Nejste přihlášen/a.
Ahoj kdybych si koupil nejaky notebook rekneme za 12,000 da se uz mluvit o kvalitnim notebooku?
V týhle ceně se asi bavíš o repasovaných nb. Třeba pocitacezababku.cz/...
Onehdá mi třeba náš IT doporučoval tenhle:
Vnuk obětoval prázdniny a 2 měsíce pracoval,aby si mohl koupit toto.
Asus M51SN-AS014C | |
---|---|
Výrobce: Asus JABRAKA |
To je slušný, minulý rok jsem kupoval něco obdobného (tehdejší parametry), jediné co mě občas točí je baterka, 3 hodiny vydrží možná tak ten asus s integrovanou, sdílenou grafikou, já jsem rád za 2,ale zase na druhou stranu- chtěl jsem noťas co dokáže nahradit počítač, tedy včetně grafiky a to mam. Nicméně většině lidí beru noťas se sdílenou grafikou a zrovna tu mam na stole F3E a myslim si že to pro většinu lisí dostačuje
Omlouvam se autorovi topicu ze mu lezu do zeli. Ja bych naopak potreboval tzv. psaci stroj. Jen na psani obcas at to prehraje nejaky film. Da se sehnat nejaky do 12,000 Kc? Nemusi byt ani zrovna 15,4"
cena o trochu vyšší,ale bral jsem ho pro školku a pohoda
a nebo tady máš pouze core duo a cenově se vejde tak tak
neda o kvalitnim se da povidat asi az od 18000kc ale na bezne veci by stacil na tezsi/hrani her uz ne/
Jakto, ze se neda mluvit v teto cenove hladine o kvalitnim notebooku? Vzdy zalezi pouze na tom, k cemu je primarne laptot pouzivan.
Kvalita a vybavenost jsou dve rozdilne veci.
K bezne kancelarske praci bohate staci i levnejsi laptopy nez za 12t a v uvedene cenove kategorii se jiz daji poridit i kusy dostatecne napriklad pro studium ci jinou praci, kde neni kladen duraz na vysoky vykon.
napriklad tento: czechcomputer.cz/...
a takovych je vice. Bohate staci pro prehravani videa, slozitejsi vypocti (ktere samozrejme budou trvat dele) i jednoduchou praci s grafickymi aplikacemi.
Pokud je samozre kladen duraz na vykon a to hlavne graficky, pak plati vyse uvedene prispevky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.