Nejste přihlášen/a.
No tak na obrázku jde prd vidět. Snad to půjde z tohoto odkazu líp.
Mám dvě síťové tiskárny Samsunga CLP 600 N a HP 2420N . U samsunga je možné přes v mangeru přístupném přes např. Explorer nastavit, že IP adresa a maska je přidělena automaticky. U HP to takto nejde ( tím myslím , žádný manažer přes prohlížeč ani automatické přidělování) . U HP jsem musel pomocí tlačítek na tiskárně ručně nastavit IP i masku a pak ve Windows "připojit místní tiskárnu - přidat port - IP (zadat tu adresu a port , co jsem nastavil na HP) a pak jsem to doklikal. Tak to zkus podobně. tu tvojí HP neznám.
Jelikož se v tomto opravdu nevyznám, nechal jsem to na našem firemním technikovi.
Jinak tahle HP si umí nastavit IP sama, ale umíš ji tam dopsat i ručně.
Má to čtyři vstupy. @1 TV @2 @3
V @1 mám stolní PC, v @2 tiskárnu a v @3 notebook. To že ve zdířce TV má být TV, nebo setopbox jsem pochopil z manuálu. Nejen je na mě už moc nastavení routeru, tiskárny a PC tak, aby vše běhalo jak má. Proto jsem to nakonec nechal na odborníkovi. I tak díky za nynější i předchozí rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.