Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Od jakého výrobce notebook?

Od: krulis* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den

Chci si koupit notebook,ale mám problém s vyběrem značky známý říkal že HP jsou zbytečně drahé že se platí o 2-3 tisice za značku.Od jakého výrobce by jste mi notebook doporučili

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zadej tady ve vyhledávači JAKÝ NOTEBOOK a uvidíš co ti vyjede:

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

atd

Osobně beru střední třídu- Asus, HP rozhodně špatné neni, Dell mam osobně hodně rád až na tu cenu a dále je supr lenovo.

krulis*
hodnocení

Neříkam že je Hp špatný.Myslím která je dobrá značka.Co doporučujete vy?Díky za odpovědi

Takhle to nepujde. Nevim na co ho chcxe, kolik na nej mas atd. Jak rikam, beru stredni tridu Asus. Pokud chces opravdu lepsi tak Dell, Lenovo, HP

krulis*
hodnocení

Tak díky to mi stačí:)

simasonka*
hodnocení

0x

rekla bych ze dell je opravdu vyborny.Vlastni zkusenosti.Mame ho rok a je super.Sami jsme si vybrali co tam chceme a stal cca 18000kc.Dell take dela slevove akce.Kouknete na jejich stranky.Maji i vyborny servis - po telefonu vas podrobne navedou a opravi nebo do druheho dne prijedou.

nutt*
hodnocení

0x

Mam HP a sem snim naprosto spokojen predctil moje očekávání a myslím že za značku zaplatíš téměř u každého lepšího noťase. Jinak už zmiňovaný Asus a Toshiba sou celkem taky dobré notebooky

Hezký den >>NutT<<

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]