Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Stáhnul jsem si do PC Google Drive. Program jsem otevřel a vlevo je FILE, pak jsem kliknul na Language a ze spousty jazyků jsem vybral Čeština, ale vše mám stále anglicky. Nevím proč je to stále anglicky. Děkuji za případné rady.
Dobrý den, tento program neznám, tak jen obecně. Možná je třeba po změně toho jazyka program zcela vypnout a znovu spustit (restart programu). Může být v jeho nastavení i volba výchozího jazyka (angličtina), tak změnit i tam. Podívejte se do složky s programem a asi tam bude podsložka s balíčky různých jazyků - musí tam být i ta čeština (nebo se má stáhnout dodatečně). Také je možné, že se mají změny v programu i ukládat (tlačítko "Uložit změny" nebo "OK"). Možná je volba výchozího jazyka přímo na té horní liště programu. Pokud byla čeština stahována dodatečně, tak asi není v té podsložce, kde má být - přesunout ji tam. Zdravím!
doplněno 06.02.14 21:39:Já bych tu češtinu zkopíroval do podsložky, kde je i ta angličtina a ostatní balíčky jazyků - musí jich tam být hodně. Pokud by ani to nepomohlo, tak bych ten český balíček přejmenoval přesně stejným názvem, jako má ta angličtina (tuto nejdříve přejmenovat např. s číslicí, aby ji program nemohl nalézt). Po restartu programu by měl program nalézt soubor s názvem angličtiny, ale s obsahem českým.
doplněno 06.02.14 23:00:No, tak gratuluji k úspěchu. Hlavně, že to pomohlo naučit ten program češtinu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.