Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak češtinu do Google Drive?

Od: misa504* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Stáhnul jsem si do PC Google Drive. Program jsem otevřel a vlevo je FILE, pak jsem kliknul na Language a ze spousty jazyků jsem vybral Čeština, ale vše mám stále anglicky. Nevím proč je to stále anglicky. Děkuji za případné rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, tento program neznám, tak jen obecně. Možná je třeba po změně toho jazyka program zcela vypnout a znovu spustit (restart programu). Může být v jeho nastavení i volba výchozího jazyka (angličtina), tak změnit i tam. Podívejte se do složky s programem a asi tam bude podsložka s balíčky různých jazyků - musí tam být i ta čeština (nebo se má stáhnout dodatečně). Také je možné, že se mají změny v programu i ukládat (tlačítko "Uložit změny" nebo "OK"). Možná je volba výchozího jazyka přímo na té horní liště programu. Pokud byla čeština stahována dodatečně, tak asi není v té podsložce, kde má být - přesunout ji tam. Zdravím!

doplněno 06.02.14 21:39:

Já bych tu češtinu zkopíroval do podsložky, kde je i ta angličtina a ostatní balíčky jazyků - musí jich tam být hodně. Pokud by ani to nepomohlo, tak bych ten český balíček přejmenoval přesně stejným názvem, jako má ta angličtina (tuto nejdříve přejmenovat např. s číslicí, aby ji program nemohl nalézt). Po restartu programu by měl program nalézt soubor s názvem angličtiny, ale s obsahem českým.

doplněno 06.02.14 23:00:

No, tak gratuluji k úspěchu. Hlavně, že to pomohlo naučit ten program češtinu.

misa504*
hodnocení

Několikrát jsem zapnul i vypnul, stále anglicky. Češtinu jsem ve složce našel, zkopíroval do Files - Google - Drive, stále anglicky.Volba výchozího jazyka nevím kde by to bylo - na horní liště to nevidím..

misa504*
hodnocení

moc díky, dobrý nápad. Už je to česky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]