Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Externí disk se nenačte

Od: tony2412* odpovědí: 4 změna:

mám externí disk Adata 500 GB,po přpojení k pc OS W8,1 se kontrolka na disku rozsvítí ale v "Tento počítač" se nic neobjeví,ostatní disky Samsung a Toshiba ok,čím to může být,mám tam nějaká data a nerad bych o ně přišel,na starém pc s vistou to fungovalo...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

je možné, že "odešel"; je to tento?

alza.cz/...

zkuste rady

poradte.cz/...

poradte.cz/...

doplněno 27.12.14 17:22:

osobní zkušenost s tímto diskem; po rozlousknutí obalu je možno vyndat HD 2,5"Toshiba (většinou je tam tento výrobce HD) a použít ho jako běžný disk v PC a tím data zůstanou, u tohoto přenosného disku často dochází k poruše převodníku USB; měl jsem 3ks, jeden jsem vyreklamoval - v záruce, druhý rozebral - funguje v PC a třetí je funkční v původním stavu do dneška...

hodnocení

0x

Přechod mezi systémy může provést chybičku a bude chtít formát... zkuste najít nějaké PC s Vistou. Pokud tam nepůjde, pak je pravděpodobná již zmíněná info

Mě se na osmách exterák načetl až když jsem ho nechal připojený a počítač dvakrát restartoval. Dokonce ani první restart nepomohl. Po druhém je najednou všechno jak má být.
tomas11*

souhlas s totak , - taky to u mne bylo nechat a restart

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]