Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké internetové radio pro Android?

Od: aloisb® odpovědí: 11 změna:

Mám chytrý telefon s Androidem a nainstaloval jsem postupně Radioamp, Xialive a ještě další z obchodu Play, ale žádné nevydrželo hrát nepřetržitě, stále vypadávala. Na PC , které má stejné připojení, mám Radio Sure a to hraje bezvadně. Mobilní verzi jsem však nenašel. Poradí někdo?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste TuneIn

Ano, taky používám toto. Jen to UI nic moc.

hodnocení

Tak jsem nakonec zůstal u toho Radioamp. Mohu ho doporučit každému, je tam spousta stanic a když přestane hrát, tak se jednoduše odinstaluje a nainstaluje znovu:))

hodnocení

0x

Používám TuneIN Radio, občas WinAmp Broadcast. Obojí mi funguje spolehlivě

laik*
hodnocení

0x
Jsem nejaky zamteny z toho, ze nejaky program ma "hodne radii". *ee* Co to znamena? Vzdyt prece na Internetu je spousta adresaru s radii a navic si stejne kazdy muze do adresniho radku natukat cokoliv chce, tak na co by se mel spolehat na nejaky seznam, ktery prichazi s jednim programem? Nebo mi neco unika?
hodnocení

To laik : Ono jich tam zase tolik není ( v Obchodu play pro Android). Většina - zejména ty italské- hrají vybrané šlágry a nikoliv radiostanice. Aplikace Radioamp zprostředkuje poslech vysílačů z celého světa včetně obou Amerik a pro mne hlavně najde a naladí stanici Germany - Alpenradio rock´n roll, která hraje celých 24 hodin bez přestávek písničky mého mládí:)) Jiné aplikace ji neumí naladit.

laik*
pro mne hlavně najde a naladí stanici Germany - Alpenradio rock´n roll
To je prave to, co nechapu. *ee* Adresa pro stream toho radia se da stejne jako v pripade jinych radii, najit na jejich webovych s/.... Staci ji tedy zadat do libovolneho prehravace a bude vam to hrat.

laiku, ale málokterý hudební přehrávač na mobil umí přehrávat stream ze zadané adresy.

Navíc aplikace, kde si můžu uložit svoje oblíbená rádia má přece jen navrch.

laik*
To jsem netusil, ze aplikace pro Android neumi prijmout adresu proudu a pak ji i ulozit pro pozdejsi opetovne pouziti :( Zvlaste u toho WinAmpu me to prekvapuje. Stolni WinAmp tohle umel uz v praveke verzi *sok*
laik*
Ono jich tam zase tolik není (

Ja mel na mysli seznamy s adresy radii, jako je napriklad v tomto prispeveku.
laik*

Prave ctu, ze WinAmp je i pro Android a jeste v tomto roce bude nova verze od noveho majitele, tedy od spolecnosti Radionomy, ktera vysila mezi jinymi, take prave ten stream stanice Alpenradio Rockin, jak pisi vyse.

Vsiml jsem s take, ze o Alpenradio jste zde uz jednou psal :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]