Nejste přihlášen/a.
Mám chytrý telefon s Androidem a nainstaloval jsem postupně Radioamp, Xialive a ještě další z obchodu Play, ale žádné nevydrželo hrát nepřetržitě, stále vypadávala. Na PC , které má stejné připojení, mám Radio Sure a to hraje bezvadně. Mobilní verzi jsem však nenašel. Poradí někdo?
To laik : Ono jich tam zase tolik není ( v Obchodu play pro Android). Většina - zejména ty italské- hrají vybrané šlágry a nikoliv radiostanice. Aplikace Radioamp zprostředkuje poslech vysílačů z celého světa včetně obou Amerik a pro mne hlavně najde a naladí stanici Germany - Alpenradio rock´n roll, která hraje celých 24 hodin bez přestávek písničky mého mládí) Jiné aplikace ji neumí naladit.
laiku, ale málokterý hudební přehrávač na mobil umí přehrávat stream ze zadané adresy.
Navíc aplikace, kde si můžu uložit svoje oblíbená rádia má přece jen navrch.
Ono jich tam zase tolik není (
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.