Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký notebook vybrat

Od: nutt* odpovědí: 8 změna:

Tak určite ste si všimli že už tu tak dva týdny řeším jaký notebook si koupit ,konečně sem si už vybral a sem na 98% rozhodnut ale protože ste mi tu radili vždy dobře tak se raději ptám co si o tomto ntoebooku za tu cenu myslíte?

Jedná se o notebook:ASUS NB X51L

Procesor: Intel Dual Core T2390

Paměti RAM: 2048(1024x2)MB DDRII

Hardisk: 250GB(5400rpm) HDD SATA

Mechanika: DVD SuperMulti DL

Obecná specifikace řady X51L:
15.4" WXGA(1280x800) -Intel Yonah, Merom or Dual Core M -ATI XPRESS 1100 128MB shared Max. - 4 in 1 card reader -4 USB 2.0 -VGA Port -PCMCIA card -Modem -LAN - WLAN 802.11b/g -Li-ion Battery -ASUS Power4 Gear+ -mic in -speaker out - PCMCIA supported - Bluetooth module V2.0 -365x264x25.5mm 2.8kg

Cena: 10 750 ,- Kč Předem děkuji za odpovědi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kikkiii*
hodnocení

1x

asus schvaluji, já mám acer a jsem spokojená, takže buď asus nebo acer. Ale jen s windows xp, neberte vistu, stojí za prd.

acer nebrat...srovnání acer a asus stejná kvalita neberu

acemcintosh*

Já ze své zkušenosti zase můžu Acery s klidným srdcem doporučit (záleží kus od kusu, jestli je "závadový" nebo ne, takové se najdou u všech značek). Mně se třeba líbí jejich dílenské zpracování, řada Aspire je z tohoto hlediska úžasná (super ergonomie), Travelmate taky ujde. Táta má Travelmata už rok a ještě se mu ani jednou neporouchal (a to jsem s ním jednou omylem třísknul o zem). Asusy jsou dle mého při stejné konfiguraci dražší, jak na tom jsou se spolehlivostí, netuším. Ale netřeba se hádat, záleží opravdu jen na osobních preferencích.

hodnocení

0x

Vzhledem k ceně nemůžeš čekat zázraky,ale v porovnání s tim co jsi tu pořád navrhoval tak ano je to OK *frajer*

nutt*
hodnocení

vím ale k tento mi příde opravdu v pořádku za tu cenu a něaké ty hry na tom pustím také, teď už jen stačí tam doma nainstalovat windowsi XP SP2 (které by měli jít bez problém,doufám) ovladače sem si již stáhl a notebook za pár dní objednávám.

Nedávno jsem ti psal odkaz kde byla napsaná podpora asusu na winXP. Pokud byl v sekci oficiálně podporován (v té první) tak by měly být ovladače i na cd...

nutt*
hodnocení

v těch podporovaných je! Takže nevidim už žádnou překážku proč ho nekoupit. *frajer*

my*
hodnocení

0x

Slušnej noťas kterej ti myslím bude bohatě stačit. Vzhledem k ceně naprosto dostatečnej výkon a kvalita.

Koupí určitě neprohloupíš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]