Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nainstalovat NERO - vypalování

Od: asta* odpovědí: 17 změna:

Může mi někdo poradit, jak mám zdarma naistalovat NERO, abych mohla vypalovat filmy? Měla jsem ho, ale nechce se mi otevřít. Díky! :)

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

1x
papene*

Může se při instalaci normálně na pc pracovat?

papene*

Prosim, co je lepší zaškrtnout?*nevi*

Jak nainstalovat NERO - vypalování
pravdomluvny*

Nech tam to první, pokud si nechceš sama vybrat, co se má nainstalovat a co ne.

doplněno 21.02.10 20:25:

A při instalování nic jiného raději na compu nedělej. Počítač to bude mít jednodušší a zabráníš případným chybám.

papene*
21.02.10 20:29

Díky*placni*

asta*
hodnocení

Díky za typ, ale chce to po mě nějaké sériové číslo, takže to nainstalovat nejde. *ee*

papene*

*stop*Ale jde.Teď jsem to zkusila.To seriové číslo odklepni, které tam je napsané.

Instaluje se 40 minut.Alespoň mě.Zlom vaz.*palec*

papene*

Zde je důkaz, že to lze.

*placni*sondaw moc děkuji*palec*

Jak nainstalovat NERO - vypalování #2
pravdomluvny*

No pěkný papene, tak ať Ti to funguje! Ale aby se mi něco instalovalo 40 (!) minut, to jsem zažil naposled možná když jsem měl 386ku a Win 3.11 ...:)

papene*

*hi*Díky.

A čím to je, že to trvá tak dlouho?*nevi*

pravdomluvny*

Tipoval bych to na bordel v Tvém compu, na běžící aplikace a brouzdání po netu během instalace..:) protože nepředpokládám, že bys měla starý a pomalý počítač...

papene*

Jaký bordel máš na mysli?

sondaw*

Prostě ten tvůj, co tam asi máš, špatné čištění, nedostatečné kontroly, nevím kdy jsi defragmentovala, možná spousta spuštěných programů, které všechno zpomalují - těžko říct, ale to je opravdu dlouhá doba

I když na druhou stranu, když jsem instalovala Nero7, trvalo dlouho jen stažení aktualizací, ale myslím, že sedmičková verze se všemi svými nástroji bude mnohem větší, než tato free verze

papene*

*stop*Čistím pravidelně,defragmentovala 2.2.,spuštěný je jen avast a kontroly nevím jaké myslíš?*plac*

sondaw*

Podívej se přes CCleaner kolik máš spuštěných programů, které běží na pozadí. To, že máš u hodin jen ikonu avastu ještě neznamená, že nic jiného není spuštěno

Ale instalace Nera bývá dost dlouhá, i když 40 minut se mi zdá dost

Kontroly myslím antivirové, na spyware, malware...i když to si nemyslím, že je právě tady příčina

papene*
Na spyware, malware jednou týdně.To je málo nebo ne?A ta defragmentace taky stačí?
sondaw*

Záleží na tom, jak často a co na PC děláš, pokud často instaluji, odinstalovávám, testuji programy, stahuji a různě přesouvám data (soubory a složky) na disku, defragmentuji i 1x za 14 dní. Pokud je období, kdy lenoším a nic moc nedělám, jen třeba jsem na fórech, defragmentuji 1x za měsíc, 5 týdnů

Stejně tak u těch kontrol, dělám je 1x týdně (ne současně), protože jsem na netu spoustu hodin denně a udělám je vždycky, když se mi něco nezdá nebo mám dojem, že je PC pomalejší

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]