Nejste přihlášen/a.
Takže kámoš má problem hard disk připojim tak normalně svít že je funkční . Nejdřív sem skoušel rači připojit jiným kabelem tom se stejnou koncovkou je to stejný svítí ale nic se nenačte v PC SE NIC NEUKAŽE jako by to nebylo připojený Prosím poradte v čem bude chyba? Je to Harddisk Adara classic CH94.
Adata
doplněno 30.04.14 12:47:Z krytu a jak nechci zabrat někde aby to nekřuplo pak
Takže harddisk stačí vyndat z krytu rozebrat a bude fungovat jako normalní harddisk?
na krytu disku je je nalepena pečeť ale pokud je po dvouleté záruce, je k ničemu; kryt se dá poměrně lehce rozpůlit zapáčením tenčího nože, alespoň u mne to tak šlo (u steného provedení); pokud je vadný převodník z USB na SATA, a to podle výsledků zkoušek z největší pravděpodobností je, pak už zbývá jen 2,5" SATA disk uvnitř krytu; kryt asi nepoužijete a disk dle více rad výše použijte jako běžný pevný disk v počítači - popř. s adaptérem 3,5" na 2,5"
dostalo se mi těchto disků do rukou více a všechny měly problémy s převodníkem, asi vadná serie; šly použít pouze samostatné pevné disky
Prosim jak přesně to udělat abych měl ty data?
doplněno 02.05.14 23:06:Už to je vyndane z krytu a co dál přesně?
pokud je to externí disk, připojen pomocí USB a nelze ho najít ani ve správci disků, odešel převodník; jeden ks Adata Classic CH94 500GB jsem vyreklamoval z záruce, druhý mi zůstal a používám ho jako běžný 2,5" pevný disk, funkční bez problémů po rozebrání a vyndání z krytu
uvnitř krytu bývá většinou 2,5" disk TOSHIBA
v záruce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.