Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne,z této stránky,jsem si stáhnul ovladače. asus.com/...
Stáhnul jsem vždycky,ten nejnovější,podle datumu,v každé složce.Ted se mě ,jedná o to,že všechny soubory jsou zazipované.Tak bych se chtěl,zeptat.jestli je mám,nejdříve komprimovat,že v každé v té složce,bude nějaký instalátor,nebo jak to mám pak dát,do počitače,když to mám stáhnuté na flash disku... Chtěl bych,si nainstalovat,Nový OS,a vím,že tam nejsou,u toho ovladače.(Myslel jsem,že bych,všechy rozbalil,a pak nainstaloval,do PC,přes USB.Ted se mně jedná oto,jestli mě,taky půjde USB,když tam nejsou ovladače...
Nebo takhle,jak byste to,udělali vy? Předem Děkuji...
Já to dělám tak, že si nejprve stáhnu ovladače a uložím na externí disk nebo USB flashdisk. To jste ostatně udělal. Potom provedu novou instalaci systému. USB porty v novém systému standardně fungují, a tak mohu připojit flashdisk. Stažené ovladače překopíruji do počítače a jeden po druhém rozbaluji. Většinou tam jsou samostatné instalátory, takže klasická instalace driverů a po některých restart počítače.
Můžeš pořád pokračovat ve své původní otázce. Nemusíš zakládat novou kvůli každému problému při řešení problémů té původní.
Stáhni si a nainstaluj 7zip. Ten ti ty tvoje ZIPy rozbalí (dekomprimuje). Buď bude stačit na ten ZIP 2x kliknout nebo klikni pravou myší a vyber 7zip. Pak jen klikni na Setup.exe nebo co v tom konkrétním ZIPu bude a ono se to nainstaluje.
O tom, co funguje bez ovladačů a proč to tak je, jsem psal v jiném dotazu, tak to sem nebudu psát znovu.
Když budeš mít problém, tak ho pošli sem a nezakládej kvůli tomu další otázku. Jinak lidi ztrácí přehled o tom, co jsi předtím udělal a co už jsi zkusil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.