nemusí zvládnout, neboť záleží na použitém kodeku.
Nebudeš mít žádné menu, žádnou ovládací nabídku.
Děkuji za opravu.Čím, tedy začít?![]()
Vybrat film a podle jeho požadavků přizpůsobit PC,nainstalovat program na vypalování,stáhnout film?Nebo jak?![]()
Papene, PC nijak přizpůsobovat nebudeš, program na vypalování nainstaluj klidně hned, i když třeba žádný film na vypálení nemáš, já ho mám nainstalovaný pořád.
Najdi si na netu film, stáhni si ho na disk a podle formátu filmu ho buď vypálíš jako data (avi) nebo jako Video_DVD (přehraje ti potom i v přehrávači)
V tématu, kde se řeší Nero 6 jsem dala odkaz na různé manuály, návody a postupy, najdeš tam i jak vypalovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.