Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Měl bych dotaz. Mám program na emaily Koma-mail. Částečně byl v češtině - vybral jsem češtinu při instalaci.
Ale bylo doporučeno, že si mám stáhnout češtinu komplet, což jsem udělal a vložil do aplikace - jazyky, ale program se mi změnil zase na anglicky. Kam mám tu češtinu zkopírovat? Ve Files program nikde nevidím. Tam jsem zvyklý češtinu vždy kopírovat.
Děkuji.
Dobrý den, musíte asi najít tu složku s programem, kam jste ho instaloval. A tam vložit tu češtinu do správné podsložky, aby ji program po spuštění našel. A také se podívejte na podobný dotaz, jestli Vám to pomůže. Zdravím!
doplněno 11.02.14 21:28:Tento program neznám, ale Thunderbird je velmi dobrý, tak by měl stačit. Jen tam doladit ty kontakty, ale to nevím jak - snad jedině jednotlivě a ručně.
doplněno 11.02.14 22:40:misa504 - odpověď je zde viz odkaz: poradte.cz/...
Dobrý ten THB je - proto chci Live odinstalovat, ale je velký problém z Live Mail importovat kontakty - viz příloha. Snažím se postupně na to přijít, ale není to jen tak pro mne.
doplněno 11.02.14 22:13:Nemůžete mi prosím nějak více pro mne polopaticky napsat lepší postup? Již jsem přidal v osobním adresáři dva záznamy a v jednom z nich ( kontakty 1, kontakty 2 - zatím tam nic není ) již mám exportováno : kontakty z LIVe, ale co dál?
Kdysi jsem ten program používal a jestli se nepletu, tak po instalaci češtiny přestaly fungovat nějaké věci v menu, takže jsem ji zase odinstaloval. Ale mohu se plést, je to už dlouho. Míval jsem ten program na USB flash jako přenosného klienta. Co vím jistě, že na USB bohužel poměrně často docházelo k tomu, že se mu neopravitelně poškodila databáze a staré maily pak nebyly čitelné.
doplněno 12.02.14 07:01:Je možné, že na pevném disku by problém s databází nebyl. U té USB se občas stalo, že jsem ji vytáhl a zapomněl předem ukončit program. S tímto se program vyrovnával špatně. Podle všeho se totiž choval tak, že maily neukládal do databáze v okamžiku stažení, ale v okamžiku zavírání programu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.